- 23 Haziran 2019
- 69
- 48
- 3
- Konu Sahibi Gecerli123
-
Bir kız çocuğumla evlendim. Evlenince bir Kizim daha oldu. 2 kızıma ve bana gözü gibi bakan bir eşim var çok şükürHanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Ben inanamıyorum böyle adamlar olduğuna maşallah size bin kere Allah yakın zamanda da sağlıcakla kavuştursun inşallah Allahın sevdiği kuluymuşsunuz umarım herşey gönlünüzce olur :) benim kaderim kötü demekki baska bir açıklama bulamıyorum kendi durumumaCok sükür 6 yıl once buldum öyle bir adam ve 4 yıllık evliyiz. Anlayışlı her konuda yardımcı beni ezdirmez hep arkamda olur aileme değer verir. En önemlisi ilk günki gibi seviyoruz. Inslalah Rabbım herkese nasip etsin bence vardır şuanda da böyle adamlar ben aramadım Rabbım karşılaştırsın hemde sosyal medyada arasam bulamazdım belki esımı ❤şimdi ise onun canından can var içimde çok şükür bin şükür ❤
Bence öyle değil her kişi bir sınav ve karşına çıkar sabır. Cok saolasınBen inanamıyorum böyle adamlar olduğuna maşallah size bin kere Allah yakın zamanda da sağlıcakla kavuştursun inşallah Allahın sevdiği kuluymuşsunuz umarım herşey gönlünüzce olur :) benim kaderim kötü demekki baska bir açıklama bulamıyorum kendi durumuma
Oda olabilir tabi. Siz çalışıyor musunuz bir işiniz var mıBence öyle değil her kişi bir sınav ve karşına çıkar sabır. Cok saolasın ☺
Bekarken kuran kursunda hocalık yapıyordum şimdi doğuda esimin işi gereği yaşıyoruz o yüzden çalışmıyorum esımde istemiyor çalışmamıOda olabilir tabi. Siz çalışıyor musunuz bir işiniz var mı
ben birkaç çift tanıdım, gerçekten birbirini seven ve saygılı bir evlilik götüren....birini örnek verecek olursam, üniversitede okurken tanışan bir çift evlenmek istiyor...erkek üniversiteyi yarım bırakıp, asgari ücretle çalışmaya başlıyor..kız okulunu bitirip öğretmen oluyor....evlenirken, oğlanın ailesi kıza, bu durumun sorun yaratıp yaratmayacağını soruyor ve kız kesinlikle sorun olmayacığını söylüyor...(kız inanılmaz güzel bu arada)....bunlar tanıdığımda 5-6 yıllık evlilerdi...kızın eşine ve tüm sülalesine karşı davranışlarına hayran olmuştum...o saygı, o sevgi, eşine gereken ilgi alaka, şu an 15 yıllık evliler ve hala aynı devam ediyor...Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
saydığınız bu özellikler, tek taraflı oldumu hiç bir işe yaramaz...adam böyle ise, kadın da, bu özelliklerin kıymetini bilen biri olmalı...Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Böyle biri olsaydı karsımda değerini bilmeyi gec müzelik saklardım :)saydığınız bu özellikler, tek taraflı oldumu hiç bir işe yaramaz...adam böyle ise, kadın da, bu özelliklerin kıymetini bilen biri olmalı...
Maşallah allah herkese nasip etsin ne diyim onlardan artsın bize de düşsün :)ben birkaç çift tanıdım, gerçekten birbirini seven ve saygılı bir evlilik götüren....birini örnek verecek olursam, üniversitede okurken tanışan bir çift evlenmek istiyor...erkek üniversiteyi yarım bırakıp, asgari ücretle çalışmaya başlıyor..kız okulunu bitirip öğretmen oluyor....evlenirken, oğlanın ailesi kıza, bu durumun sorun yaratıp yaratmayacağını soruyor ve kız kesinlikle sorun olmayacığını söylüyor...(kız inanılmaz güzel bu arada)....bunlar tanıdığımda 5-6 yıllık evlilerdi...kızın eşine ve tüm sülalesine karşı davranışlarına hayran olmuştum...o saygı, o sevgi, eşine gereken ilgi alaka, şu an 15 yıllık evliler ve hala aynı devam ediyor...
İyi bir insan genel olarak uyumludur zaten mutlu da eder mutlu da olur ama bencil kötü ya da zamanımızın meşhur kavramı narsist bir insan kimseyle iyi bir ilişki yürütemez illaki çatırdar yürütürsede çıkarı vardır o yüzden. Arz talep Faso fiso arz talep her zaman oldu olacak da önemli olan insanlık kişilikHayat bir imtihan kimi eşiyle kimi çocuğuyla kimi anası babası ile kimi sağlığı ile kimi maddiyat ile kimi belki aklımıza gelmeyecek bir çok şeyle imtihan oluyor..dısardan benimde çok güzel bi evliliğim vardı kimse ben bu insanla bu sorunları yaşıyorum deyip bayrak açıp gezmez.bırak başkasını bazen kendine bile söylemez.mutluluğu bi insanda aramamak lazım.ilişki arz talep meselesi sizin için beter olan bir erkek için başka kadın romayı yakabilir.sizin için başka bir erkek dağları delip ferhat olur.ilişki uyum meselesidir.ben bu uyumu yakalayaman taraftayım.iyi örnek olamayacağım ama hayata karşı umudum var olmak zorunda hala nefes alabiliyorum çünkü...
Şahsen etrafım tarafından çok sevilen bir insanım beni tanıyıpta sevmeyen insan bir elin parmağını geçmez bunu insnlar bana böyle dediği için söylüyorum iyi niyetli sevdiğim insanlar için çok fedekar özverili bi insanım.eş kişiside arkdaş akraba ortamında çok sevilen değer gören herkesin yardımına koşan para pula değer vermeyen birisi ama biz ikili ilişkimizde çatıştık saygıyı yitirdik kabalaştık...olmadı.olmuyor.olmayacak.İyi bir
İyi bir insan genel olarak uyumludur zaten mutlu da eder mutlu da olur ama bencil kötü ya da zamanımızın meşhur kavramı narsist bir insan kimseyle iyi bir ilişki yürütemez illaki çatırdar yürütürsede çıkarı vardır o yüzden. Arz talep Faso fiso arz talep her zaman oldu olacak da önemli olan insanlık kişilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?