Karakteri iyi ama dış görünüşünü beğenmediğim erkek

Bilmiyorum sürekli de maddiyatı öne atan erkek göz boyuyor gibi geliyor bana . Sonuçta aynı iş yerinde çalışıyorsunuz maaşlarınızı az çok tahmin edersiniz gerçekten eli bol olacak kadar kazanıyor mu ? 3 gun sonra maaşını kocasına gönderen kadın olmayın . Borç altından çıkamayan savurgan bir koca da fazlasıyla yorar insanı malum .

Aynı yerde değil o başka mağazada maaşlarımız farklı. Ama bazı yerlerde annesinin devlet memuru olduğundan şu kadar maaş aldığından bahsetti. Banane yani aslında bakıldığında. Bende asla yorum bile yapmadım tabiki.

Siz bu kişiyle olmazsınız kendinizi zorlamayın. Kendiniz ve karşınızdaki kişi için boşuna zaman kaybı
Ya evet şimdi güzel şeyler yapıyor ya nasıl dicem onu düşünüyorum. Yani bana örnek dolu dolu gelen birin bn istemiyorum nasıl derim diye düşünüyorum. İlerde kanım ısınır mı onu da bilmiyorum ama şimdiden değiştirmeye çalışıyorum onu. Kaşını aldırsana şunu şöyle giy falan filan. Bide yan tarafımda çalışıyor görücem edicem vs hepsi soru işareti bende

Olmaz olamaz.Olsa bile sürekli bir değiştirme çabasına gireceksin hem adamı hem kendini mutsuz edeceksin.Birkac iyi özelliği evlenmek için yeterli kriter değil
Zaten şimdiden değiştirmeye başladım. Kaşını aldır şu pantolonu giy falan diyorum tabi incitmeden.

Ne guzel sevmişsiniz eşinizi.. artık çok az insan gerçekten seviyor birbirini. Bir gün ben de sizin eşinizi sevdiğiniz gibi sevilmek ve sevmek istiyorum

Zaten şimdiden değiştirmeye başladım. Kaşını aldır şu pantolonu giy falan diyorum tabi incitmeden.
Taşıma suyla değirmen dönmez. Ve zaten size ne ki size mi düştü. O size dese hoşunuza gider mi ya sizin egonuz için kaşını mı aldıracak ne münasebet canım.

Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik.
Yeni tanışmışsınız, bir kere buluşmuşsunuz. Hemen vefakar, bonkör, beni mutlu eder el üatünde tutar kısımlarını nasıl anlayıverdiniz bilemiyorum. Yanılıyor olabilirsiniz yani… evlenince öyle kalmıyor beyaz atlı prens pek, sıradan oluyor hepsi

Ya evet biliyorum konuşmayi kesicem ama nasıl kesicem bilmiyorum

Ay sen mağazada çalışan birisin ve annen adama köylü diye laf mı edecek sizi tenzih ediyorum siz iyi birine benziyorsunuz ama anneniz şu atasözünü fazlasıyla karşılıyor “ayranı yok içmeye taht-ı revanla gidiyor s.çmaya”

Adamla 3 aydır yan yana mağazalarda çalışıyoruz az çok muhabbet sohbet vardı aramızda zaten ne hemen tanıcam da yorum yapcam

Magaza dedigin ne adamin kendi magazasiysa hersey netlesir

Valla kanka 25 yildan fazladir yasiyorum Ankarada oyle sivelikimse tanimiyorum desem

Bu arada şaka bir yana oralıysan anlamıyor olabilirsin o nüansı.
Şiveli kimse tanımamak aşırı iddialı değil mi.
Benim eşim ve ailesi ankaralı ilçesinde yaşıyorlar. Yerlisi yani bir yerden göçmemişler gerçek Ankara şivesi konuşuyorlar.
Şu an İstanbul’da yaşlı bir komşum var çok hanımefendi bir kadın avukat. 80 yaşlarında. Çubuklu aslen. O da yerlisi. Eşimle karşılaşınca şive değiştirirler birlikte

maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence.
Iste ayri aşkta ayrı mı konuşacakti yani adamın konuşma şekli bu demek ki. Ne tipinden ne konuşmasından hoşlanmışsin. Iki kafeye götürdü diye evlenecek halin yok niye beğenmek için zorluyorsun bu kadar yaşın da küçük daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…