- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Hadi eklestik diyelimAdama istek atın madem beğendiniz. O da beğenirse yazar zaten. Umarım son beğendiğiniz adam olur da bu dertten de kurtulursunuz
28umutsuzvaka01 yaş kaç sizin?
Tipini duruşunu beğendim diycen gerekirse açıklama yapıcan.İnanmazsa da kendi bilir.Ya bide adamin malini mülkünü falan ballandira ballandira anlatti
Bunlar benim icin cok onemli degil ama
Ya o yuzden tanismak istedigimi düşünürse
Benim icin nefes alsa yeter dimiSana karsi cinsin varligindan bahsetmek bile yetiyor
Baktim beğendim diyor bide beğenmemen gibi bir ihtimal söz konusu sanki
28 umutsuz vaka olmak İçin erken ya
Onlarin üstüne bir bardak soguk su ictim anladin senkameramana ne oldu veya komsunun tanidigina
Hayranlarım cok rahat birakmiyolar napayimEn son 17 de kalmıştı hizli heyecan dolu aşk macerası birisi liste tutmuştu ama 17 den sonrayı kaçırdım diyordum ki tüm hızıyla yine canlı eli kolu olan nefes alan biri çıkmış
Ohooo sen beni caylak mi sandin stalkerlik benden sorulur cicimO ada ve soyada sahip tek bir kişi mi varmış?
Nasıl anladınız bahsedilen adamın o olduğunu?
Nasil yaniiböyle burdaki konulari takip ettigime artik hayret ediyorum ve zamanimi nasil kullandigimi sorguluyorum
Ne bileyim ben cıtır sevdigimden benden 11 yaş büyük birihele de ben gencecikken peh
Yabanelmacim canim benim yine formundasin masallahNefes alsın yeter bibi
Lafı geçip, profiline bakıp beğenmediği kimse yok bugüne kadar malum11 yaşa takılacak değil elbette
Peki anlasabiliyor musunuz sekerim
Ay bende böyle diyodum ya asla asla evlenmem 10 yaş ne yuh ya derdim ahhahaha
Sonra eşimi gördüm aşık oldum, yaşı unuttum bile
Ki eşim çok ufak durur 20 yaşında iken tanışmıştım onunla oda 30'du
38 yaş büyük bence
Fotosuna baktigimda yasini pek gostermiyor ama38 yaş büyük bence
Bende olgun severim zevk meselesi tabiNe bileyim ben cıtır sevdigimden benden 11 yaş büyük birihele de ben gencecikken peh
Noldu kiz naisl fikrin değişti birdenŞunu baştan yazsana 11 yaş tabi ki muhim degil
Ben ordan elimi etegimi cekeli cok oldu canim yaOkuyan da daha önce hiç sosyal medyadan eklememis sanacak.
Sen bizden daha iyi biliyorsun oysa bu işleri.
Sen bize ders ver bence.
Senin kafanla düşününce yaniNoldu kiz naisl fikrin değişti birden
EVLİYİM ama bekarda olsam sürekli avcı modunda olmazdım.Ohooo sen beni caylak mi sandin stalkerlik benden sorulur cicim
Bak tatlim soyle yaptim sana da fikir olsun gun gelir lazim olur kullanirsin
Instagramdan adamin calistigi firmanın sayfasina girdim ordan cikan kisilerin listesinden adamin adini soyadini arattim ve şıp diye buluverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?