karakterim neden böyle

a
Umursamaz biri gecmiste yaanaanlari kafaya takmaz.gece 3 te uyanip 7 kadar dusunmekten uykusu kacmaz.
Anlatiklariniz cok celiskili.
Bence psikologa gidin
asinda demek istedigim sey su yani hickimseye anlatmadigim icin disariya karsi oldukca umursamaz gorunuyorum ama kendi icimde hep her seyi düşünüyorum biriktirdigim icin mi boyle oluyor gerci kime anlatacagimki anlatacak biri bile olsa anlatamam ben buraya bile zor yazdim yani disariya karsi hiçbir seyi umursamaz halim var ama icimde her sey

Yazindada belirttigin gibi, arkdasin yok ve son olarak bi yazar ve kitap isminden bahsettin.
Bu iki seyden bisey cikardim.
Cok kitap okuyan birisin sen.
Bence kitaplarin hepsini bi valize kaldirip artik disari cikma vakti geldi.

Yazindada belirttigin gibi, arkdasin yok ve son olarak bi yazar ve kitap isminden bahsettin.
Bu iki seyden bisey cikardim.
Cok kitap okuyan birisin sen.
Bence kitaplarin hepsini bi valize kaldirip artik disari cikma vakti geldi.

dogru diyorsunuz cok okurum ayni anda 3 kitap okurum hatta ne yapayim insanlar bos vaktinde kitap okur ben kitap okumaktan kalan vaktimde baska seyler yapıyorum

dogru diyorsunuz cok okurum ayni anda 3 kitap okurum hatta ne yapayim insanlar bos vaktinde kitap okur ben kitap okumaktan kalan vaktimde baska seyler yapıyorum

Yanlis yapiyosunuz.
Okul hayatiniz varmi? Varsa arkadaslik edinmek kolay olur.
Eger yoksa mahallede gonullu islere katilin. Mesela bakin ramazan geldi. Nasil guzel olur bi camiye gidip " ramazan programlarina yardim icin benide eklermisiniz listeye?" Deseniz.
Kumanya dagitirsiniz kendi mahallenizde boylelikle " merhaba" diyebileceginiz birileriyle tanisirsiniz.
Yada cadir programlarina katilin.

hic bos durmam hep bir seylerle mesgulumdur okulumu dondurdum ama arkadasim yok aslinda cok sicak kanliyimdir ama samimiyeti cok sevmiyorum dediginizi yapmayi isterdim ama burada boyle bir etkinlik yokki

Annenizle araniz nasil?

benim kimseyle derdim yokki benim kendimle derdim var
Bahsettiginiz sikintilardan anneniz haberdar mi, paylastiniz mi onunla? Herseyi paylasir misiniz?

beraber yasadiklarimizi paylasirim hayatta beraber yasadigimiz seyler hakkinda konuşuruz tabii her zaman ama kendi icimde yasadiklarimi sizlerden ve Allahtan baskasi bilmiyor

Beni disaridan herkes umursamaz soguk saniyor ama ic dunyamda hic oyle degilim bir ben var ben den iceri

Cok ozur dilerim konuyla alakali degil ama yeni uyeyim burada nasil paylasim yapicam ki beceremedm koni basligi alici falan ne yzcam

Baslik acmak istedigin foruma gir. Arti isaretine tıklayarak konu açabilirsin

belki de çift karekterlisindir ha?? ya da başkalrının acısıyla dalga geçip, kendi haytını acınası hallerini gizleyen bir iki yüzlü??? tavsiyem başkalarına ÇEMKİRMEDEN önce herkesin gördüpü senle aynadaki senin aynı olmasını sağlmaan!

Sürekli eski konuları hortlatıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…