canancım kırkyıllda bir eğlenmeye calısmıssın oda burnundan gelmiş ne diyeyiminsallah esin hatasını anlar
bir dogum gunune gitmek luksmu oluyor sizin gözünüzde. anne lerin daha verimli olmaları için arada kendilerine özel vakit ayırmalarının gerektiğini düşünüyorum
mutlu anne baba mutlu cocuklar
suan evlat özlemi ile öyle konusuyorsunuz
rabbim insallah sizede nasip ederde sizide görürüz. kendinizie bir iki saat vakit ayırmak istemeyecekmisiniz
Ben ayrıldım eşimden ve inanılmaz sık boğaz etmeler,en sonunda da aldatılmaydı malesef:)) şöyle anlıyorum seni bir iş gezisine giderim bin kez arardı otelden cepten artık beni deli edene kadar..... ama kendisi gidince nedense uyuya kalır duymazdı telefonları..... yani erkek egosu iyi biliyorum. tek birşey öğrendim hayata doğarken eller üzerinde geldik ve eller üzerinde bir tabut içinde göçüpgideceğiz ve değerimizi bilmeliyiz herkes de bilmeli. bak eşin afra tafra kapıyı vurmuş gitmiş tek laf etmeden ve saat 23 ü geçiyor??? haksızlık bu işte.. çocuğum da yok ama nişanlıyım şimdi pek güvenemesem de ikinci evliliğe kader kısmet:)))ama bana benden daha değerli biri yok bunu biliyorum ve öyle yaşıyorum canım..
aminnnallah zihin açıklığı ve sabır versin :) bide yavrularına sağlık sıhhat versin
vallahi gece 3 e kadar uyuyamadımmokmeydanıyla sarıyer arası var e birde bayrampaşa yani okadar gecikmen normal bende okmeydanında büyüdüm bilirim oraları sıkma canını sakin olmaya çalış
kesinlikle kendimizi önemsemeliyizzKızmadım güzelim:)))ama sen de silkin ve bence biraz kendini önemse derim..... kızmak ne haddime sadece dertleşiyoruz şeker sevgiler:))
hayırr anne sütü almıyolar normal yemek yiyolar artık yemeklerini felan hazırladımda gittim zatenanne sutu alan cocuklar mı arayı kacırdım
anne sutu almıyorlarsa nıye bakmasın..
Erkeklerde ki bu bencillik kadınlarda olsaydı dünya batardı ..
yarım gun kendı cocuklarına baktıgı ıcın karısına tavır yapan kapıyı vurup cıkan bır erkekten bahsedıyoruz nesı haklı bunun ?
Sizi merak edıp endıselendıgı ıcın tepkı gostermış olsa anlarım ama burda tamamen bencıllık ön planda..
Üstelık saygısız , insan kızgın olsa bıle once esıyle konusur vurup kapıyı cıkmak ne demek .
Niye süt dokmus kedı gb duracaksınız kı hatanız nedır ? haber vermemek mı buna kapı vurulmaz kı
Ben olsaydım guzel olay cıkarırdım yapılan bencıllık ve saygısızlık için, sınır oluyorum cunku karsı tarafa saygı duymayan ınsanlara.
iyi yapmışsın ,
arasıra yapmalısın.
yoksa ömrübillah sorumluluk almıyor bu erkekler.
ben 2 çocuk büyüttüm,birgün peşlerinden ayrılmadım,şimdi keşke arasıra eşime verseydim böyle sorumluluklar diyorum.
çünkü adamı alıştıramıyorsun sonra.
mesela 2 gündür çok hastayım buna rağmen kalkıp yemek yaptım ve yattım.
yemeğin ısıtılması için beni uyandırdı kocam ,inanabiliyormusunuz.
mikrodalgayı çalıştırmayı bile öğretmemişim bunca yıldır.
kendime kızıyorum bende.
evet evlat bakmak cok zor helede ikiz bakma daha zor sanrim
anlamiyorum ben burda evlat hasreti ile yanip tutusurken nasil olurda insana cocuguna bakmak zulum gelir
dayimlarin da tup bebekle ikizleri oldu 9 yildan sonra sanki bebelerle yakan top oynuyolardi uyanik olan topu digerine atiyodu
bebelerden kacack delik ariyolardi
ne olacak sanki biraz hayatinizdan odun verin
ben su ana hicbiseyin tadini cikaramiyorum cunku
evlat sahibi olabilmek icin gezmlerden tozmalardan tatillerden feragat ediyorum
sizde edin...
Konu dün açılmış belki dün akşam konuşulup barışılmıştır tüm sayfaları okumadım ama bende düşüncemi yazayım dedim; Tam yaramazlık zamanında olan anneye bağımlı iki çocuğu 6 saat bir erkekle bırakırsan döndüğünde güler yüzle karşılaşmak mucize olur.
Birçok konuda feministlik yaparım ama bu konu başka erkekler bizim gibi iç güdülere hoşgörüye beceriye sahip olsalardı doğurmak sadece kadınlara bahşedilmez cennet anaların ayağı altında olmazdı -ki yeri geliyo 1 tane çocuğu olan anneler bile bunalabiliyolar.
Ben olsam planlarımdan eşimi haberdar eder ona göre karar vermesini isterdim şimdi muhtemelen bidaha bakmam dicek ayrıca sınav önemliymiş tamam ama diğerleri gereksiz geldi bana anne olmak kolay değil hele ikiz annesi olmak çok zor tamam gezmek hakkın yaşın genç vs ama biraz feragat etmek zorundasın bunları göze alıp doğurmalıyız öyle değilmi?
