- 23 Haziran 2019
- 69
- 48
- 3
- Konu Sahibi Gecerli123
-
Var tabiki canım sen yeter ki layıkıyla sabret bekle..
Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versinŞahsen etrafım tarafından çok sevilen bir insanım beni tanıyıpta sevmeyen insan bir elin parmağını geçmez bunu insnlar bana böyle dediği için söylüyorum iyi niyetli sevdiğim insanlar için çok fedekar özverili bi insanım.eş kişiside arkdaş akraba ortamında çok sevilen değer gören herkesin yardımına koşan para pula değer vermeyen birisi ama biz ikili ilişkimizde çatıştık saygıyı yitirdik kabalaştık...olmadı.olmuyor.olmayacak.
ay nasıl tanıştınız ya :)Cok sükür 6 yıl once buldum öyle bir adam ve 4 yıllık evliyiz. Anlayışlı her konuda yardımcı beni ezdirmez hep arkamda olur aileme değer verir. En önemlisi ilk günki gibi seviyoruz. Inslalah Rabbım herkese nasip etsin bence vardır şuanda da böyle adamlar ben aramadım Rabbım karşılaştırsın hemde sosyal medyada arasam bulamazdım belki esımı ❤şimdi ise onun canından can var içimde çok şükür bin şükür ❤
Ben de kocaman bir masallah diyorum boyle hikayeler duyunca cok seviniyorumCok sükür 6 yıl once buldum öyle bir adam ve 4 yıllık evliyiz. Anlayışlı her konuda yardımcı beni ezdirmez hep arkamda olur aileme değer verir. En önemlisi ilk günki gibi seviyoruz. Inslalah Rabbım herkese nasip etsin bence vardır şuanda da böyle adamlar ben aramadım Rabbım karşılaştırsın hemde sosyal medyada arasam bulamazdım belki esımı ❤şimdi ise onun canından can var içimde çok şükür bin şükür ❤
Ben facede bir dini platformda cuma mesajları falan paylaşıyordum esim de askeri personel oraya gelip hayırlı cumalar falan yazıyordu bir gün bu günde ölmedik yazdı ertesi gün yine aynı şey bende dedim siz çocukmuşunuz hersey Allahtan burda acitasyin yapmayın. Sonra esim bir daha bisey yazmadı. Diger hafta arkadaşı şehit olmuş bana yasin Şerif okurmusun dedi tam dedım. Ve hemen okudum haber vermek için mesaj yazdım. Sonra nerelisin falan dedi. O gece sabah kadar konuştuk tanıştık. Ertesi gün normaldi hersey ama ben etkilenmiştim esımde öyle ama o gün arifeydi. Ben ailemle koye gidecektim orda İnternet cekmıyor. Esim mesaj yazdı yarın bayram ben burda yalnızım yine diye çok içime oturdu... Ve bomba ben numaramı verdim yarın konuşuruz diye bayram 2 günü evlilik teklif etti ve 1 ay sonra nişanlandıkay nasıl tanıştınız ya :)
Teşekkur ederizBen de kocaman bir masallah diyorum boyle hikayeler duyunca cok seviniyorum
çok değişikmisBen facede bir dini platformda cuma mesajları falan paylaşıyordum esim de askeri personel oraya gelip hayırlı cumalar falan yazıyordu bir gün bu günde ölmedik yazdı ertesi gün yine aynı şey bende dedim siz çocukmuşunuz hersey Allahtan burda acitasyin yapmayın. Sonra esim bir daha bisey yazmadı. Diger hafta arkadaşı şehit olmuş bana yasin Şerif okurmusun dedi tam dedım. Ve hemen okudum haber vermek için mesaj yazdım. Sonra nerelisin falan dedi. O gece sabah kadar konuştuk tanıştık. Ertesi gün normaldi hersey ama ben etkilenmiştim esımde öyle ama o gün arifeydi. Ben ailemle koye gidecektim orda İnternet cekmıyor. Esim mesaj yazdı yarın bayram ben burda yalnızım yine diye çok içime oturdu... Ve bomba ben numaramı verdim yarın konuşuruz diye bayram 2 günü evlilik teklif etti ve 1 ay sonra nişanlandık
Biraz öyle oldu ama çok şükür iyikide olmuş çok teşekkürlerçok değişikmisyalnız baya hızlı olmuş ama sonucu güzel olmuş hep mutlu olun inşallah
