- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Direkt sosyal medyadan eklesem hic onu karistirmasamTipini duruşunu beğendim diycen gerekirse açıklama yapıcan.İnanmazsa da kendi bilir.
30 a merdiven dayadim daha ne olsun28 umutsuz vaka olmak İçin erken ya
Belkide oyle. E tanismanin baska yolu yok muarkadasın haklı, ben de gecen hafta arkadasımı bırıyle tanıstırdım harika gidiyordu her sey araları bozuldu sonra kız beni sucluyor simdi senin yuzunden basıma bela aldım asık oldum bilmem ne diye
Peki için gecti mi yoksa enerjik hayat dolu musunSenin kafanla düşününce yanisenin koca adayinla aynı yaştayım
Ağıma dusurebilecek miyim bakalimdaEVLİYİM ama bekarda olsam sürekli avcı modunda olmazdım.
Yeni avınızda başarılar dilerim size...
Sen benim içime bakma kaybolursunPeki için gecti mi yoksa enerjik hayat dolu musun
Oldu tabi misal ben daha ömrümün baharındayım genceciğim tamam oda genç ama benim kadar değilPeki anlasabiliyor musunuz sekerim
Yasinin buyuk olmasi problem oldu mu hic senin icin
Avantajlarindan ve dezavantajlarini paslasmani rica edicigim
Bana sormadın amaPeki için gecti mi yoksa enerjik hayat dolu musun
Abartmak mi? eger evliysen agzini bile acma derimUmutsuzvaka02 kapılmadıysa onu da ben alayım
Biraz abartmıyor musunuz aynı yaştayız, umutsuz vaka, kara bahtım kör talihim falan
WuhhhuuuuuSen benim içime bakma kaybolursunben gibi bulamazsın maalesef
Ay ne monoton bir evlilik o oyleOldu tabi misal ben daha ömrümün baharındayım genceciğim tamam oda genç ama benim kadar değil
Çoğu şeye ne gerek var diye yaklaşıyor.
Yaşından dolayı sanırım ama tam tersi olanlar da var.
Dış görünüş olarak sıkıntı yaşamadım, gören aramızda en fazla 2 yaş var sanıyor
Ama sıkıcı oluyorlar yaşadığını yaşamış hahahahaha ama kocamı çok seviyorum, mutluyum. Arada sıkıcı, sessiz olmasını da takmıyorum, aramızda sevgi ve saygı olduğu müddetçe bunları asla sorun etmem zaten.
Avantaj olarak da daha olgun yaklaşıyor olaylara. Aile konusunda dengeyi sağlıyor vs ama bu yaşla alakalı değil karakter ile alakalı bi şey. Yaşın avantajı ne bilmiyorum açıkçası. Ben sorun etmiyorum yani
Ay ne monoton bir evlilik o oyle
Evlilikten sogudum kiz
E super o zaman
Benim enerjim ikimize de yeter
28 yaşında evde mi kalmıs oluyor insanAbartmak mi? eger evliysen agzini bile acma derim
Benim derdimi ancak benim yasimdaki evde kalmislar anlar
kameraman ve polis bey ne oldu pekiiii olmadı mı onlarrrrBana sempati duyuyon kizamadigina gore oyle mi
ovvvvv 30 mu oldunnn bu saatten sonraaa çokkk zor evlenmennn otuzzzzzz yahuuuuu otuzzzzzz imkansız artıkkkk vazgeç sen30 a merdiven dayadim daha ne olsun
Siz kaç yaşındasınızAbartmak mi? eger evliysen agzini bile acma derim
Benim derdimi ancak benim yasimdaki evde kalmislar anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?