Vazgeç otur evde demiyorum ama forum arkadaşımda benim aile huzurumdan önemli olamaz o gün sınavımı halledip döner başka gün çocuklarla o arkadaşıma ve ikeaya gidebilirdim zaten eltinde anlayış olsa oralara gitmek istemezdi beni düşünmeyeni ben niye düşüneyim hem doğum günüde çocukların doğum günü değilmiydi sende çocuklarını alıp gitcektinki eğlencesi olsun madem samimi oldunuz öbür hafta sadece seni kabul edebilir kusurada bakmazdı diye düşünüyorum. En en basitinden çocukları annene bırakabilirdin şikayet etmeden bakardı ama eşine bırakmak hata olmuş tabi yaptığını haklı bulmuyorum ama evde kalıp sinirinden kavga çıkarmaktansa çıkıp gitmiş en azından. Ben bile kardeşim falan sınava ve doğum gününe gidip döncem dese 2 tane çocuğu bütün gün bana bıraksa ve tam olarak çocuk bakmayı bilmesem bidaha getirme derdim doğrusu.
Ya bide hemen anneyi aramak bencede doğru olmuyo hemen gelip buraya yazsaydın ama ona söylemeseydin çünkü biz barışıp unutuyoruz onlar unutmuyolar yok yere damattan soğutmanın anlamı yok. Zaten o da seni haklı bulmamışki o gazla çık gel dememiş. Eminim o seni babana bırakıp çıkmaya cesaret bile edememiştir:)
Bak"umutsuz ev kadınları" başladı ordada benzer bi konu var erkekler bu işleri beceremiyolar bacım...
şu çok doğru bişey ki bu hayattaki en değerli varlıklar bizleriz bence atıyorum ben stresten sinirden hasta olsam kanser olsam yada allah korusun depresyona felan girsem hastanede yatsam bu çocuklarıma ne olacak kim ne kadar bakacak ben iyi olmalıyımki etrafımdakilerede iyilik verebilmeliyimm birde şu yönden bakıyorum olaya 20 yıl sonra çocuklarıma rtık kendi hayatlarında olacaklar okul kariyer belki evlilik peşind eolup beni 2 . sıraya atacaklar o yüzden kendimizi çokda feda etmemeliyiz hiç demiyorum yanlış anlasılmasın
hayatımdan o kadar çok ödün veriyrumki tatlım gelsende anlatsam anne olmak o kadar zor bi olaykii kızım çok sorunluydu fıtık vardı 5 aylıktı ameliyat olduu 8 saat aralıksız ağladığını biliyorum neler neler yapardım susmazdı artık sesi öyle beynimi tırmalardiki anlatamam oturur bene ağlardım yemek yemezdi uyumazdıı anlatsam daha neler neler yani ben 7 24 evdeyim bi gün dışarı çıkınca zevkmi yapmış oluyorum bi kadının bi kadına böyle yorum yapmasıda çok incitici ben onlara hayatımı verdim işimi bıraktım zevklerimden ödün vardim kendime ait tüm harcamalarımı kestim artık hayatımda herşey onlar için ha bunları yaptığıma pişmanmıyım hayır ben giymem o giysin hiç gocunmam onlar benim canım taa içi aşklarım benim evlatlarım allahın bana bi lütfu bunlar ama bende insanım dimii
hepimiz senin gibiyiz eminimki herkez yemyo yediriyo giymiyo giydiriyo. ama sen olaya öle bakma öle 20 yıl sonra ortada kalcam şimdi ben cıkarayım tadını sacma mantık. benim annem elden ayaktan düşünce al canımı allahım diyo. orda bile bizi düşünüyo bize yuk olmasın diye.
:)))) bak gene yanlış anladınn ben 20 yıl sonra ortada kalacağım şimdiden tadını çıkartaım diye asla düşünmüyorum ben şunu demek istiyorum
allah benide kimsenin eline bırakmasın öyle bişey olursada asla çocuklarımın yanına sığınıp kimsenin düzenini bozmam ben onlara bakmak zorundayım çünkü onlar dünyaya ben istedim diye geldi ama onar bana bakmak zorunda değil o yüzden herzaman heryerde derim huzur evine yatırsınlar beni ben orada yaşıtlarımla bir çok ortak nokta bularak hayatıma bakarım hemşirem olur dr um olur tuzsuz yemeğim yapılır asla çocuklarımın yanında kalmam benn
ama çocuklarımız içinde kendimiiz harap etmemize tamaman a sosyal olup kendimizi bırakmamalıyız diyorum evet çocuklarımız bizim yüzde 80 yüzde doksan yüzde 95 hayatımıızn parçası ama hiç yoksa bana göre %20 lik blkide sana göre %5 lik kısmı bize kalmalı çünkü ben büyüüdm ve yuvamdan uçtum gittim bu hayatın düzenii benim çocuklarımda gidecek hiç yoktan arkadaşlarımız aile dostlarımız gidip bi çay içeceğimiz kapılarımız olmalı şurası bile bi sosyal paylaşım burda yazıyoruz bişeyler öğreniyoruz ben hamileliğimdede çocuklarım doğduğundada bir çok şey öğrendim bu siteden neyse konu dağıldı çocuklarımız hep var olmalı ama bizimde kendimize ait bi hayatımız olmalı demek istiyorum kısacasıı
ama sen dedin 20 yıl sonra ucup gidecekler.bizden başka önemli bişe yok. kendimize vkt ayıralım diye. tamam tabki sosyal olalımda cocuklar okula başlayınca. ben kızımı alıp parka gidiyorum sosyal oluyorum. orda tanışıyoruz sohbet ediyoruz. sen sosyallik derken neyi kastediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?