menün güzel canım, tebrikleröğlen
çorba
yoğurt
börek
akşam
balık ızgara
salata
az çorba
1 bardak şalgam
1 tatlı kaşığı tahin
spor
20 dk yürüyüş
su
2.5 lt geçiyor
evet yaaa, ne iyi etmişsin, ben de çok özlemiştin seni, sanki farklı biri gibiydin. nasıl hitap edeceğimi şaşırıyordum böyle..canım ben önceden bu nickle yazışıyordum, sonra onu kapattım, şimdi tekrar biraz denemek istedim, özlemişim eski nickimi
menün güzel canım, tebrikler
evet yaaa, ne iyi etmişsin, ben de çok özlemiştin seni, sanki farklı biri gibiydin. nasıl hitap edeceğimi şaşırıyordum böyle..
hatta niye böyle yaptı ki bu kız diyordum, eski nicki çok daha güzeldi diyordum.. valla çok sevindim
bugün çok yoğundum, hiç bakamadım şimdi düello tarafına gitmem gerek, bakalım okuyabilecek miyim?
günaydın cnm oh afiyet olsunGünaydın
Sabah güzel bir kahvaltı ile güne başladım
günaydın cnm oh afiyet olsun
Gezinirken senin konuna denk geldim tatlim basarilar .. (duellodan)
Hadi ya üzüldüm, umarım bozulmamistir. Şarj olur düzelir belkievet bende özlemişim eski nickimi, bu arada telefonum bozuldu galiba, açamıyorum
Ohh missGünaydın
Sabah güzel bir kahvaltı ile güne başladım
menun süper cnm afiyet olsunsabah
peynir
zeytin
omlet
öğlen
ezo çorba
yoğurt
1 sütlü türk kahvesi şekersiz
22 dk. spor
jillian no more trouble zones diye bir videosu, ama zormuş yaklaşık 1 saatti, ancak 22 dk dayanabildim, bir de kızım başımda bekledi, yesim yapalım dedi durdu, bende zaten yorulmuştum, bıraktım, ama feci terletiyor, vakit bulursam ilerleyen zamanda yapmak isterim :)Hadi ya üzüldüm, umarım bozulmamistir. Şarj olur düzelir belki
Ohh miss
menun süper cnm afiyet olsun
22 dk spor ne canım
selam saraycajillianın en uzun videosuna dalmışsın ya 30 day shred yaptıysan ripped ı öneririm arkasına ben yapıyordumda bir haftadır yapmıyorum regl grip derken 2. haftaya geçecektim halbuki neyse baştan alcam bir ara
killer zor diye biliyorum nu ondan kolay mı peki? bu arada yesim yaptınız mı bari minikle :)jillian no more trouble zones diye bir videosu, ama zormuş yaklaşık 1 saatti, ancak 22 dk dayanabildim, bir de kızım başımda bekledi, yesim yapalım dedi durdu, bende zaten yorulmuştum, bıraktım, ama feci terletiyor, vakit bulursam ilerleyen zamanda yapmak isterim :)
sanırım göbek bölgesi için ona geçmiş :)selam saraycajillianın en uzun videosuna dalmışsın ya 30 day shred yaptıysan ripped ı öneririm arkasına ben yapıyordumda bir haftadır yapmıyorum regl grip derken 2. haftaya geçecektim halbuki neyse baştan alcam bir ara
anladım evet ripped göebk için değil ama bu dediği program varya 1 saat sürüyor yanlış hatırlamıyorsam baya uzun ondan demiştim bence daha zorkiller zor diye biliyorum nu ondan kolay mı peki? bu arada yesim yaptınız mı bari minikle :)
sanırım göbek bölgesi için ona geçmiş :)
bu da benim öğle ve akşam menüm
bulgur pilavı
ayran
az etli közlenmiş patlıcan yemeği
normalde haftasonları 2 öğün yapardım bugün maalesef 3 oldu
spor olarak çarşıda yürüyüşü saycam, pek vitrin yürüyüşü sayılmaz en az 20 dakika kesintisiz orta tempolu yürüyüşten sonra toplam 1.5 saat yürüdük.
günaydın canımmmm :) jillianı bi ben yapmadım galibaGünaydın
Sabah
Bol muhlama
2 dilim tb ekmegi
Az omlet
Dünkü 22 dk jillian beni mahvetmis. Uzun zamandır böyle kas ağrım olmamisti. Demek ki 1 saat yapsaymisim yerden kalkamiycakmisim. Vakit bulursam yapicam cok sevdim. Bu gün bol temizlik spor icin yeterli olur sanirim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?