• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karafatmalardan nasil kurtulcam

BENDE BUGUN SABAH GORDUM ALLAHIM RESMEN TİKİM VAR ÖLDÜREMEDİM ILAC SIKTIM .USTUNE KOVA KAPATIP İŞE GELDİM .EVE GİDİNCE ONU ORADAN ALMASI İÇİN ALT KOMSAUYU ÇAĞİRİCAM
Benden daha hassaslar varmış bunu okumama sevindim kova mı kapattınız ben de birilerini çağırırdım da yaş geçince mecbur kendi icabıma bakmaya çalışıyorum

Canım onlar muhakkak kendilerine bir yer edinmişlerdir, orayı bulman lazım :KK31:.

Bizim evde mutfak kapısının duvara monte kısmı var ya oraya koğuşlanmışlardı sülalece :KK53:.

Eczaneden bir böcek ilacı almıştık, sprey şeklinde. Annem bir gece uzun soluklu bir operasyonun ardından hepsinin kökünü kurutmuştu :KK52:.

Nereden baksan bir yarım saat kapının o kısmına ilaç sıkmıştı. Annem sıktıkça bunlar dışarı çıktılar. Bir daha karafatma gören olmadı evde.

Yalnız ilaç çok kuvvetliydi annem iki üç gün nefes alırken sıkıntı çekmişti.
o ılacın adı neydi acaba

Benden daha hassaslar varmış bunu okumama sevindim kova mı kapattınız ben de birilerini çağırırdım da yaş geçince mecbur kendi icabıma bakmaya çalışıyorum
bende yas 35 :) 65 de olsama alamam annem karafatmayı uvey anne burnunuza sokar die bizi korkuturdu :) küçüklükten gelme bi tik :)

bende yas 35 :) 65 de olsama alamam annem karafatmayı uvey anne burnunuza sokar die bizi korkuturdu :) küçüklükten gelme bi tik :)
Benim de içim fena oluyor ama kızımın tatilde üzerine büyük bir böcek gelmesi dolayısıyla onun fobisi var öyle böyle değil resmen o anı yaşıyor titremeye başlıyor o yüzden daha temkinli davranmak durumundayım görünce ses çıkarmadan süpürgeyi çekiyorum

Back
X