- 6 Mart 2024
- 11.018
- 21.028
- 318
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Bilmiyorum sürekli de maddiyatı öne atan erkek göz boyuyor gibi geliyor bana . Sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz maaşlarınızı az çok tahmin edersiniz gerçekten eli bol olacak kadar kazanıyor mu ? 3 gun sonra maaşını kocasına gönderen kadın olmayın . Borç altından çıkamayan savurgan bir koca da fazlasıyla yorar insanı malum .İlk buluşma derken teke tek buluşma normalde yan yana yerlerde çalışığ birbirimizi görüyoruz zaten az çok nasıl insan fikrim var. Gördüğümüz için birbirimizi kırmak istemiyorum. Ama instadan falan kız eklemiç galiba
Aynı yerde değil o başka mağazada maaşlarımız farklı. Ama bazı yerlerde annesinin devlet memuru olduğundan şu kadar maaş aldığından bahsetti. Banane yani aslında bakıldığında. Bende asla yorum bile yapmadım tabiki.Bilmiyorum sürekli de maddiyatı öne atan erkek göz boyuyor gibi geliyor bana . Sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz maaşlarınızı az çok tahmin edersiniz gerçekten eli bol olacak kadar kazanıyor mu ? 3 gun sonra maaşını kocasına gönderen kadın olmayın . Borç altından çıkamayan savurgan bir koca da fazlasıyla yorar insanı malum .
Ya evet şimdi güzel şeyler yapıyor ya nasıl dicem onu düşünüyorum. Yani bana örnek dolu dolu gelen birin bn istemiyorum nasıl derim diye düşünüyorum. İlerde kanım ısınır mı onu da bilmiyorum ama şimdiden değiştirmeye çalışıyorum onu. Kaşını aldırsana şunu şöyle giy falan filan. Bide yan tarafımda çalışıyor görücem edicem vs hepsi soru işareti bendeSiz bu kişiyle olmazsınız kendinizi zorlamayın. Kendiniz ve karşınızdaki kişi için boşuna zaman kaybı
Zaten şimdiden değiştirmeye başladım. Kaşını aldır şu pantolonu giy falan diyorum tabi incitmeden.Olmaz olamaz.Olsa bile sürekli bir değiştirme çabasına gireceksin hem adamı hem kendini mutsuz edeceksin.Birkac iyi özelliği evlenmek için yeterli kriter değil
Ne guzel sevmişsiniz eşinizi.. artık çok az insan gerçekten seviyor birbirini. Bir gün ben de sizin eşinizi sevdiğiniz gibi sevilmek ve sevmek istiyorumBen eşimle nişanlandığımda herkes şok oldu. Eşimin yüzünde çocukluğundan kalma bir sorun var. Bu sebeple herkes asla yakıştırmadı hatta eşim çok üzülmüştü onun da kulağına gitmişti. Ben herkese dedim siz evlenmiyorsunuz diye baya olay oldu. Neyse ben evlendim. Bir evlilik örnek verilecekse bizim evlilik verilir, benim akrabalarım benden daha çok eşimle konuşur, görüşürler. Eşim de 2 kere ameliyat oldu yüzündeki sorun da kalktı. Kalkmasa bile ben ona kurban olurum. Adam gibi adam, dünyanın en yakışıklı merhametli aslan gibi adamı. Taşı sıkar suyunu çıkarır, herkese sınırları bellidir, çok da seksi . Gün görmüş geçirmiş yani ben net KOCACIYIM!
Eğer onunla bu sebeple evlenmeseydim kesin bok gibi biriyle evlenirdim. Allahımın bana verdiği en büyük ödül diye düşünüyorum. Artık nasıl bir sevap işlediysem
Yani çirkinlikmiş şuymuş buymuş hepsi boş! Adamlığına bakacaksın. Güzellik gelir gider. Konuşma da diksiyon dersleriyle düzelir. Ama o karakter, adamlık, merhamet işte bunları buldun mu kaçırmayacaksın..
Taşıma suyla değirmen dönmez. Ve zaten size ne ki size mi düştü. O size dese hoşunuza gider mi ya sizin egonuz için kaşını mı aldıracak ne münasebet canım.Zaten şimdiden değiştirmeye başladım. Kaşını aldır şu pantolonu giy falan diyorum tabi incitmeden.
Aşağılamamış ki.çok ayıp.Ben senin tipini merak ettim yalniz
Sen böyle sana göre cirkin dissiz birileriyle ciktigina göre
Milleti assalamadan önce dön kendine bak
I
Yeni tanışmışsınız, bir kere buluşmuşsunuz. Hemen vefakar, bonkör, beni mutlu eder el üatünde tutar kısımlarını nasıl anlayıverdiniz bilemiyorum. Yanılıyor olabilirsiniz yani… evlenince öyle kalmıyor beyaz atlı prens pek, sıradan oluyor hepsiÇalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik.
Ya evet biliyorum konuşmayi kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorumYeni tanışmışsınız, bir kere buluşmuşsunuz. Hemen vefakar, bonkör, beni mutlu eder el üatünde tutar kısımlarını nasıl anlayıverdiniz bilemiyorum. Yanılıyor olabilirsiniz yani… evlenince öyle kalmıyor beyaz atlı prens pek, sıradan oluyor hepsi
Adamla 3 aydır yan yana mağazalarda çalışıyoruz az çok muhabbet sohbet vardı aramızda zaten ne hemen tanıcam da yorum yapcam
Öffff nerenle okudun acaba köylü agzindan tut giyinimineAşağılamamış ki.çok ayıp.
Magaza dedigin ne adamin kendi magazasiysa hersey netlesirAynı yerde değil o başka mağazada maaşlarımız farklı. Ama bazı yerlerde annesinin devlet memuru olduğundan şu kadar maaş aldığından bahsetti. Banane yani aslında bakıldığında. Bende asla yorum bile yapmadım tabiki.
Zaten şimdiden değiştirmeye başladım. Kaşını aldır şu pantolonu giy falan diyorum tabi incitmeden.
Ankara’da yaşıyormuşsunuz. Şivesiz birini bulmak daha zor olmalı.
Valla kanka 25 yildan fazladir yasiyorum Ankarada oyle sivelikimse tanimiyorum desem
Aradığında bahaneler bularakYa evet biliyorum konuşmayi kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorum
Valla kanka 25 yildan fazladir yasiyorum Ankarada oyle sivelikimse tanimiyorum desem
Iste ayri aşkta ayrı mı konuşacakti yanimaalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?