Kiraya çıkın derim siz kayınvalideniz ile aynı apartmanda oturmak istermiydiniz istemezsiniz diye düşünüyorum.Merhabalar,
Nişanlıyım 6 ay sonra düğünüm olacak..Nişanlım ve ben ev almak istiyoruz fakat kiraya çıkıp almak biraz zor görünüyor.Biz aile apartmanında yaşıyoruz dairenin en alt katıda babama ait yeni tadilat yaptırdı annemde ev alana kadar oturun diyor yalnız nişanlım bu konuda çok kararsız iç güveysi konularına değiniyor.Hatta hiç gelmek istemiyor gerekirse ömür boyu kirada yaşayalım diyor..
Bende ona bunun öyle olmadığını biraz para biriktirip çıkacağımızı eğer rahatsız olursa çıkıp gideceğimizi söyledik ama bana eğer ilerde ailenden bu tarz birşey duyarsam kıyamet kopar dedi
Şuan kararsız kaldımNe yapmalıyım ?
Kiraya çıkın derim siz kayınvalideniz ile aynı apartmanda oturmak istermiydiniz istemezsiniz diye düşünüyorum.
O eve girerseniz huzurunuz olmaz eşinizin dırdırından. Şunu yapabilirsiniz, o ev kiraya verilir, parası size harçlık verilir. İster harcar ister ev almak için kendi payınıza düşen katkıyı sağlarsınız.
Kiraya çıkın.Merhabalar,
Nişanlıyım 6 ay sonra düğünüm olacak..Nişanlım ve ben ev almak istiyoruz fakat kiraya çıkıp almak biraz zor görünüyor.Biz aile apartmanında yaşıyoruz dairenin en alt katıda babama ait yeni tadilat yaptırdı annemde ev alana kadar oturun diyor yalnız nişanlım bu konuda çok kararsız iç güveysi konularına değiniyor.Hatta hiç gelmek istemiyor gerekirse ömür boyu kirada yaşayalım diyor..
Bende ona bunun öyle olmadığını biraz para biriktirip çıkacağımızı eğer rahatsız olursa çıkıp gideceğimizi söyledik ama bana eğer ilerde ailenden bu tarz birşey duyarsam kıyamet kopar dedi
Şuan kararsız kaldımNe yapmalıyım ?
nişanlın cok abartmış yok ileride kıyamet kopar bilmem ne demesi cok kaba ve aynı teklifi kendisi yapsa eminim teklif olarak sunmazdı bile direkt aile apartmanında oturucaz ev alınca gecicez derdi. ayılık etmis
siz cok haklısınız bence, kendisi aynı ev demiş, dubleksin de aynı evden bir farkı yok her seyı ortak. cıkacaksanız o bos eve gecin kesinlikle cok mantıklı.Bana kendisi ailemle yaşayalım gibi bir olay söyledi ben tabi ki kabul etmedim aynı evin içinde olmayacağını ama hani bir dubleks alınıp ev bölünebilir dediğimde ailesi kabul etmedi ..
Bende dedim ki o zaman bizim boş eve geçelim para cebimizde kalsın dedim bu kez mızmızlanıyor ..
Bana kendisi ailemle yaşayalım gibi bir olay söyledi ben tabi ki kabul etmedim aynı evin içinde olmayacağını ama hani bir dubleks alınıp ev bölünebilir dediğimde ailesi kabul etmedi ..
Bende dedim ki o zaman bizim boş eve geçelim para cebimizde kalsın dedim bu kez mızmızlanıyor ..
Bu tamamen ailenizin ve sizin tutumunuza bağlı.
Çok yakın bir tanıdığım var o da annesin alt katında oturuyor, tartışsalar anne koşa koşa iniyor aşağıya
misafir gelse hop damlıyor, yemek sürekli yukarı da pişiyor gençler yukarı gitmezse yemek aşağı geliyor
Kaç kez denk geldim, oturmaya gittiğimizde kızın annesi kendi anahtarıyla kapıyı açıp içeri giriyor.
Ama şöyle de bir şey var, bende aileme çok yakın oturuyorum.
6 sene yan binada oturdum, 5 aydır da karşılıklı oturuyoruz.
Kesinlikle biz evdeyken anahtar ile içeri girmez.
Yemeğe gelin diye ısrar etmez, zaten klasiktir hafta da bir gün gideriz, bazen hazırda yemeğim yoksa, geç gelmişsem yine gideriz.
Allah razı olsun eşim hiç sorun etmez. Eğer sevdiğim bir şey yapmışsa eve gönderir.
Zırt pırt gelip gitme huyu yoktur.
Yetiştiremem bazen çamaşırlarımı asar, toplar. Velhasıl biz çok memnunuz, hiç bir rahatsızlığımız yok.
Bizim kendi kurallarımız vardır, aile olduğumuzu unutmayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?