Karakutu(televizyon) mağdurları buyrun dertlerimizi paylaşalım

yasgo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
134
6
116
benim gibi eşi işten gelir gelmez televizyona yapışan ve onsuz bir anını geçirmeyen gece yarılarına kadar televizyon izleyen onunla uyuyan onunla uyanan televizyonla aşk yaşayan bi eşe sahipseniz duygularımızı paylaşalım :)

televizyon değilde bilgisayar olurmu benim eşimde oturuyor bilgisayar başına, saatlerce oyun oynuyor, iştede pc başında, ben akşamları ve haftasonları bilgisayar görmek bile istemiyorum.

evet tv değilde bilgisayardaki oyundan kaldırabilmek için vinç gerekiyor. geçenlerde gene çıldırdım ve aynen bilg oyunu bir güzel sildim :)))) bayadır oturmuyordu ama geçen bir oyun aldık çocuk gibi sevinçle bir kere oturdu. ama ben bu kez yermiyim yememmm. he güne 1 saat kota koydum. hakkını kullanmazsa yanıyor hafta sonuna aktarılmıyor. sizde deneyin derim çok güzel. bir de her akşam yürüyüşeçıkartıyorum beraber daha fazla vakit geçirmiş oluyoruz.

ben açıkçası başında vıdıvıdı deikodu yapmak istemiyorum,kalk oynama şunu yapalım bunu yapalım v diye, o yüzden kendi haline bırakıyorum napim:26:

kendimi eşinin yerine koydumda nasıl içim acıdı insanın tutkunu olduğu oyun silinir mi canım ya kim bilir nasılda ilerlemişti . Bu arada benim kumam 3 tane ya pc ya tv yada tablet pc he hiçbiri olmazsa cep telefonundan sitelere giriyo ;(

lig başladığı zaman maçlar, maçlardan sonra bütün spor yorumları , lig ara verdiğinde ise bütün haber kanalları ben biraz geç de olsa şunu farkettim ki eşim tüm bunları ben olmadan izlemekten keyf almıyor , yapısı gereği paylaşmaktan hoşlanır çünkü :) e o zaman neden saf saf oturup onunla izliyorum ki dedim ve son bir kaç aydır çareyi şunda buldum ; alıyorum kitabımı, çayımı , çıkıyorum balkona ...bir geliyor çağırıyor , iki çağırıyor , yok ben içerde sıkılıyorum hava almak istiyorum diye diretince topluyor tası tarağı doğru yanıma
bu sayede kitap okuma saatimiz bile oldu , ben balkonda kitabımı okurken yanıma geliyor ya haliyle merak ediyor ben de sesli okuyorum sonra ondan rica ediyorum yoruldum biraz da sen okur musun diye ...eskiden tembellik eder okumazdı ,şimdi bakıyorum merak ettiği kitapları alıp geliyor ...

benim kocişimde işine aşık. işiyle evlenseydi daha mutlu olurdu. tabi arada bunu diyorum. aa olurmu o mecburiyetten diyor ve başlıyor çalışmaya

tv değilde bilgisayar delisi
oyun oynasa neyse ama o bilgisayar okuldan geldikten sonra
soluklanmadan açılır
o mailler her 5 dk da bir kontrol edilir
gereksiz sitelerde zamn harcar
bir insan işinden evine gelmiş
nefes almadan oturup dinlenmden neden bilgisayarı açar ki
sanmayınki işinde hasret kalıyor bilgisayara
aksine sabah 8 aksam 5 sürekl pc başında
önceden cok cnım sıkılıyordu bu duruma
artık takmıyorum ne hali varsa görsün

Son düzenleme:
benim kocişimde işine aşık. işiyle evlenseydi daha mutlu olurdu. tabi arada bunu diyorum. aa olurmu o mecburiyetten diyor ve başlıyor çalışmaya

Bak orasini düsünmedim, benim esimde calisma manyagi, kizdigim zamanlar oda ne yapim ekmek parasi diyo bazende beni kizdirmak icin sen alis veris yapabilesin diye calisiyorum, hic kiyafetin yok yazik sana diyo

Bende mağdurum mağdurumda mağdurum,

Benim eşimde akşam bir diziye konsantre olmuşken en heyecanlı yerinde pattttt diye tv yi kapatır, kızım ve ben "yaaaaaaaaaaaaaa " diye bir bağırırız ama asla açmaz.

