karar verdim boşanıyorum

allice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
1.560
1.388
163
Arkadaşlar uzun yıllar gel-git yaşadım ama en sonunda gücümü toparladım, başımı kaldırdım ve boşanmaya karar verdim. bugün bir avukatla görüştüm. kararımı, çekincelerimi filan anlattım. beni en çok işin maddi yönü ve yıllar sürecek bir dava korkutuyordu. yüreğime su serpti resmen. ancak davamı burdan değil, Ankara'dan açmam gerekiyor. çekişmeli olacağından ve başka sebeplerden dolayı bana şöyle dişli, tuttuğunu koparan bir avukat gerekiyor. Ankara'dan bir avukat tavsiyesinde bulunur musunuz?

Avukatlar alacağınız tazminat ve davanın başarısı konusunda bazen biraz abartabiliyorlar. Eşinizle ve çocuğunuzla bir piskoloğa sonra evlilik terapisine gidip boşanma kararını öyle alın hem çocuğun hemde sizin için. Bazı erkekler gitmek istemeyebiliyor piskolog ve terapiste burda aile büyüklerinden yardım alın. Hemen boşanmayın

Arkadaşlar uzun yıllar gel-git yaşadım ama en sonunda gücümü toparladım, başımı kaldırdım ve boşanmaya karar verdim. bugün bir avukatla görüştüm. kararımı, çekincelerimi filan anlattım. beni en çok işin maddi yönü ve yıllar sürecek bir dava korkutuyordu. yüreğime su serpti resmen. ancak davamı burdan değil, Ankara'dan açmam gerekiyor. çekişmeli olacağından ve başka sebeplerden dolayı bana şöyle dişli, tuttuğunu koparan bir avukat gerekiyor. Ankara'dan bir avukat tavsiyesinde bulunur musunuz?

Asla geri dönmeyin. Çok doğru bir karar almışsınız. Eski konununuzu okudum. Yıllar boyunca psikolojik şiddete maruz kalmışsınız. Bir kadının yaşayabileceği en kötü şeylerden biri. Üstüne bir de eşiniz artık çocuğunuzdan çıkarmaya başlamış hıncını. Kendinizi düşünmezseniz çocuğunuzu düşünün ve vazgeçmeyin. Bir ara forumda bir arkadaş Kutluay Çeviker diye bir avukattan çok överek bahsetmişti. Onu bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Sanırım internete yazınca adresi ve telefonu çıkar. Tekrar tebrik ediyorum, çok doğru bir adım.

bence çocuğunuz için katlanmak yerine çocuğunuz için kurtulun bu adamdan. tamam babadır yanında olsun ister insan ama bir çocuk sürekli kavga ortamı olan bir evde ne kadar sağlıklı büyüyebilir ki.yazık günah o çocuğa olanları anlayabilecek yaşta. anne babası ayrı olan her çocuk mutsuzdur diye düşünmeyin.elbet eksikliğini yaşar ama korkuyla büyümesinden daha iyidir diye düşünüyorum.güçlü olun geri adım atmayın bu hayata bir daha gelmeyeceksiniz.geçen her saniye geride kalıyor.kendiniz ve çocuğunu için yaşayın bundan sonra...

arkadaşlar, çok teşekkür ederim. inanın ki bu kararı aldığımdan beri, üzerimden büyük bir yük kalktı. ne boşanma ne birlikte yaşama. kararsızlık en kötüsüymüş.

Bulamadım hala. Bir iki yerden haber bekliyorum. Bulunca sana da ulaşmaya çalışırım.

biri 15 diğeri 20 yıllık ankara kızılayda avukatlar var ve hakikaten bu adamlar alınmayacak davaları bile alıyorlar. ankaraya geldiğinde mesaj at o adamların açık adresini bulmaya çalışayım ben de. hakkında hayırlısı olur İnşallah.

Neden ayrılıyorsun?
ben eski konularını bilmiyorum da son çare mi?

biri 15 diğeri 20 yıllık ankara kızılayda avukatlar var ve hakikaten bu adamlar alınmayacak davaları bile alıyorlar. ankaraya geldiğinde mesaj at o adamların açık adresini bulmaya çalışayım ben de. hakkında hayırlısı olur İnşallah.

Çok sevinirim. Şimdilik bir iki ay daha zaman vericem adama. Tedavi görmeye başlamış. Açıkcası pek umudum yok ya denememiş olmamak için. Elimin altında iyi bir avukatın olması bu yüzden iyi olacaktır.

Çok sevinirim. Şimdilik bir iki ay daha zaman vericem adama. Tedavi görmeye başlamış. Açıkcası pek umudum yok ya denememiş olmamak için. Elimin altında iyi bir avukatın olması bu yüzden iyi olacaktır.

haklısın canım tamam sen istediğin zaman bana mesaj at ben yardımcı olmaya calısırım.

Bahsettiğin avukatların iletişim bilgisini çok acil bana verebılır mısın? Lütfen

Bahsettiğin avukatların iletişim bilgisini bana verebılır mısın çok acil lütfen 🙏

Back
X