kapıyı vurdu gitti..

ne demek cocukları bırakıp gıtmek..
o cocukların yarısı sızınse yarısı babasının

sankı sız bakıcılık yapıyorsunuz komşunun cocuğunada eşınıze bıraktınız o cocuğu dıye trıp yapıyor

ınsan kendı ccouklarına baktı dıye kapıyı vurup gıtmek ne demek yaa..

benım oğlum 4 yasında babasına bırakıp gezmelere gıderım..babası tabıyıkı bakacak aralarında bag olacak..

cnm bnimkide 4.5 yaında şimdi bırakılyo ama onunkiler kucuk değilmi sence

Sizden farklı bu arkadaşımız sınava gitmiş ve evde yatan biri değil canımcım:)))o da zevkle gezer çocuklarıyla ve ben çocuğumla gezerim öyle mutluyum sözün çok ağır canımcım:)))neyse sizle farklı dünyaların insanlarıyız byee byeeeeee canımcım:))

neyse bu konuda anlaşamıcaz 1 yaşındak cocuktan bahsediyorum anne sutu alması gerekmiyo. herkzin goruşu farklı napalım.

neyse anlaşamıcaz kızlar ben farklı duşunuyorum işte. 1 yaşındaki cocuğun anne sutu alması gerekmiyo anneyi istemesi için.

Erkeklerde ki bu bencillik kadınlarda olsaydı dünya batardı ..
yarım gun kendı cocuklarına baktıgı ıcın karısına tavır yapan kapıyı vurup cıkan bır erkekten bahsedıyoruz nesı haklı bunun ?
Sizi merak edıp endıselendıgı ıcın tepkı gostermış olsa anlarım ama burda tamamen bencıllık ön planda..
Üstelık saygısız , insan kızgın olsa bıle once esıyle konusur vurup kapıyı cıkmak ne demek .
Niye süt dokmus kedı gb duracaksınız kı hatanız nedır ? haber vermemek mı buna kapı vurulmaz kı
Ben olsaydım guzel olay cıkarırdım yapılan bencıllık ve saygısızlık için, sınır oluyorum cunku karsı tarafa saygı duymayan ınsanlara.

kesinlikle farklıyız ama anlamadığın sey su ben kızımla kafa dinliyorum zaten.herkez benim gibi olmak zorunda değil. tamamıyle okudunmu bilmem hak verdiğim yerlerde var. sende cocuk varmı varsa nesıl buyuttun merak ettim şimdi

keisnlikle kocası haksız bikere kadnı arayıp öldümu kaldımı kaza mı gecirdi dememiş nerde bu kadın dememiş

Rabbım gostermesın analara bırsey olsa hastaneye dussek cocuga kım babakacak tabıykı babası komus gelıp bakacak degıl yaelın adamına bırakıp gıtmemiş babalarına bırakmış..babalar sadece yarım saat kucakta sevıp okşamaları ıcın yok

gerekırse altınıda degıştırecek yemegınıde yedırecek

o başka mesele yaa. ben zaten arkadaşı yermedimki tam tersi destek verdim empati kurmaya calıştım. . ama bu nur arkadaşa kendi fıkrımı söleme gereği duydum. ben kocama bırakmam cunku benim gibi bakacağına inanmam anlatamıyorummu ben.

neyse ben boşverdim. doğumun az kalmış nası gidiyo hamileliğin diye konu değiştireyim

iyi yapmışsın ,
arasıra yapmalısın.
yoksa ömrübillah sorumluluk almıyor bu erkekler.
ben 2 çocuk büyüttüm,birgün peşlerinden ayrılmadım,şimdi keşke arasıra eşime verseydim böyle sorumluluklar diyorum.
çünkü adamı alıştıramıyorsun sonra.
mesela 2 gündür çok hastayım buna rağmen kalkıp yemek yaptım ve yattım.
yemeğin ısıtılması için beni uyandırdı kocam ,inanabiliyormusunuz.
mikrodalgayı çalıştırmayı bile öğretmemişim bunca yıldır.
kendime kızıyorum bende.

Bazen susmak bir insana verilecek en güzel cevaptır ama algılanmayacağını hissettiğim için bu cevabı yazıyorum....... sen çocuk büyütüyorsun diye dünyayı kurtaran kadın mı oldun:)))çocğum yok ama 1999 depreminde kaybettiğim ablamın 3 aylık bebeği ile 2 yaşındaki kızını ben büyüttüm... 18 yaşındaydım ve makina mühendisliği okuyup işletmede yüksek lisans yaparak..... ve yalnız büyüttüm... anlayacağın şimdi 7. sınıf ve 9. sınıfta tüm sorumlulukları bana ait yalnız büyüttüğüm 2 koskoca dünyam var....... hem de izmir de en iyi firmalardan birinin önemli pozisyonunda bir mühendisim.... ben de seni merak ettim sen nesin????????????*

adam yapmak istese zaten su microdalga naıl calııyo dşye sorar seni kaldırmaz . işte 2 cocuk neden peşlerinden ayrlmadın.

her erkek bakarr ıslerıne gelmıyor

cocukların yarısıda onların ogretmek gerek...

bak şimdi senin uykun gelmiş sanırım algılamıyorsun. biraz sakin olmaya calış. şimdi bu anlattıklarınla senmi dunyayı kurtaran kadın oldun peki. :) ben sana sen nesin diye bir soru sormadım. sen neden mak. muh. en firmalar vs. söleme gereği duydun ne alakası var cözemedim.

Canım annene niye anlatıyorsun ki hemen?

Malesef aannelerin nefes almaya, hasta olmaya, yan gelip yatmaya hakkı yok babalara göre.Bizi robot zannediyorlar

evet canım biz kadınları kısaca özetlemişsin,kaç gündür migrenden yatıyorum,eşimin her işi yapılıyor ya,adam daha hasta olduğuma vakıf olamadı yaa...

allah yar ve yardımcınız olsun ablanızın çocuklarına sahip çıkmanız büyütmeniz beni
çok ama çok duygulandırdı...
teyze gerçekten anne yarısı hatta sen direk anneleri olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…