Hakkaten baya ilginç olmuş:) Şanslıymışsınız kurnaz ama iyi biri çıkmış karşınıza Allah daim etsinBen facede bir dini platformda cuma mesajları falan paylaşıyordum esim de askeri personel oraya gelip hayırlı cumalar falan yazıyordu bir gün bu günde ölmedik yazdı ertesi gün yine aynı şey bende dedim siz çocukmuşunuz hersey Allahtan burda acitasyin yapmayın. Sonra esim bir daha bisey yazmadı. Diger hafta arkadaşı şehit olmuş bana yasin Şerif okurmusun dedi tam dedım. Ve hemen okudum haber vermek için mesaj yazdım. Sonra nerelisin falan dedi. O gece sabah kadar konuştuk tanıştık. Ertesi gün normaldi hersey ama ben etkilenmiştim esımde öyle ama o gün arifeydi. Ben ailemle koye gidecektim orda İnternet cekmıyor. Esim mesaj yazdı yarın bayram ben burda yalnızım yine diye çok içime oturdu... Ve bomba ben numaramı verdim yarın konuşuruz diye bayram 2 günü evlilik teklif etti ve 1 ay sonra nişanlandık
Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Ben inanmıyorum olduğuna.Hanımlar iyi adamlar var mı bu zamanda şöyle içi dışı bir rol yapmayan arkanda duran güvenle sırtığını döndüğün kırmayan üzmeyen üzsede gönül almasını bilen yüreği güzel saygısı olan Allahın emanetine gözü gibi bakan Allahını bilen vicdanlı merhametli evine yuvasına sahip çıkan adam gibi adam kaldı mı? Etrafımdaki evliliklere bakıyorumda içlerinde kan ağlıyor ama dışarıya karşı mükemmel gidiyor her şey. Sizin etrafınızda ya da sizin hayatınızda var mı güzel örnekler varsa paylaşır mısınız?
Amin çok şükürHakkaten baya ilginç olmuş:) Şanslıymışsınız kurnaz ama iyi biri çıkmış karşınıza Allah daim etsin
Ben inanmıyorum olduğuna.
Çünkü karşıma hiç çıkmadı..
Çıkanlar hep aldatan tiplerdi.
Erkekler artık maddiyatçı olmuş.
Daha iyisi varsa seni bırakıyorlar.
Ben aşka inanmıyorum o yüzden.
Karşıma aşk sevgi düşünen biri çıkana kadar bu düşüncedeyim.
Dua ediyorum ama umudum gittikçe azalıyor.
Güzel evliliğe kavuşanlar acaba nasıl dua ettiler?
Keşke yazsalar..
Bence iyi bir evliliğim var ama hiç dua etmedim. Çünkü evlilik dua edilecek bir mevzu değildi benim için. Sosyal bir insanım, çok ortama girdim çok fazla insan tanıdım, az biraz insan sarrafı oldum. Bu sayede insanların kişiliklerini analiz edip kendimce iyi bir insanla evlendim. Ama evlilik karşılıklı anlayış ve özveri işidir. Benim eşim bir çok kadına göre evlenilecek adam değildir mesela. Zor bir adamdır ama 12 senelik birlikteliğimizi 7 senelik evliliğimizi bir gün birbirimizi kırmadan, sesimizi yükseltmeden sürdürdük. Çünkü birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik, değiştirmeye çalışmadık, kişilik özelliklerimiz ya da alışkanlıklarımızdan dolayı birbirimize çatmadık.
Yani iyi insan çok. Önemli olan egolarımızdan, yüksek beklentilerimizden sıyrılıp insanların içindeki iyiyi görebilmek.
Güzel mutlu seneler dilerim..
Bende güya iyi insanlarla tanışıyorum.
Veya kendilerini öyle tanıtıyorlar.
Fakat daha sonra ya aldatıyorlar ya da benden beklentileri çok fazla oluyor.
Yani beni gözlerinde idealize ediyorlar.Bende vazgeçiyorum.
Umudum gittikçe azalıyor.
İnsanlar genelde iyidir. Sadece iki insan anlaşamaz ya da beklentileri uymaz bazen. Bu insanları kötü yapmaz.
Daha önce de bahsettim yanılmıyorsam çok sevdiğim bir abim var. Dünya iyisi bir insandır, evlendiği kadını da dünyanın en mutlu kadını yapacağından eminim. Anlayışlıdır, romantiktir, merhametlidir. Yıllardır belki 50 kadınla tanıştı, her buluşmaya elinde koca bir buket çiçekle gitti ama genelde ilk buluşmadan sonrası gelmedi. O da iyi kadın olmadığından şikayetçi mesela. Ve çevremde bunun gibi çok erkek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?