Karamsarlık yok umut var olmalı

+1000

Reactions: 000

Benim evliliğim böyle. Birbirimizi kırmamaya çalışırız. Kırarsak da hemen düzeltmeye. Ümitsiz olmayın, birine değer verdiğinizde genelde o da size karşılık veriyor. 7.5 yıldır evli 14 senedir beraberiz bu arada. :)

İnsanlar istiyorlar ki karşıma her şeyiyle dört dörtlük biri çıksın, ama öyle bir şey yok. Bence çağımızın en temel problemlerinden biri beklentinin çok yüksek olması. bir de kadında da erkekte de "ya daha iyisi varsa" düşüncesi var. bu da eldekini çok çabuk gözden çıkarmaya neden oluyor.

Var benim eşim, hayatımda tanıdığım en mükemmel birisi hem insan olarak hem de eş olarak iyi ki tanımışım onu

Maşallah diyeyim kocam öyle arada tabi ki sürtüşmeler oluyor ama tatlıya bağlanıyor önemli olan o

çok isterdim emeğimin sevgimin anlayışımın hoşgörümün karşılıgını almayı..ama malesef diyorum ve susuyorum..
artık bir kadının gözünün içine baktıgımda hüzün mü mutluluk mu olduğunu görebiliyorum.biri hayalim,biri yansımam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…