Niye böyle yapıyorsun dediğimde de afedersiniz "mal gibi ne bakıyorsunuz" der kızım ve ben de nereye bakalım ya deriz " Bana bakın" der.

Sonra başlar "şu aptal kutusuna niye bu kadar konsantre oluyorsunuz ki zaten akşamdan akşama bir araya geliyoruz hadi herkes günün özetini çıkarsın güzel bir sohbet edelim sonra da 3 yaşındaki oğlumuzla oyun oynayalım" der ve dediğini de yaptırır.

Aslında güzel bir uygulama aslında ama işte bazen insan seyretmek istiyor mesela "öyle bir geçer zaman ki" dizisinde yapmasın diye kızım ve ben bazen rüşvet teklif ediyoruz.

rüsvet vermenize bayildim, kabul ediyomu bari?

ben de işime aşık olanlardanım :) sbah 6'da çıkıyorum evden, akşam 9 veya 10'da geliyorum. Bunugören erkek arkadaşım da evlenince de bu kadar çalışacak mısın diye soruyor :))))
Ayrıca eve geldiğimde de yine işim gerği bilgisayr başından kalkmıyorum ve bilgisayar açık olsa bile (yalnız yaşadığımdan sanırım) tv açık oturuyorum:)Sanırım evlenince aynı şeyleri eşim söyler benim için :) o yüzden eşlerinizi çok da darlamayın bence, alışkanlık ne yapacaksın :))))

Bizde de tv her zaman açık
kimse izlemese de... kapatırım, eşim gelir yine açar
hani böyle çok aşık insanlar birbirine der ya ''birlikteyken hiç bişey yapmasak da, hatta konuşmasak da farketmez, yanında olmak bana yetiyor''
eşimle tv arasındaki ilişki de aynen bu
geçen gün eşimin elinde gazete vardı, tv açık ay bir baktım seda sayan falan, yani eşimin asla izlemiceği bişey
kapattm tv'yi
niye kapattın dedi, aşkım ne izliyodun ki dedim
bilmem ne vardı ki, ses oluyodu orda iyiydi işte dedi televizyona kilitlenip kalmaz ama tv kapalı olunca adam nefes alamıyor adeta
gece gündüz uyurken yemekte her daim...

can çıkar huy çıkmaz. ya o deveyi güdeceksin ya o diyardan gideceksin. şimdilik konuyla ilgili aklıma gelen atasözleri bunlar

kızlar eğer eşlerinizin oyun tutkusundan muzdaripseniz gidin bir playstation(ya da başka bir oyun konsolu) iki kol,5 10 tane de oyun alın.beraber oturun oyunun başına hem beraber zaman geçirmiş olursunuz hem de istediğiniz zaman bitirme şansınız olur.diyeceksiniz ki oyun oynamayı sevmeyenimiz ne yapsın?mutlaka seveceğiniz bir oyun çıkar,ben özellikle araba yarışlarına bayılıyorum,beraber oynaması çok zevkli hem de aradaki tatlı rekabet çok romantik olabileyyo

aslnda televizyon,internet,cep telefonu, teknoloji esiriyiz , ailenin iletisimi bitiyor bunlarin yuzunden ,su anda esim bilgisayari bana ver diyor bende az daha diyorum ,o alacak birazdan

Benim tv ile aram yok genelde dergi veya okunacak ne varsa okurum ama annem eğer bize geliyorsa ki kendisi bütün dizileri izler ve baştan anlatır ki o vakit tv mağduru olduğumu kabul ediyor!

valla benim eşimde tv hastasıdır...hele o baş parmağı yokmu herzaman tuşa basmaya hazır durumdadır birşeyide sonuna kadar izlese gam yemem...onun derdi zap yapmak...saniyede 50 kanal değiştirir...kimsede hızına yetişemez.. hatta okadar abartırki sabaha kadar tv açıktır bizde...ben kulağıma pamuk tıkar uyurum...bigün rüyamda erbakanı görüyorum...ama nasıl konuşuyor varya başım ağrımış onun konuşmasından...gece bir uyandım erbakan tv de...rüyama girmiş valla...o derece yanii..

bizimkide pc hastası ama öyle öyle değil sürekli oyunda sadece yemek yerken uykusu geldiğinde zaruri ihtiyaç anlarında kalkar başından ama eskisi kadar umursamıyorum ne yaparesam yapim bırakmıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…