karakterim neden böyle

anlıyorum ben insanlarin beni bildigi kişi olmak istiyorum hani derlerya ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol bende gorundugum gibi olmak istiyorum ben guzel guzel giyinen her seye ragmen sukreden guleryuzlu herkesin en iyi arkadaşı olan kişiyim sabah cayi koyup aileyi uyandıran kardesine derslerinde yardim eden insanlarla cok güzel konuşan koruyucu, akşam tatli yapan evde temizlik yapip ciceklerini sulayan birisiyim hep boyle kalmak istiyorum oburlerini sevmiyorum hic sevmiyorum

gerçekten cok teşekkür ederim umarim en guzel kapilar sizlere acilir beni bu halimden kurtarmaya calisiyorsunuz cok sagolun

Harika , demekki kendini tanıyorsun , neden değiştirme gereksinimi duyacaksın o zaman kendini , karakterini farklılıklar değilmi zaten bizi biz yapan. Herşey gönlünce olsun dostumm takılma sen...

Eğer gerçekte olduğumuz kişiyle dışarıya yansıttığımız kişi arasında uçurum varsa mutsuz oluruz. Kendinize ve çevrenize karşı daha dürüst daha şeffaf olmaya çalışın. Bu da kendinden emin olmakla ve insanın kendini olduğu gibi kabul etmesiyle mümkündür.

Kaç yaşındasın? Gün içerisinde neler yaparsın? Bu kadar çok şeyi analiz edecek zamanı nereden buluyorsun?

Harika , demekki kendini tanıyorsun , neden değiştirme gereksinimi duyacaksın o zaman kendini , karakterini farklılıklar değilmi zaten bizi biz yapan. Herşey gönlünce olsun dostumm takılma sen...

anladim iyiki varsiniz bunlari yazdiginiz icin cok teşekkürler size

Kaç yaşındasın? Gün içerisinde neler yaparsın? Bu kadar çok şeyi analiz edecek zamanı nereden buluyorsun?

ben atama bekliyorum bu nedenle okulumu dondurdum kisacasi bir sey yapmıyorum yani sosyal olacak ortam yok suan hergun evdeyim kitap okumayi hayatimin merkezine koydum ufacik seylerden mutlu olurum annemle vakit geçiririz genellikle evde yemek pasta börek yaparim disarida gezmeye giderim eve bir seyler almaya bazen sadece dışarı cikarim dondurma yeyip parktaki salincakta sallanirim bir seyler ogrenmeyi cok seviyorum surekli hareket halindeyim bitmez tukenmez enerjim var bu nedenle gece uyansam uyumasam ertesi gun hic zorlanmam etrafimdakileri guldurmeyi seviyorum cok guleryuzluyumdur insanlara benden asla zarar gelmez yazmayida severim insanlara faydali olacak seyleri yazip, internette ki bloglara gonderirim onlarda yayinlarlar ornegin vaktimizi nasil degerlendir meliyiz bu konu hakkinda yazip yollarim, asla ve asla bos islerden hoslanmiyorum bos vakit birakmamak icin her seyi yapmaya çalışıyorum ama icim disim bir degil iste ben hep boyle olmak istiyorum

Hiçbir derdin yok sadece hayatın biraz zor geçecek. Böylesin sen işte yapı meselesi. Diğer insanlara benzemiyorsun bu kadar. Garip geleceksin bazı insanlara olsun

Umursamaz biri gecmiste yaanaanlari kafaya takmaz.gece 3 te uyanip 7 kadar dusunmekten uykusu kacmaz.
Anlatiklariniz cok celiskili.
Bence psikologa gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…