evet 20 yıl sonra ucup gidecekler geriye biz kalıcaz ..
tamam işte bu çıkıp dışarı hava alıyosunzu kızınla ben ikisi ile tek çıkamıyorum ki biriside olsa henüz küçük oldukları için dışarıda laf anlatmak zor oluyor ben haftalarca evden markete bile çıkamadığımı biliyorum hep bu evin içinde dört duvar arasındayım dha işte bu sene biraz büyüdülerde havalar ıısınır diye planlar yapıyorum
evet 20 yıl sonra ucup gidecekler geriye biz kalıcaz ..
tamam işte bu çıkıp dışarı hava alıyosunzu kızınla ben ikisi ile tek çıkamıyorum ki biriside olsa henüz küçük oldukları için dışarıda laf anlatmak zor oluyor ben haftalarca evden markete bile çıkamadığımı biliyorum hep bu evin içinde dört duvar arasındayım dha işte bu sene biraz büyüdülerde havalar ıısınır diye planlar yapıyorum
Kadın sanki çocuklarını babaya bırakıp bir daha dönmemek üzere evi terketmiş yahu. Eee yabancıya da bırakmamış çocuğunu. Öz be öz babasına bırakmış. Senin çocukları bırakmanda tek bir hatan yok. Anneliğini millete kanıtlamana da gerek yok. O konuda gönlünü ferah tut. Yılda bir kez gönlünce bir gün geçirmiş; bu kadarını da kadınlara çok görmemek lazım. Hem erkeklerde çocuk bakmanın ne zor olduğunu görmüş olurlar böylece...
Canım neden hiç dışarı çıkmıyorsun ?
Bebeklerin 2 yaşında olmuş.Uykuları düzene girmiş olmalı.
Onlar öğlen uykusuna yattığında,eşin evdeyken 1-2 saat çıkıp hava alabilirsin.
Veya annen,ablan yakınsa onlar refakat edebilirler.
:)))) ya evet biraz yanlış anlaşıldım aslında çocukları bırakıp gezmeye gitmiş gibi anlaşıldı ama aöf sınavıda d. günüde gerçekten zorunlu gitmem gerekenlerdi aslında gezme diyede bişey yok toplam 1.30 saate içinde ıkea ve realden alacaklarımı aldım çıktım bilen bilir o tarz yerlerin birinde bile rahat gittiğinde 2-3 saat geçirirsin oturup bi çay bile içmedim wc ye bile gitmedim yani kısacası ben sorumluluğnu bilen bir anne ve eşimm ki kaldıki çocuklarımı kaynanaya bıraksam oda anca bu kadar burnumdan getirirdii
Canım neden hiç dışarı çıkmıyorsun ?
Bebeklerin 2 yaşında olmuş.Uykuları düzene girmiş olmalı.
Onlar öğlen uykusuna yattığında,eşin evdeyken 1-2 saat çıkıp hava alabilirsin.
Veya annen,ablan yakınsa onlar refakat edebilirler.
:)))) ya evet biraz yanlış anlaşıldım aslında çocukları bırakıp gezmeye gitmiş gibi anlaşıldı ama aöf sınavıda d. günüde gerçekten zorunlu gitmem gerekenlerdi aslında gezme diyede bişey yok toplam 1.30 saate içinde ıkea ve realden alacaklarımı aldım çıktım bilen bilir o tarz yerlerin birinde bile rahat gittiğinde 2-3 saat geçirirsin oturup bi çay bile içmedim wc ye bile gitmedim yani kısacası ben sorumluluğnu bilen bir anne ve eşimm ki kaldıki çocuklarımı kaynanaya bıraksam oda anca bu kadar burnumdan getirirdii
şimdi arkadaşımı çokkk yakından tanıyan biri olarak....eşinide tanıyan biri olarak yüzde yüzzzz haksız
arkadaşım arkadaşları ile gezmez...ev oturmasına gitmez.....akrabasına yatılı gitmez..
