- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
-
Küçük izlediğim bir filmde bir adam ayağını yoğurt kasesine soktu yanlışlıkla. Bende çok etkilendim. 10 - 15 yıl yoğurt yemedim bu yüzden. Şimdi yılların acısını çıkartıyorum. Tam bir yoğurt delisiyim.Ya yıllardır beynim de bakamıyorum dürbünden. Başkasının dürbünü nun önünde de duramıyorum
ŞakamısınızKüçük izlediğim bir filmde bir adam ayağını yoğurt kasesine soktu yanlışlıkla. Bende çok etkilendim. 10 - 15 yıl yoğurt yemedim bu yüzden. Şimdi yılların acısını çıkartıyorum. Tam bir yoğurt delisiyim.
Aaa bende izlemistim o filmi bende durbunden bakarken bazen o sahne gelir aklimaKızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım
Ben de bakarken hep biri gözüme şiş sokacakmış gibi hissederim.
Saçma ama hep aklıma gelir işte :)Daha neler
Aynen benim de o sahne geliyor hep aklıma kapının durbununden kaynanam geliyor mu diye gozetliyorum bazen dusunuyorun gözüme kurşun atar mi Dyebende kurtlar vadisinde izlemiştim öyle bi sahne var korkmadan bakıyorum nedense etkilenmemişim sıradan vatandaşım mafya falan değilim ya ondan herhalde :)
Bende aynı filmi gördüm.. arada delikten bakarken aklıma gelir.. amann.. biri seni öldürürecekse kapıyı açınca da öldürürKızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım
Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım
Mafya bağlantınız, ajan düşmanlarınız, kan davanız, yolsuzluk dosyalarınız, devlet sırrı bilmişliğiniz yada tanık olmamanız gereken bir olaya karışmışlığınız yoksa sakin olun..Kızlar küçük ken bir film izlemiştim ev sahibinin zilini çalan kötü adamlar adam kapı dürbün ünden kim diye bakarken o küçücük delikten adamlar kurşun atmışlardi adam gözünden vurulmuş ve ölmüşTu. O gün bu gündür biri kapıyı çalsa yada ben birinin kapısını çalsam hep bu senaryo aklıma geliyor tedirgin oluyorum biliyorum saçma diyeceksiniz ama bu bazen beni zor duruma sokabiliyor korkuyorum. Bunu yıllardır yenemedim. Şuan 30 yaşına yakınım ama hala bu saçma korkuyu atamadm ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?