- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
- 303
- Konu Sahibi tatlimsi_bela
Merhaba kızlar banada bi akıl verin lütfen. Yazim hatalarim olabilir kusura bakmayin telden giriyorum ve sinirliyim.. Sevgilimle 4 yılı geçti beraberiz. Genel anlamda evlilik düşündüğümüz mutlu bi beraberligimiz var. Herseyi paylaştığım en yakin arkadasim, dostum, sirdasim diyeceğim insan.. Şuraya şu konuyu açmak bile arkasindan iş çevirmek gibi hissettiriyor.. Ama gel gör ki ilişkimizin bi sinavi var karakter yoksunu arkadaşı.. Yani şöyle anlatayim arkadaşı sürekli icki hap vb kullanan ( hergün denebilir ), sürekli karısını aldatan, küçücük bi kizi varken karısına hastalık bulaştirip rahiminin alinmasina sebep olan, sürekli başını bela alan ağzindan küfür eksik olmayan eviyle alakasi olmayan gözünü kari kiz bürümüş kendi ailesinin ve karisinin imkanlariyla böyle bi hayat yasayan bi mahluk.. Götürdüğü hatunlari bizimkine anlatmaktan zevk duyan, başı sıkıştığında da ya kendisi ya ailesi yada karisi yine sevgilimi arar, bizim ki gider toplar paket yapip evine birakir.. Erkek arkadaşımsa benim sinir olacağımı bile bile bu insanla olduğunda ben x leyim diyecek kadar dürüst, güvenimi sarsacak hiç bisi yapmadi bugüne kadar.. Ama bu arkadaş yüzünden sürekli limoni oluyoruz yakıştıramıyorum kendisine ama o 3 ay görüşmese yine bi yerden çıkıp giriyor hayatimiza ve nedense vazgeçemiyor beyimiz. Her konuda beni el üstünde tutan adam bu adam yüzünden benle çatır çatır kavga ediyor ve gözümden düşüyor artık.. Ben çok tepki veriyor oluyorum.. Hayatimda kimseye ya ben ya o demedim ama artik o boyuttayim.. Benim karaktersiz insanlara tahammülüm yok yüzüne yüzüne söylerim adamin hayatimdada tutmam asla.. O yüzden bizi de bi araya getiremiyor.. Onada böyle bi arkadasi yakistiramiyorum..Ama o yok vefa borcu vs bilmedigin şeyler deyip devam ediyor arkadaşlığına karısı kabul ediyorsa banane diyor.. Sen bana güven miyor musun? a dönüyor olay.. Tartışıyoruz yine onunla görüşmeye devam.. Artık sırf bu konu yüzünden değersiz hissediyorum kendimi ve dedigim gibi gözümden düşüyor, soğuyorum.. Sizce gerçekten haksız mıyım ? Akıl akıldan üstündür yerimde olsanız siz ne yapar ne tepki verirdiniz? Banada bi fikir verin lütfen..