- 16 Mayıs 2025
- 89
- 25
- 3
- 25
- Konu Sahibi yagmurzelis
-
Yok olmaz bu iş. Aileniz çevreniz sürekli size adamı küçük düşürücü laflar kullanır ee sizde deli gibi aşık değilsiniz ki koruyup savunasinız bu laflar altında ezim ezim ezilir kendi kendinizi yersiniz adam gözünüzde hep kötü olur soğuk olursunuz ona.Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Kaç aydır her gün gördüğüm biri muhabbetimiz az çok var1 gün birlikte vakit geçirip karakterinin iyi olduğuna ne çabuk ikna oldunuz öyle?
Zaman verin hem tanırsınız hem de bişey olur mu hisseder misiniz bakarsınız.
Ya aslında annem beni mutlu etmesine bakar ama nasıl diyim annemin tarafı dayılarım kuzenlerim vs hep kendileri gibi insanlarla evlendiler ve mutlular yani. Bizim aileye soksam onların yanında pasif kalır ezilir mi onu bile düşündüm. Yani parasal anlamda değil asla. Konuşma tarzı vs ama işte eli açık insana iyi davranıyor o kısımları da varYok olmaz bu iş. Aileniz çevreniz sürekli size adamı küçük düşürücü laflar kullanır ee sizde deli gibi aşık değilsiniz ki koruyup savunasinız bu laflar altında ezim ezim ezilir kendi kendinizi yersiniz adam gözünüzde hep kötü olur soğuk olursunuz ona.
Yaa tabi ısmarladı daha fazlasını da yapan insanlar tabi oldu ama bu daha şefkatli ilgili gibi. İncitmez gibi duruyor yani. Diğerleri biraz zampara tiplerdi bu daha masum çok fazla geçmişi yok vs vshiç mi bir erkek bişey ısmarlamadı size kriterleriniz ne kadar düşük ? bir gün görüşüp cömert demişsiniz, bahsettiğiniz şeyleri ben kadın olarak, kadın arkadaşlarıma dahi teklif ediyorum.
Adamı beğenmemişsiniz zorlamanın bir anlamı yok . Adamın konuşma tavrına bile takılmışsınız ailenizde evlenince evliliğinize çok karışır gibi geldi .Çalıştığım yerin yanında bir yerde biriyle tanıştık. İnstagramdan konuştuk vs dün akşam da teke tek bir şeyler içmeye gittik. Kendisi çok cömert birisi o kadar belli ki. Sürekli bir şeyler yer misin içer misin diyor. Ya da iş yerindeyken yemek falan ısmarlamak istiyor böyle birisi. İş ortamından tanıyorum yani birde özel hayatında nasıl diye merak ettim. Neyse oturduk konuşuyoruz falan maalesef yöresel bir ağızla konuşuyor birde üniversite bitirmiş yani. Tamam iş ortamında rahat hissederiz kendimizi istediğimiz gibi konuşuruz ama özel hayatta biraz dikkat edilmeli bence. Ve benim ailem birazcık böyle şeylere dikkat eder. Annem direkt " Köylü ağzıyla konuşuyor " Falan diyecek tipler. Neyse ben bu kişinin tipini de pek beğenmedim yani çekici gelmedi bana. Boyu falan benimle aynı.Ama mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.Ama işte bana çekici gelmeyen adamla da nasıl ömür geçer bilmiyorum. Bu konuda düşünceleriniz neler? Kalbim ve mantığım arasında aşırı tıkandım.
Ya aslında ailem karışmaz da ben pek beğenmedim işi gücü de yerinde aslında ama yanıma yakıştığını düşünmüyorum muhabbeti falan iyi amaAdamı beğenmemişsiniz zorlamanın bir anlamı yok . Adamın konuşma tavrına bile takılmışsınız ailenizde evlenince evliliğinize çok karışır gibi geldi .
Meali: bana yedirebilecek birisiAma mantık açısından bakarsam da beni mutlu edebilecek birisi. El açıklığına çok dikkat ederim ve o bunda var yani vefakar. Beni el üstünde taşır gibi bir durum var. Abaza da değil son zamanlarda tanıştığım insanlardan kafeye götürmek isteyen nadir kişilerden. Diğerleri genelde bana yatırım yapmaya meyilli değildi çünkü.
Ya evet işte değişik şekilde merhameti var. Başka erkeklerde bana bir şeyler ısmarladı ama bu daha çok üstüne düşen tipten cidden bebeği gibi yani. Ama çekici de değil işte ya adama da gidip diksiyon dersi al nasıl dicemBen eşimle nişanlandığımda herkes şok oldu. Eşimin yüzünde çocukluğundan kalma bir sorun var. Bu sebeple herkes asla yakıştırmadı hatta eşim çok üzülmüştü onun da kulağına gitmişti. Ben herkese dedim siz evlenmiyorsunuz diye baya olay oldu. Neyse ben evlendim. Bir evlilik örnek verilecekse bizim evlilik verilir, benim akrabalarım benden daha çok eşimle konuşur, görüşürler. Eşim de 2 kere ameliyat oldu yüzündeki sorun da kalktı. Kalkmasa bile ben ona kurban olurum. Adam gibi adam, dünyanın en yakışıklı merhametli aslan gibi adamı. Taşı sıkar suyunu çıkarır, herkese sınırları bellidir, çok da seksi . Gün görmüş geçirmiş yani ben net KOCACIYIM!
Eğer onunla bu sebeple evlenmeseydim kesin bok gibi biriyle evlenirdim. Allahımın bana verdiği en büyük ödül diye düşünüyorum. Artık nasıl bir sevap işlediysem
Yani çirkinlikmiş şuymuş buymuş hepsi boş! Adamlığına bakacaksın. Güzellik gelir gider. Konuşma da diksiyon dersleriyle düzelir. Ama o karakter, adamlık, merhamet işte bunları buldun mu kaçırmayacaksın..
Zaten ilk onu düşündüm arzulamadığım birisi olur büyük ihtimallePara icin begenmediginiz biriyle sevisebilecekseniz sıkıntı yok ama yillarca sürecek bir sey bu iyi dusunun.
Ya zaten aramızda asla yakınlaşma bile geçmedi yani cidden arkadaşca birazda flört gibiydi. Diğer insanlar gibi acele de yaklaşmıyor gayet sakin ve kendınden emin. Ama işte ilk izlenim önemlidir yaYine de belirttiklerinizden sonra karar vermek için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum şahsımca zaten biriyle görüşürken bir beklentiyle görüşmem bir arkadaşça tanırım ilk olarak. Daha sonra zaten olursa olur etkilenirsem etkilenirim. Eşim de bu şekilde girmişti hayatıma.
Beklentisiz görüşüp bir süre tanımanızı tavsiye ediyorum ben, zaten düşüncelerini davranışlarını sevdiğiniz zaman tipin bir önemi kalmaz ya da içinize siner, ya da hiçbiri tamamen arkadaşça devam edersiniz
Oyaladığım bir yer yokki şu an. Gayet arkadaş gibiyiz gidip canım cicim bile demiyoruzHep diyorum buraya kadar gelip konu açacak kadar düşünüyorsanız olmaz bu iş adamıda oyalamayın
kadınlar genelde bundan ötürü suçlanıyor ya, paraya gidiyorsunuz paraya bakıyorsunuz. insan kendinden yola çıkarak savunuyor kadınları ama böyle konuları okuyuncada gerçekten paraya gidiyor kadınlar.Para icin begenmediginiz biriyle sevisebilecekseniz sıkıntı yok ama yillarca sürecek bir sey bu iyi dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?