kizlar merhaba malum cogumuz evdeyiz bu gunleri firsat bilip zayiflamam gerektigini dusundum 3 gundur 50 dk zumba yapiyorum benim gibi zumba yapan yada baslamak isteyen varsa birbirimizi motive edelim herkes karantinadan kiloyla cikarken biz fit cikalim ne dersiniz
Eheheheh evet, şanslısınız.
Nolur normal apartmanda olanlar zumbaya merak salmasın.
Çocuk gürültüsü çekemeyen milletiz, ortalama 60 70 kilo bir insanın zıplaması bayağı titreşim yaratıyor binada
Eheheheh evet, şanslısınız.
Nolur normal apartmanda olanlar zumbaya merak salmasın.
Çocuk gürültüsü çekemeyen milletiz, ortalama 60 70 kilo bir insanın zıplaması bayağı titreşim yaratıyor binada
Merhaba. Benim eşim de oynamayı seven bir insan. Ben hiç bilmem. Yeni evlendik ve evlendigimizden veri dışarıya pek çıkmadım. Hep evdeyim. Bir de evliliğin ilk zamanları beraber sohbet muhabbet ederken hep abur cubur yiyoruz. Kilo aldigimdan dert yanıp duruyordum. Eşim en son yürüyüşü onu bunu boşver oyna işte dedi. O öyle deyince bir durdum düşündüm.
Siz bu 4 gün içerisinde diyet yaptınız mı? Şimdi ramazandayiz ama benim eşim çalışsa da genelde evde oluyor. Özellikle gündüzleri. Öyle olunca hominigirtlak yiyoruz