- Konu Sahibi esrasoykan
-
öyle bir adamı ne yapıcaksın bi gidiyor 6 ay yok ömrün çürür...
yol yakınken dönmen için daha iyi bir işaret olamazdı
Seni gerçekten sevmiş olabilir fakat ailesi yok diyince, ki büyük ihtimalle 2. evliliğin olmasından kaynaklıdır o da senin yüzüne ayrılmayı söyleyememiş ve bekle beni diyerek gitmiş (Aklında nasıl olsa uzaktayım aramam sormam düşüncesi vardır ki zaten arayıp sormadığını söyledin)
Canım benim kardeşim de talihsiz bir evlilik yaptı. İnan onu senin yerine koydum. Umarım mutlu olursun. Ama daha baştan böyle yapanı unut derim. Gün gelir karşına seni ailesiyle sahiplenecek biri çıkar. Şuan bu çocuk sana tamam dese, ailesi rahat vermez.
Allah hakkında hayırlısını versin.
Cok tsk edwrim beni kardesiniz yerine koydugunuza, umarim kardesiniz bu tur sorunlar hic cikmaz karsisina hep mutlu olsun...
Gercekten cok canim aciyo. Bana ailem bosandigin icin istemedi demedi ailem yizuge karsi cikti dedi, ailesi cok ileri gorusluymus:) hatta benim bunlardan haberim yokken ben annesine kadinlar gununde cicek gonderdim tsk bile etmedi. Ben isi ve ailesi duzgun bi insanim bunlari haketmedim. Sadece eger gercekten sevip beni bekle hersey duzelir diyosa face ten resim ve iliskimizi nie sildi. Anneside face inde var o yuzden mi acaba. Bana hic bisey anlatmadiki. Sordugum sorylara sadece seni cok seviyorum bekle beni diye bosuna demiyorum cevabini verdi. Acaba beni kendinden mi sogutmaya calisio? Bi erkek acikca olmicak diyemez mi? En karakterlisi bu degil mi? Kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?