Maalesef 10 yıllık sözleşme imzalamislar çıkarsa yüklü miktarda tazminat ödemesi gerekiyor alıştık bayadır yalnızlığa ne kadar alisilirsa işte.Sevindim canım arayı da açma bence annenle sen gidemesen bile o gelsin arada.
Ya bide eşinin iş değiştirme imkanı yok mu bu böyle çok zordur ya :/
Hakkımda konuşuyomu diye merak ediyodurİyi geceler arkadaşlar. İki gündür kaynanamlarda kalıyorum evde yalnız kalmamak için buradayım bu sıkıntı değil. Herşey yolunda fakat ne zaman telefon da biri ile konuşsam kaynanam gelip kapıyı dinliyor. Az önce tekrar yakaladım ne yapiyon diye sordum hiç dedi sinirlendim ama belli de etmedim uyuyacağım dedim. Bunun telefonla konuşurken dinlememesi için ne yapabilirim. Daha önceleri mesajlarıma takılırdı. Hep sorardı bende inadına arkadaşım derdim. Şimdi ise konuşmaları dinliyor. Acayip uyuz oldum yazıp rahatlamak istedim.
Yok bacim değilsin. Bende iki kat fazla uğraşırdim telefonla. Etmesin merak falan.Yani mantıklı tabi ama yapabilirmiyim bilmiyorum inadına daha çok ugrasasim geliyor hatta kötü gelinim galiba.
ne diye kaliyorsunki zaten kendi evin dururken. demekki ayni evde kalsaniz kari koca gece bile kapinizi dinlerdi. allaha yakin bana uzak git evineBende öyle düşündüğünün farkındayım zaten ama eşim bu kadar takip etmez beni gece olmasa çıkıp giderdim. Yarın ilk isim kendi evime geçmek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?