karakterim neden böyle

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Az once actigim konunun ardindan size kendimle ilgili en belirgin birkaç ozellik soyleyip benim ne derdim var,karakterimde ne sıkıntı var soylemenizi rica ediyorum

1.Ben umursamaz birisiyim etrafimda ne olmus bitmiş hic umursamiyorum hayatimda cok sıkıntım var ancak umursamaz hale geldim.Ne olacakmis valla hic umrumda değil

2.Hic arkadaşım yok kimseyle dost olmam tabii arkadaslarim var ama okul arkadasi vs yakin arkadasim asla olmaz.

3.Yalniz kalmayi cok seviyorum insanlarla bir araya gelmemek gibi sansim varsa kabulum her seyi mi yalnız yapmak istiyorum kimseyi istemiyorum.

4.Etrafima karşı da tamm tersi inanilmaz guleryuzlu iyi kalpliyim hani teyzelerin ogluna almak istedikleri kiz varya bende oyleyim cok hanim hanimcik birisiyim

5.Bazen durup dururken agliyorum geçmişte yasadiklarim aklima geliyor cok düşünen birisiyim gece 4de uyandiysam 7ye kadar dusunurum geri uyumam surekli düşünürüm biktim usandim bundan

6.Hicbir sey beni mutlu edemez diyelimki dogumgunumu kutluyorlar o an bile ben mutlu olmak istersem ancak mutlu olurum hickimse hicbir sey beni ne mutlu eder ne de mutsuz en mutlu anlarimda bir anda icime huzun duser beni mahfeder.

7.Inanilmaz melankolik biriyim hayatimda duzenli guzel bir hayati olan birisiyim kişilik olarak yasadigim bir sey yok ama hickimsenin beni anlamadigini dusunuyorum Sabahattin Ali okuduysaniz o kitaplarda anlatilan kisiler benim iste boyle bir insanim neden boyleyim ben ne yapmaliyim aynaya baktigimda insanlarin bana baktiginda gordukleri ile benim aynada gordugum cok farkli neden

nasil yani ne yapmaliyim sizce
Konunun başında çok umursamazım demişsin sonuna doğru kafaya takmaktan uyuyamadığını. Bir yerde çok güleryüzlüyüm demişsin bir yerde melankolik. Kişilik problemi var gibi geldi. Dışın başka, için bambaşka. Son zamanlarda kötü birşey mi yaşadın kafan karmakarışık olmuş.

İsterseniz bunlar sizi rahatsız ediyorsa bir uzmandan yardım alın. Birde herkeste farklı bir takım mizaç özellikleri de olabilir. Mesela ben insanların bana gösterdiği ilgiden rahatsız olurum. Kalabalık ortamlardan nefret ederim. Fotoğraf çektirmekten hoşlanmam. Sonra kulaklık olmadan sokağa çıkıp iki adım öteye gidemem. Yalnızlığa bayılırım. Kalabalık ortama girmek zorunda kalırsam kimseyle ilgilenmem. Kadınların birçoğunun bayıldığı giyim kuşam kına düğün beni boğuyor. Çocukluktan beridir ilgisizimdir. Yani herkeste bir takım şeyler alışılagelmiş özelliklerden farklı olabilir.

arkadaşlar gerçekten bir seyim mi var inaninki ben anlatamam kimseye bir sey kendim cozemez miyim cok uzuluyorum siz boyle yazdikca

Bir rahatsızlığın varsa tespit edilir yoksa da icin rahat eder. Konusmak istemiyorsan burada yazdıklarınin çıktısını götürmeyi dene

anladim aslinda bir sorun yok degil mi

gerçekten de kafam karmakarisik oldu ben soyle soyleyim hergun sıkıntıdayım sıkıntısız gunum yok ama sıkıntıyı kabullenmiş olduğumdan dolayı mi böyleyim acaba boşvermişlik hali yani insanlar beni hic aglarken uzulurken gormezler kolay kolay içimde yaşıyorum her seyi ondan mi acaba

Bence kendini ifade edemiyorsun tam olarak. o boşvermişlik umursamazlık değilde tepkisizlik bence. birçok şey yaşayıp biriktirdiysen artık tepki veremez hale gelmişsindir. ama baksana içinde çözemiyorsun ve huzursuzsun.

gerçekten dediğiniz gibi olabilir ne yapabilirimki

Bence içinde bastırdığın duygularının sebebi bu davranışların. Otur bir düşün bakalım hangisi gerçek sensin o karakterlerin , teyzelerin oğluna almak istediği cici kızmı? , yoksa tek başına takılmak , canı isterse insanlarla iç içe olmayı seçen kişimisin. Belkide zorluyorsun kendini ya yalnızlığa yada cici kız olmaya . Hangisiyle mutluysan ona yoğunlaş , yinede tabiki destek al....

gerçekten dediğiniz gibi olabilir ne yapabilirimki
Ağlaman gerekiyorsa ağla canım benim, gel bize anlat. buradan yazamıyorsan özelden yaz. çözüm aramazsan çözüm sana gelmez. rahatlat kendini. sıkma. ben psikolojik problem olduğundan çok bunalmış olduğunu görüyorum. ben dinlerim seni istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…