Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

teşekkürler canım

çok iyiyimm

sen nasılsın

ben diyet değil ama akşamlar 1 saat yürümeye başladımm hergün akşam allah verirse yürüyeceğim inş.

çok iyi, sağlık için şart zaten yürüyüş, akşam vaktim olsa bende yürüsem, nerdeeee

sabah kahvaltım
peynir
zeytin
lahana
yeşilçay
5.1 arada çay
500 ml su
2 dilim kadar tam buğday ekmeği

bu gün lucky7 arkadaşımızın sayfasında küçük bir yarışa başladık, bu nedenle resimli kilo bildirimimi yaptım bakalım 3 hafta sonra en fazla kiloyu kim verecek :)

Eklentiler

• 20150304_075219-1-1.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 216

TAM BUĞDAY EKMEĞİ

malzemeler

1 kg tam buğday unu
göz kararı su
1/2 yaş maya
1 tatlı kaşığı tuz

hazırlanışı
öncelikle unu mayayı suyu tuzu yoğuruyoruz, hamurun kıvamı kulak memesi kıvamı olacak (gayet yumuşak bir hamur), hamurumuzun üzerini kapatıp 1 saat dinlendiriyoruz, 1 saat sonra hamurumuzu tekrar 2-3 dk. yoğuruyoruz ve tekrar 1 saat dinlendiriyoruz, 1 saat sonra tekrar yoğurup, yuvarlak 6 parça alıp, elimizle yuvarlayıp yağlanmış fırın tepsisine, yan yana diziyoruz, 10-15 dk da öyle bekletip, 220 derece fırında 40-45 dk. pişiriyoruz :)

not1: ben 15 parça yuvarladım ve fırın tepsisine öyle sığdırdım, her gün 1 parça yerim düşüncesiyle öyle yaptım ve her parçayı poşetleyip dondurucuya attım

not2: bu ekmeği normal un ile yaparsanız, yanında peynir ve tere yağıyla çok iyi gidiyor, arada eşlerinize yapıp, şımartabilirsiniz :)

not3: hamur kulak memesinden biraz daha cıvık olacak, yuvarlak yaparken zorlanırsanız elinizi azıcık yağlayabilirsiniz :) afiyet olsun...

dışarısı, yağmur, fırtına, öğlen yürüyemeyeceğim, belki leslie yaparım, şimdi yeşil çay içeyim

bende 7 otlu çayımı içeyim ama iş arkadaşlarım pek hoşnut değil bu durumdan

öğlen yemekte kapuska, bulgur pilavı, çorba, cacık var, hepsini yiyebilirim, cıs yok, belki çorbayı es geçerim, akşama hala ne yapacağımı bilmiyorum, düşünüyorum, pırasa var evde, onu yapsam olur

öğlen yemekte kapuska, bulgur pilavı, çorba, cacık var, hepsini yiyebilirim, cıs yok, belki çorbayı es geçerim, akşama hala ne yapacağımı bilmiyorum, düşünüyorum, pırasa var evde, onu yapsam olur
aaa bende akşama pırasa yapıcam miss çorba ve pilavı aynı anda yeme bence heleki çorba mercimekse

aaa bende akşama pırasa yapıcam miss çorba ve pilavı aynı anda yeme bence heleki çorba mercimekse

un çorbası, bende yememeye karar verdim çorba olmasa da olur :)

akşam pırasa, salata yoğurt yerim, eh daha ne olsun tam diyetlik, hadi lamekan, bu sefer kaçamaksız olsun günümüz :)

un çorbası, bende yememeye karar verdim çorba olmasa da olur :)

akşam pırasa, salata yoğurt yerim, eh daha ne olsun tam diyetlik, hadi lamekan, bu sefer kaçamaksız olsun günümüz :)
inşallah kaçamaksız biter günümüz.akşam çayları beni bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…