herkesin kendine ait bi hayatı olduğunu kabullenmen gerekiyo bu eşin de olsa. bu kadar ben merkezci olman sana mutsuzluk getiriyo. hep bana hep bana olmaz ki ama:) bu sana da eşine de evliliğine zarar veriri. ya bi arın hırçınlıklarından hayattan zorun ne arkadaşım. sal biraz gevşe neyin derdi neyin telaşı bu kendini yıpratıyosun koyver gitsin bazen:1hug:
eşimi aktivitesinden bile kıskanırım diyosunkaydirigubbakcemile3
olsun canım, olmalıda başka aktiviteleri, seninde eşinden ayrı aktivitelerin olsun, böylesi daha sağlıklı, emin ol farklı edindiğiniz aktiviteleriniz olursa daha mutlu bi evliliğiniz olur,
yani hem beraber bişeyler yapın, hem ayrı ayrıda takılabilin
hem sana söyliyimmi ikinizde sosyalleştikçe başka başka kapıların açıldığını görceksiniz belkide bu sayede bu maddi sıkıntılardanda kurtulcaksınız
sonuçta güzel işler yakalayabilmeninde sırrı iyi sosyal ilişkilerden geçiyor.:hulya:
yaptıkların kapris değil canım maddi durum yetersizliği insanı bitiriyor hep kafana takılyor ne yaparsan yap hiç birşeyden zevk alamıyorsun eşininde uzun saatlar calışması tuz biber olmuş eşinizle daha fazla vakit geçirseniz daha fazla paylaşımınız olsa daha az etkileneceksiniz eşinede yüklenme yazık adam napsın yorgun geliyor uyuyor sakin sakin konuşsan belki anlar canım seninde ne kadar yazlnız kaldığını ama yalnız değilsin biz varız canım
Tek çareniz bir işe girmek..
Bu kadar maddi sıkıntı içerisindeyken evde oturmanız hata zaten..
Çevreniz de yokmuş, bu durumda eşinize sarmanız normal..
Hemen bir işe girin hem arkadaşlarınız olur, hem para kazanırsınız..
evlendiğim ilk iki sene çalışmadım.
o iki sene içinde oğlum dünyaya geldi.
ama evlenmeden önce sürekli çalışma hayatım olduğu için yeni duruma adapte olamadım.
inan sürekli eşimin yakasındaydım.
vay 2 saat oldu bi mesaj atmadın.
vay 1 saati geçti aramadın sormadın sempatiksalakcinni
eve geldiğinde surat yapmalar, kavga çıkarmalar, sen beni artık sevmiyosunlar akannehir
gerçekten iyi dayanmış!
2 yılın sonunda oğlum da biraz büyüdü ve iş hayatına geri döndüm.
şimdi mesajlar attığı, ya da aradığı zaman telefonu oflaya puflaya alıyorum elime kaydirigubbakcemile3
gerçekten insan meşgalesiz kaldığında nereye saldırıcağını şaşırıyor.
en kısa zamanda bir iş bulmalısın canım.
düşündüğünden daha da iyi gelecektir...
Deniz gunes is verdilerde bizmi calismadik[/B] durumlar vahimlesiyor artik burda ha diyince bulunmuyor.. Sanayiler fabrikalar sirketler isci atiorlar yuzlerce en son ornek 21 carefour kapilarini kapatti.. Ama ozel bir sirketle anlasma asamasindayim sorun cikmazsa.. Tsk ederim sanada somut ve net cevabin icin
yargılamıyorum. şimdiden özür dilerim ama bence sen eskiyi özledin. okuduğunda hayır ne münasebet diyip sinirlenmeni istemem. ama bilinç altını duygularını iyice bir karıştır.
bunu şu cümlenden ve diğer konularından öyle hissettim.
eski eşinle büyük umutlarla evlendin muhtemelen maddi yönden güzeldi ama manevi yönü kötüydü. şimdi ise tam tersi. manevi olarak kendini çok iyi hissediyorsun. ama maddi imkansızlıklar seni çok yıpratıyor.
bir de sanki eşini pasif yetersiz görüyorsun gibi bu yüzden.
bu tür hassas konulara yorum yapmayı pek sevmiyorum. ama dayanamadım. bir kaç konunuza daha gözüm takılmıştı.
evet bende alınırdım. isteklerim beklentilerim bu kadar çok mu batıyor diye sorardım. maddi konularda çok hassasımdır. bende iş arıyorum henüz bulamadım.eşimin eline bakmak hoşuma gitmiyor çünkü.
mümkünse psikolağa yada rehbere gidin. kendinizi toparlayın. hayat çok güzel. hergün bir şekilde geçip gidiyor. ne var ki bu günü güzel geçirseniz. ömrünüze mutlu bir gün katsanız. geçmişi suratı asık günleri anarak mı geçiiriceksiniz. anlatacak güzel anılar biriktirin.
eşiniz zor ve ağır şartlarda çalışıyor destek olmalısınız. evlenmeden önce biliyordunuz değil mi maddi olanaklarını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?