- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi esrasoykan
-
Esracım seni en iyi anlayabilecek biri benim belki de bu sayfada. Benim de kaptan bir sevgilim oldu, herşey iyi hoştu, yüz yüzeyken çok iyiydi, ne zaman gemiye çıktı, hiç aramadı, aradım, arkadaş kalamıyoruz dedi, dedi de dedi yani. Halbuki sende de aynı şey var ne kadar temiz duygularla yaklaşıyoruz içimizi ferahlatacak şeyleri söylemiyorlar. Başkalarının kaptanla sevgili, koca olmaz laflarına bakma, kimseyi zan altında bırakmak istemem ama aldatan adam her yerde gözünün önünde bile aldatır, sadık adam da fizanda da olsa gözü dışarıyı görmez. Bir kere bu yorumları çıkar, sil at defterinden. Bana sorarsan sevdiğin adam seni sevmiş ama işinden dolayı biliyorsun güzelim onların ailesine kendi ailene emanet olacaksın, oğlan anneleri özellikle biraz daha seçici oluyorlar herşeyi beğenmiyorlar, o konuda birşey diyemem. Yani ailesine konuyu açtıgında daha önceki evliliğinden dolayı soğuk bakmış olabilirler, burda tabiiki de haklı değiller, gençlerin kararına saygı duymak lazım, ileride Allah gecinden versin ama anne baba elbet gidecek, bence siz bir süre daha kafanızdan çıkarmayın bu adamı ama hayatınızın odağına da almayın, gitsin gelsin bakalım, bir yere yetişmiyoruz nasıl olsa, bu süre zarfında belki karşına daha kadir kıymet bilecek birileri çıkacak, belki de kaptandan haber gelecek, ama biraz durup beklemekte fayda var bence. Bakın ben 3. aya giricem neredeyse yüzünü görmedim, sesini duymayalı da 2 ay oluyor. Ama içimde ilk günkü gibi hala yangını. Bekliyorum. Bu arada tabi kimse çıkmadı mı karşıma çıktı tabiki de ama içimde acısı o kadar taze ki başka birine bakamıyorum o gözle. Belki gelir belki gelmez ama ben bekliyorum.
Umarım size biraz olsun faydam olabilmiştir. Kararınız her ne olursa olsun, kendinizi hiç bir şekilde suçlamayın, inş tez zmanda yüzünüzü güldürür Rabbim.
Sevgili Esra,
Sana öncelikle sabır diliyorum ve çok iyi düşün derim. Benim eşimde kaptan ne zor olduğunu bir ben bilirim. Hele evliysen o yalnızlığı anlatmama imkan yok zaten. Çok iyi düşün derim çünkü biri ile evleniyorsan ailesiylede evleniyorsun bunu unutma sakın. Hele ki senin durumunda düşün evlendiniz diyelim onca şeye rağmen ailesine rağmen iyi güzel e peki sefere çıktığı zamanlarda sen ailesini görmeyecekmisin yapayalnızmı bırakıcaklar seni sanıyorsun eğer böyle düşünüyorsan çok yanılıyorsun o gidicek sen onlarla başbaşa kalıcaksın yüzyüze bakıcaksın mecbursun arkadaşım eşin yok diye daha da üstlerine düşüceksin hatta gidip ziyaret ediceksin sık sık sonra kalıcaksın onlarla ohooooo zor yani birde düşün ki bu durumda arada soğukluk varsa nasıl katlanılır.. Valla ben şuanda kendi ailemle kalıyorum eşim yokken evi kapatıyorum yalnız da kalamıyorum yani kendi ailemin evi kayınvalidemler arada kendi evim üç arada mekik dokur vaziyetteyim . Yani genel olarak tavsiyem iyi düşün taşın derim.. kolaylıklar dilerim canım.
Peki jhiç bu kadar uzun sürede beni aldattı mı diye düşünmüyor musunuz? çünkü netice de erkekler Rusya gibi ülkerede gidiyorlar. Bunlara katlanmak kolay olmasa gerek
yani ne kadar garip düşünüyorsun bütün rus halkı türk gemiciler gelse de onlarla yatsak diye düşünmezler bu kadar matah mı sanıyorsunuz bu sevgililerinizi kocalarınızı anlamadım ki..
Peki jhiç bu kadar uzun sürede beni aldattı mı diye düşünmüyor musunuz? çünkü netice de erkekler Rusya gibi ülkerede gidiyorlar. Bunlara katlanmak kolay olmasa gerek
[oncelkle merhaba arkadasım bnm esımde kaptan suan seferde ılk ayrılıgınız denızde her zaman tel cekme ımkanı herzaman konusma ımkanı yok malesefkı bekle dedıyse ılk fırsatta arayacaktır ve senı aılesıne kabul ettırecektır hanı derler ya kaptanların her lımanda sevgılısı var bu tamamıyla yalan kaptanlar eslerıne cok bagımlıdır bence bekle ve gor derım ona guvenıp ınanıyorsan
Ben zaten bekliyorum, bana bekle dedi ve bekliyorum sonunda ne ile karşılaşacağımı bilmeden çünkü onu seviyorumDenizde uydu teledonu ile görüşmeleriniz nasıl oluyordu peki? Çok merak ediyorum onu, 2 haftadır sesini duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?