- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nefes alsın yeter bibisanarsın 3 5 yaş
Ne bileyim ben cıtır sevdigimden benden 11 yaş büyük biriNefes alsın yeter bibi
Lafı geçip, profiline bakıp beğenmediği kimse yok bugüne kadar malum11 yaşa takılacak değil elbette
Iste tam sorun oldu arkadasimla bazi sebeplerdrn dolayi mesafeliyiz hem daha once bi kismet isime tas koydu ayni seyi yapmayacagi ne malumArkadaşınıza söyleyin ne olacak.
Sen tanıştır sadece, gerisi benim sorumluluğum deyin.
Öyle zaten. Herkesin kendi aklı fikri mevcut.
İyi de çıksa kötü de çıksa siz bileceksiniz. Karar sizin olacak.
Şahane fikir tatlimDuydum ki evlenilcek kız arıyormuşun...işte geldim burdayım,ben bu iste ustayim deyin ...ama melodik olsun ses kaydı atabilirsin mesela
Nasil yani evlilik kotu bisey miBu sefer kim diye bakmaya geldim.
Evlenmeyen bir, evlenenler bin pişman
KesinlikleBence kıskanıyor da bı yandan
Ya bide adamin malini mülkünü falan ballandira ballandira anlattiEğer yakın biriyse arkadaşınız ben beğendim aracı olabilir misin diye tekrar sorun, sorumluluğu ben alıyorum falan deyin.Yok derse daha o esnada o zaman ben iletişime kendim geçerim dersiniz ekleme talebi yollarsınız.Ama sonrasını bilemiyorum tabi konuya nasıl girilir ? Sonra o tepki verirse de şekillenir galiba muhabbet , hem bakalım o sizi beğenecek mi ?
Sagol balim benim simartiyorsun.yengeni sevmesem seni severdim umutsuz valla eğlenceli kızsın
sanki hiç sosyal medyadan tanışmamış hallerinde eğlenceli.
yaz gitsin işte.. göle çaldığım kaçıncı maya bende unuttum ya tutarsan de..
Şunu baştan yazsana 11 yaş tabi ki muhim degilYa bide adamin malini mülkünü falan ballandira ballandira anlatti
Bunlar benim icin cok onemli degil ama
Ya o yuzden tanismak istedigimi düşünürse
Peki ya sosyal medyadaki kisilerle tanismak istememe onemsememe gibi prensipleri varsa ya umursamazsaÖnceki polis olmayan adamdaki gibi mesaj at konuşmaya basla işte.
Tatlim surekli dert sahibi olma mi istiyon nedirBu arada özlettin kendini bayağı, artık eskisi gibi konu açmıyorsun.
Yengenle, abinle ilgili aç bari ben yine okurum.
O kim ola kiAklıma rainny geldi. O ne yapıyor acaba
Ben aşık olup duzenli bi iliskim olduktan sonra napacaksiniz bensiz merak ediyomSen yokken bdv çok sıkıcıYine aşık olsa da gelse dedim
Ben aşık olup duzenli bi iliskim olduktan sonra napacaksiniz bensiz merak ediyom :Sen yokken bdv çok sıkıcıYine aşık olsa da gelse dedim
Evet bendeniz kraliçeKraliçe mi ?
Bodoslama dal umutsuz. Selam yaz devamı gelir
Gizemli olmak her zaman iyidir sekerimProfilinizi açın da eski konularınıza biz de bakalım. Ben bilmiyorum sizin konuları eksik hissettim
Ama herkes bir degil ki bazi yasitlarima bakiyorum ici gecmis resmen 10 yas buyuklerine bakiyom enerjik kafa dengiFrekanslar tutmuyor sen enerjik olacaksın o inişte olur , gezmek isteyeceksin o evde oturup futboll izleyecek kankalarıyla,
Cafeye gitmek isteyeceksin o evde kalıp senin ona hizmet etmeni bekleyecek hiç hayal ettiğin evlilik olmayacak
Ben zaten hep yasca benden buyuk olsun istemisimdirsanarsın 3 5 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?