Kapi dinleyen kaynana

kelie

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
450
408
303
İyi geceler arkadaşlar. İki gündür kaynanamlarda kalıyorum evde yalnız kalmamak için buradayım bu sıkıntı değil. Herşey yolunda fakat ne zaman telefon da biri ile konuşsam kaynanam gelip kapıyı dinliyor. Az önce tekrar yakaladım ne yapiyon diye sordum hiç dedi sinirlendim ama belli de etmedim uyuyacağım dedim. Bunun telefonla konuşurken dinlememesi için ne yapabilirim. Daha önceleri mesajlarıma takılırdı. Hep sorardı bende inadına arkadaşım derdim. Şimdi ise konuşmaları dinliyor. Acayip uyuz oldum yazıp rahatlamak istedim.

Onların yanında telefonla çok ilgileniyorsan dikkatini çekmiştir,merak ediyor olabilir..Farkında olmadan acaba tüm ilgini telefona veriyor olabilir misin?

Bende öyle düşündüğünün farkındayım zaten ama eşim bu kadar takip etmez beni gece olmasa çıkıp giderdim. Yarın ilk isim kendi evime geçmek olacak.

Onların yanında telefonla çok ilgileniyorsan dikkatini çekmiştir,merak ediyor olabilir..Farkında olmadan acaba tüm ilgini telefona veriyor olabilir misin?
Evet genelde telefon elimdedir sürekli arayan soran mesaj atan olur ama sanki onu ilgilendirmez diye düşünüyorum çünkü eşimin yanında da böyle olduğumu görüyor.

Ya ordayim bunda sorun yok yazmissin demek ki kavga gürültü yok büyük ihtimal huyudur.benim teyzem de öyle bayılır öğrensin kim ne yapmış.

Eğer surtusme yoksa aranızda canını sıkma çünkü maksadı seni üzmek değildir

Meraklı işte catlicak

Ben bunu hep filmlerde olur sanırdım ama var böyle kapı dinleyen insanlar.
Başıma geldi,bi iki yanılıyorum sandım ama bas baya kolluyordu .
En son ima ettim yanında o son oldu.

yok çok şükür kavgamız gurultumuz olmaz aynen meraklı Hatta telefonu alıp sevgilim varmış gibi biriyle konuşmayı bile düşündüm zaten ne yapion diye sorunca suçlandı ama.

Ben bunu hep filmlerde olur sanırdım ama var böyle kapı dinleyen insanlar.
Başıma geldi bi iki yanılıyorum sandım ama bas baya kolluyordu .
En son ima ettim yanında o son oldu.
senin demi kaynanan dinliyordu hep mi var acaba kaynanalarda bu olay bende mi ima etsem Yada üzerine mi gitsem.

Kaynanam değildi ama yüz yüze bakmak zorunda kaldığım kimse.
Suçlama yapma bence ima et.Dolaylı yoldan anladığını hissettir.
Bunu yapan kişi de kötü biri değil aslında , tamamen meraktan olduğunu düşünüyorum.

Evet genelde telefon elimdedir sürekli arayan soran mesaj atan olur ama sanki onu ilgilendirmez diye düşünüyorum çünkü eşimin yanında da böyle olduğumu görüyor.
Canım bazı insanlara tuhaf geliyordur..Şimdi sen gelin olunca,otomatik olarak iki kat dikkat çekiyor.
Bence,yanında telefonu elinden bırak derim,seninle konuşmak istiyor olabilir ..Elinde telefon olunca da havada kalıyodur bu isteği.

Ben de yanımda biri telefonla çok ilgilenince kızıyorum.Sohbet ediyorum arkadaşımla,elinde telefon mesaj yazıyor,kah okuyor arada gülüyor.Ne kadar kötü bir durum.

Uyardım ben de,dedim yazışsaydık madem niye buluştuk öyleyse ..

Kayınvalinden de benden sanırım.

yok çok şükür kavgamız gurultumuz olmaz aynen meraklı Hatta telefonu alıp sevgilim varmış gibi biriyle konuşmayı bile düşündüm zaten ne yapion diye sorunca suçlandı ama.

Arkadaşım madem.öyle hicc içine.soğukluk verme derim ben. Maşallah bak aranızda sıkıntı da.yokmuş.

Genelde +50oyle oluyo :) bu yaş grubu böyle

Belki bizde oluruz yanı tabı asla olmam ben öyle değilim der herkes ama bilemiyoruz bunu tabi şimdiden :)

Bi gün şöyle anne.neyi merak.ediyorsun Allah aşkına de sinirlı sorma ki yüz bulsun doksun içini. Ama.o sevgili falan durumuna inanmıyorum yanı öyle bisey neden aklına gelsin kadın hayatını merak ediyor kimle konuştun ne yaptın ne dedin falan bu yanı .bunu teyzemler eşimin.sülalesi falan çok görüyorum o grup kadınlarda

Yani mantıklı tabi ama yapabilirmiyim bilmiyorum inadına daha çok ugrasasim geliyor hatta kötü gelinim galiba.

Gelir çünkü benim eşim genelde yurt dışında iki ay yanimdaysa bir ay yok bazen 3 ay bile gelmediği oluyor sakın olabilsem yaparım ama böyleleri yuva yıkar gibi geliyor. Eşim hiç şüphe duymadı ama fitne fesat böyle böyle çıkar diye düşünüyorum.

Neden kendi ailende kalmıyorsun? Ya da evinde kal ne olacak ki kapını kilitle otur keyfine bak :)
Benim ailem başka şehirde ve bazı sorunlardan dolayı kalmıyorum kendi evimdeydim sıkıldım yalnızlıktan oyuzden geldim aslında 2 hafta evde yalnızdım iki gün oluyor buraya geleli.

Benim ailem başka şehirde ve bazı sorunlardan dolayı kalmıyorum kendi evimdeydim sıkıldım yalnızlıktan oyuzden geldim aslında 2 hafta evde yalnızdım iki gün oluyor buraya geleli.
Başka şehirde olması sorun olmaz ama başka sebepler varsa bişey diyemicem. Eşin iş dolayısıyla yok galiba kıyamam ya yalnız kalsan bi dert orda kalsan bi dert..
Eski konularına baktm eşin nerde kalıyo orda senide götürse olmaz mı ki? Ya da anneni evine çağır senin gitmeme sebebini de okudum. 3 yıldır görmüyorum demişsin çok değil mi ya

Aynen görüşmüyoruz telefonda konuştuk şükür inşallah bi ara görüşürüz diye ümit ediyorum eşim otelde kalıyor iş arkadaşlarıyla oyuzden bide pasaport vize Vs goturemiyor maalesef annemi de çağırdım zaten gelecek inşallah teşekkürler ilgin için.

Sevindim canım arayı da açma bence annenle sen gidemesen bile o gelsin arada.
Ya bide eşinin iş değiştirme imkanı yok mu bu böyle çok zordur ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…