ne demek cocukları bırakıp gıtmek..
o cocukların yarısı sızınse yarısı babasının
sankı sız bakıcılık yapıyorsunuz komşunun cocuğunada eşınıze bıraktınız o cocuğu dıye trıp yapıyor
ınsan kendı ccouklarına baktı dıye kapıyı vurup gıtmek ne demek yaa..
benım oğlum 4 yasında babasına bırakıp gezmelere gıderım..babası tabıyıkı bakacak aralarında bag olacak..
Sizden farklı bu arkadaşımız sınava gitmiş ve evde yatan biri değil canımcım:)))o da zevkle gezer çocuklarıyla ve ben çocuğumla gezerim öyle mutluyum sözün çok ağır canımcım:)))neyse sizle farklı dünyaların insanlarıyız byee byeeeeee canımcım:))
Rabbım gostermesın analara bırsey olsa hastaneye dussek cocuga kım babakacak tabıykı babası komus gelıp bakacak degıl yaelın adamına bırakıp gıtmemiş babalarına bırakmış..babalar sadece yarım saat kucakta sevıp okşamaları ıcın yok
gerekırse altınıda degıştırecek yemegınıde yedırecek
kesinlikle farklıyız ama anlamadığın sey su ben kızımla kafa dinliyorum zaten.herkez benim gibi olmak zorunda değil. tamamıyle okudunmu bilmem hak verdiğim yerlerde var. sende cocuk varmı varsa nesıl buyuttun merak ettim şimdi
iyi yapmışsın ,
arasıra yapmalısın.
yoksa ömrübillah sorumluluk almıyor bu erkekler.
ben 2 çocuk büyüttüm,birgün peşlerinden ayrılmadım,şimdi keşke arasıra eşime verseydim böyle sorumluluklar diyorum.
çünkü adamı alıştıramıyorsun sonra.
mesela 2 gündür çok hastayım buna rağmen kalkıp yemek yaptım ve yattım.
yemeğin ısıtılması için beni uyandırdı kocam ,inanabiliyormusunuz.
mikrodalgayı çalıştırmayı bile öğretmemişim bunca yıldır.
kendime kızıyorum bende.
o başka mesele yaa. ben zaten arkadaşı yermedimki tam tersi destek verdim empati kurmaya calıştım. . ama bu nur arkadaşa kendi fıkrımı söleme gereği duydum. ben kocama bırakmam cunku benim gibi bakacağına inanmam anlatamıyorummu ben.
Bazen susmak bir insana verilecek en güzel cevaptır ama algılanmayacağını hissettiğim için bu cevabı yazıyorum....... sen çocuk büyütüyorsun diye dünyayı kurtaran kadın mı oldun:)))çocğum yok ama 1999 depreminde kaybettiğim ablamın 3 aylık bebeği ile 2 yaşındaki kızını ben büyüttüm... 18 yaşındaydım ve makina mühendisliği okuyup işletmede yüksek lisans yaparak..... ve yalnız büyüttüm... anlayacağın şimdi 7. sınıf ve 9. sınıfta tüm sorumlulukları bana ait yalnız büyüttüğüm 2 koskoca dünyam var....... hem de izmir de en iyi firmalardan birinin önemli pozisyonunda bir mühendisim.... ben de seni merak ettim sen nesin????????????*
Canım annene niye anlatıyorsun ki hemen?
Malesef aannelerin nefes almaya, hasta olmaya, yan gelip yatmaya hakkı yok babalara göre.Bizi robot zannediyorlar
Bazen susmak bir insana verilecek en güzel cevaptır ama algılanmayacağını hissettiğim için bu cevabı yazıyorum....... sen çocuk büyütüyorsun diye dünyayı kurtaran kadın mı oldun:)))çocğum yok ama 1999 depreminde kaybettiğim ablamın 3 aylık bebeği ile 2 yaşındaki kızını ben büyüttüm... 18 yaşındaydım ve makina mühendisliği okuyup işletmede yüksek lisans yaparak..... ve yalnız büyüttüm... anlayacağın şimdi 7. sınıf ve 9. sınıfta tüm sorumlulukları bana ait yalnız büyüttüğüm 2 koskoca dünyam var....... hem de izmir de en iyi firmalardan birinin önemli pozisyonunda bir mühendisim.... ben de seni merak ettim sen nesin????????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?