Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

İncitmekten çekiniyorum çünkü bana iyi yaklaşıyor. Şey düşünüyorum bir şeyler aldı ya acaba paramı yedi diye düşünür mü bide çalıştığımıs yerler yakın ya. Hiçte bana al yap demedim bu arada bilmiyorum kafam karışık. O olsun diye zorlamıyorum aslında sadece nasıl dile getireceğimi bilmiyorum. Yüz yüze bakıyoruz ya sürekli

Yanına yakıştıramiyorsan sevgi yok demektir ve bi şekilde her şeyi gözüne batmaya başlar. Değiştirmeye calisarakta kendini yorarsın sadece. Zorlamamak en iyisi böyle durumlarda.

Yanına yakıştıramiyorsan sevgi yok demektir ve bi şekilde her şeyi gözüne batmaya başlar. Değiştirmeye calisarakta kendini yorarsın sadece. Zorlamamak en iyisi böyle durumlarda.
Şimdi bana bi kötülüğü yok ya olumsuZ bir şey demek istemiyorum galiba bu durumdan çekiniyorum bide birbirimizi sürekli görüyoruz ya

Ya 25 yasindasin, senden 2 yas kucuk kuzenim var gayette yakisikli cocuklarla bulusuyor sevgili oluyor goruyorum sosyal medyadan hem de konusuyoruz yani is yerine cicekler yollaniyor, evinden arabayla aliniyor birakiliyor hediyeler aliniyor yemekleri de ödeniyor. Hic biriyle evlenmeliyim diye tutturmadi henüz. Gercekten aşik oldugunda evlenir.

Nebileyim herkes bulabildigine demek ki daha iyisi yoksa uğraşin. Ama tüm erkekler çay lafi yapmiyor belki eskiye göre fazlalasmiştir ama hepsdi diyemeyiz.

Şimdi bana bi kötülüğü yok ya olumsuZ bir şey demek istemiyorum galiba bu durumdan çekiniyorum bide birbirimizi sürekli görüyoruz ya
Bunun kötülükle alakasi yokki. Bi erkek iyi insan olabilir bu illa onla olacagimiz ya da duygusal anlamda bi his beslememizi sağlamıyor yani.

Ya evlenmeye tabi tutturmuyorum ne kadar tanıyorum ki ama normal konuşuyoruz ve ilgisi var belli konuşup konuşuğ sonradan mı bırakmak normal yoksa şimdiden mi

Ya evlenmeye tabi tutturmuyorum ne kadar tanıyorum ki ama normal konuşuyoruz ve ilgisi var belli konuşup konuşuğ sonradan mı bırakmak normal yoksa şimdiden mi

Yani genc bi kizin "biseyler ismarlamak, almak" disinda hicbiseyini begenmedigi biriyle denemesini gerekli gormuyorum dunyada erkek bitmis gibi.
50 yaşina gelseniz de kimse olmasa bi nebze okey. Yine de son karar sizin.

Yani genc bi kizin "biseyler ismarlamak, almak" disinda hicbiseyini begenmedigi biriyle denemesini gerekli gormuyorum dunyada erkek bitmis gibi.
50 yaşina gelseniz de kimse olmasa bi nebze okey. Yine de son karar sizin.
Ya doğru aslında da çocukla sürekli yüz yüze geliyoruz işte nasıl güzel dille açıklicam

Sevgili misiniz ki şu an? Değilseniz neyi açıklayacaksin yavaşça arkadaş kanka moduna geç gitsin. Bu kadar kafa yorduğuna değecek bir şey değil inan
Sevgili değiliz geçende de söyledim zaten arkadaş gibiyiz belki anlaşamicaz diye ama o biraz kafaya koymuş gibi. Tüm molalarda geliyor görmek istiyor falan

Bu kadar kısa zamanda çok iyi bir insan olduğuna, sizi mutlu edecek karaktere sahip olduğuna nasıl ikna oldunuz? İlk zamanlar tabii ki hoşunuza gidecek davranışlar sergileyecek. Ayrıca tipini beğenmediğiniz, size çekici gelmeyen, sizde saygınlık uyandırmayan insanla mutlu olamazsınız.

Ne aldı mesela?

Daha öncesinde size hiç bir şey ısmarlanmadı erkekler tarafından galiba ? Valla ben bekarken 2 gün gezdiğim adam bile arabayla alır bırakır her şeyi öderlerdi. Tabi bende teklif ederdim ama kendileri öderdi. Bunda garip olan ve bu kadar büyüttüğünüz ne var ? Hemen bir iki yemeğe kanmayın. Bir süre daha görüşebilirsiniz ama şive olayı benimde çok takıldığım bir şey olurdu.

Size tavsiyem içinize sinmeyen bir insanla birlikte olmamanız.Bu insanı beğenseydiniz ne yöresel konuşması,ne de fiziki özellikleri sizi rahatsız ederdi.Çünkü birlikte olursanız karşınızdaki kişinin bu özelliklerinden dolayı utanmaya başlayacaksınız,hiç gerek yok.Karşınızdaki kişiye ümit vermeyin boş yere,aynısını başka birisi size yapsaydı ne hissederdiniz onu düşünün.Eğer size karşı bir açılma olursa kibar bir şekilde reddedin.Çünkü insan bazen karşısındaki kişiyi beğenmese bile ilgisi egosunu okşadığı için görüşmeye devam ediyor.Bu hataya düşmeyin,karşınızdaki insana saygısızlık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…