gündüz kocası erken geldiğinden evde olması gere çorbasını yemeğini koyması gerek...
koymadımı kızar.....o kızmazsa herşeye maydonoz olan üst katındaki kaynansı laf sokar..
birde kimi arakdaş çocuk yapıp eşlerele sen bak ben bak tartışması yaptığımızı demiş...
arkadaşım doğal yolla ikiz sahibi ben kendim tedavi ile ikiz sahibi oldum.......ama bu ben hiç nefes almadan çocuk bakacağım hiç sosyal olamayacağım anlamına gelmez......ikiz bakmak aralarında 1 yaş çocuk bakmaktan daha zor....kimse mukayese etmesin....
aynı anda ağlayan iki çocuk....aynı anda mıcan açıkan ...demek evde yanlız bir annenin çağresizliği demek...
benim eşimin iş şartları çok ağır ama ben pazar günü 12 saat bile çocukları bırakıp babasına gezerim...hakkımmmmm
arkadaşımda aylaklık yapmamış....aramasa ne olur....o arasın neredesin desin......
onu bunu bilmem erkekler sadece para kazanmayı biliyor....gerisi umrunda değilllllllllllllllllllll.................
bence sende konuşma suçlu değilsin............haber vermesen ne olurmuş.......
artı annesine anlatması kadar normal bi durum yok...neden şikayet etmiş oluyor...????
bir kadin nasil bakiyorsa cocuklarina babada bakacak mecbur bakacak,konu sahibininde dinlemeye gezmeye hakki var ev isi yemek cocuk bakimi birde aksama adama hizmet oh ne ala
sen iyisini yapiyorsun haftada 1.de olsa kendine zaman ayirip toparliyorsun vücut enerjini olmasini gerekende bu
erkekleri fazla pofpoflamamak lazim rahata alistimi devamini ister
işte halimden anlayan bir ikiz annesiii burnumdan getirdi womenlove sorma yaaa gece 3 e kadar uyuyamadım o gün sinirdenn
Kendi hayatımdan örnek vereyim yapı olarak sinirliyim aklıma ilk geleni genelde söylerim..Herşey için eşimden izin almam ama haber ederim bil diye ..
Ailem kendi ailem bana çok kızıyor ''kocana çok yükleniyorsun o bir erkek :))) sakın inadına gitme ters teper yok öyle eder, yok böyle eder, hizmette kusur etme, onu etme, bunu etme'' imdaaaaaaaaaaaaat !!!!
Sen annesin neden çocuğunu babasına sürekli atıyorsun diyen maalesef benim kendi ailem yahu :))
Ben de dönüp diyorum ki ; siz atmanızı da ne oldu maldaya mı taktılar ? hem ben tek başıma yapmadım ki bu çocuğu elbette babası da ilgilenecek..Ben kızımı eğlendirirken geçip kanepede uzanıp elinde kumanda kanal kanal gezmeyecek..Dinlenmek benim de hakkım !
Ben de çalışıyorum hem iş, hem ev, hem çocuk, hem koca yetmeye uğraşıp bin parçaya bölünüyorum tabiri caizse..Kadınım diye o oturup köşesinde benden hizmet beklemeyecek içimden geldiği vakitler zaten yapıyorum :))
Bu hafta sonu uni. arkadaşlarımla görüşmeye gideceğim anneme söyledim ilk dediği şu '' Eşinden izin aldın mı ne der ? ''
Yahu anne ne diyecek ? ne demeye hakkı var elbette gideceğim izin almadım ki hem :))) gideceğim bilgin olsun dedim bu tip birşey için izin almaya gerek görmem ben..
Sadece kararsız kaldığım bir konuda fikrini alırım ya da ortak yaşamımız üzere bir eylemde bulunacagım zaman evime meblagı muhim bir eşya ya da ne bileyim maddi konularda birşeyler icra etmek istedigimde..Ondan öte ben de bir bireyim aklım fikrim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?