- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Bence içinde bastırdığın duygularının sebebi bu davranışların. Otur bir düşün bakalım hangisi gerçek sensin o karakterlerin , teyzelerin oğluna almak istediği cici kızmı? , yoksa tek başına takılmak , canı isterse insanlarla iç içe olmayı seçen kişimisin. Belkide zorluyorsun kendini ya yalnızlığa yada cici kız olmaya . Hangisiyle mutluysan ona yoğunlaş , yinede tabiki destek al....
Ağlaman gerekiyorsa ağla canım benim, gel bize anlat. buradan yazamıyorsan özelden yaz. çözüm aramazsan çözüm sana gelmez. rahatlat kendini. sıkma. ben psikolojik problem olduğundan çok bunalmış olduğunu görüyorum. ben dinlerim seni istersen.
Harika , demekki kendini tanıyorsun , neden değiştirme gereksinimi duyacaksın o zaman kendini , karakterini farklılıklar değilmi zaten bizi biz yapan. Herşey gönlünce olsun dostumm takılma sen...anlıyorum ben insanlarin beni bildigi kişi olmak istiyorum hani derlerya ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol bende gorundugum gibi olmak istiyorum ben guzel guzel giyinen her seye ragmen sukreden guleryuzlu herkesin en iyi arkadaşı olan kişiyim sabah cayi koyup aileyi uyandıran kardesine derslerinde yardim eden insanlarla cok güzel konuşan koruyucu, akşam tatli yapan evde temizlik yapip ciceklerini sulayan birisiyim hep boyle kalmak istiyorum oburlerini sevmiyorum hic sevmiyorum
Harika , demekki kendini tanıyorsun , neden değiştirme gereksinimi duyacaksın o zaman kendini , karakterini farklılıklar değilmi zaten bizi biz yapan. Herşey gönlünce olsun dostumm takılma sen...
Estağfurullah kuzucum. Ne zaman istersen yazabilirsin. Hoşçakalanladim iyiki varsiniz bunlari yazdiginiz icin cok teşekkürler size
Kaç yaşındasın? Gün içerisinde neler yaparsın? Bu kadar çok şeyi analiz edecek zamanı nereden buluyorsun?
tamam cok sagolun bu kadar kolay olacagini bilseydim ahh neden daha once konusmadimEstağfurullah kuzucum. Ne zaman istersen yazabilirsin. Hoşçakal
valla teyzeler benim icimi boyle oldugunu bilseler beni aldiklari yere geri birakirlarteyzelerin ogullarin almak istedikleri o meshur hanim kiz sen misin :)
valla teyzeler benim icimi boyle oldugunu bilseler beni aldiklari yere geri birakirlar
yok degilim oyle lafin gelisi dedim kardeşimaldilar mi evli misin?
yok degilim oyle lafin gelisi dedim kardeşim
Korkacak bir durum yokki kalbin agrisa doktora gitmezmisin.benim 5 yasindaki kizimda gitti psikolaga gunumuzde cok normalkorkuyorum siz boyle yazdikca neden boyle oldu hic anlamiyorum ne yapabilirim
Balık burcu musun
19 yasindayimeyv kardesim yas kac sormasi ayip?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?