Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

öğlen
çorba
yoğurt
börek

akşam
balık ızgara
salata
az çorba
1 bardak şalgam
1 tatlı kaşığı tahin

spor
20 dk yürüyüş

su

2.5 lt geçiyor
menün güzel canım, tebrikler

canım ben önceden bu nickle yazışıyordum, sonra onu kapattım, şimdi tekrar biraz denemek istedim, özlemişim eski nickimi
evet yaaa, ne iyi etmişsin, ben de çok özlemiştin seni, sanki farklı biri gibiydin. nasıl hitap edeceğimi şaşırıyordum böyle..
hatta niye böyle yaptı ki bu kız diyordum, eski nicki çok daha güzeldi diyordum.. valla çok sevindim
bugün çok yoğundum, hiç bakamadım şimdi düello tarafına gitmem gerek, bakalım okuyabilecek miyim?

evet bende özlemişim eski nickimi, duello da pek keyifsizdi bu gün, yapayalnız kaldım :)

akşamki cısımı biliyosun zaten tekrar yazmaya gerek yok :)

bu arada telefonum bozuldu galiba, açamıyorum

sabah
peynir
zeytin
omlet

öğlen

ezo çorba
yoğurt
1 sütlü türk kahvesi şekersiz

22 dk. spor

evet bende özlemişim eski nickimi, bu arada telefonum bozuldu galiba, açamıyorum
Hadi ya üzüldüm, umarım bozulmamistir. Şarj olur düzelir belki
Günaydın
Sabah güzel bir kahvaltı ile güne başladım
Ohh miss
sabah
peynir
zeytin
omlet

öğlen

ezo çorba
yoğurt
1 sütlü türk kahvesi şekersiz

22 dk. spor
menun süper cnm afiyet olsun
22 dk spor ne canım

Hadi ya üzüldüm, umarım bozulmamistir. Şarj olur düzelir belki

Ohh miss

menun süper cnm afiyet olsun
22 dk spor ne canım
jillian no more trouble zones diye bir videosu, ama zormuş yaklaşık 1 saatti, ancak 22 dk dayanabildim, bir de kızım başımda bekledi, yesim yapalım dedi durdu, bende zaten yorulmuştum, bıraktım, ama feci terletiyor, vakit bulursam ilerleyen zamanda yapmak isterim :)

selam sarayca jillianın en uzun videosuna dalmışsın ya 30 day shred yaptıysan ripped ı öneririm arkasına ben yapıyordumda bir haftadır yapmıyorum regl grip derken 2. haftaya geçecektim halbuki neyse baştan alcam bir ara

bende bi deneyeyim dedim :) vakit olursa yapıcam, çok hoşuma gitti, benim göbek sorun olduğundan killer tam bana göre ama oda çok zor :)

killer zor diye biliyorum nu ondan kolay mı peki? bu arada yesim yaptınız mı bari minikle :)
sanırım göbek bölgesi için ona geçmiş :)

killer zor diye biliyorum nu ondan kolay mı peki? bu arada yesim yaptınız mı bari minikle :)

sanırım göbek bölgesi için ona geçmiş :)
anladım evet ripped göebk için değil ama bu dediği program varya 1 saat sürüyor yanlış hatırlamıyorsam baya uzun ondan demiştim bence daha zor

bu da benim öğle ve akşam menüm
bulgur pilavı
ayran
az etli közlenmiş patlıcan yemeği

normalde haftasonları 2 öğün yapardım bugün maalesef 3 oldu

spor olarak çarşıda yürüyüşü saycam, pek vitrin yürüyüşü sayılmaz en az 20 dakika kesintisiz orta tempolu yürüyüşten sonra toplam 1.5 saat yürüdük.

mahzenim yesim yapmadık, akşam babasıyla yaptı :)

ben hep 3 öğün yapıyorum menün gayet iyi canım, üzgün smiley neden?

Günaydın
Sabah
Bol muhlama
2 dilim tb ekmegi
Az omlet

Dünkü 22 dk jillian beni mahvetmis. Uzun zamandır böyle kas ağrım olmamisti. Demek ki 1 saat yapsaymisim yerden kalkamiycakmisim. Vakit bulursam yapicam cok sevdim. Bu gün bol temizlik spor icin yeterli olur sanirim. :)

günaydın canımmmm :) jillianı bi ben yapmadım galiba hem çok zor hem zevkli hem sonuçları güzel gibi.. ama benim gözüm korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…