Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

Günaydın simsims cim jillan 30sharet basla derim. 30 dk zaten ve cok inceltiyor. Ben daha once 3 defa yaptim. Artik etki etmez diye dünkü videoyu yapmaya calistim.

Günaydın simsims cim jillan 30sharet basla derim. 30 dk zaten ve cok inceltiyor. Ben daha once 3 defa yaptim. Artik etki etmez diye dünkü videoyu yapmaya calistim.
yaaa 3 kere yaptın demek bravo..tamam canım yapacak gücü bulunca ben de başlayayım

Alinti yapamadim. Bu gun basla. Hiç kilo veremesen de 7 gun icinde inceldigini farkedeceksin. Jillian 30 day sharet level 1

ben hep 3 öğün yapıyorum menün gayet iyi canım, üzgün smiley neden?
canım haftasonları 2 öğün yapardım, bir öğün fazladan oldu o yüzden, erken kalkmış ve kahvaltıyı erken yapmış olsam 3 öğün kabulüm de, benim kahvaltım 10.30 daydı
Dünkü 22 dk jillian beni mahvetmis. Uzun zamandır böyle kas ağrım olmamisti. Demek ki 1 saat yapsaymisim yerden kalkamiycakmisim. Vakit bulursam yapicam cok sevdim. Bu gün bol temizlik spor icin yeterli olur sanirim. :)
senden sonra izledim de baya zorlayıcı olduğu belli canım kolaylıklar diliyorum :)
yaaa 3 kere yaptın demek bravo..tamam canım yapacak gücü bulunca ben de başlayayım
simsimscim tavsiye ederim ben de belim daha iyiyken 2012 de yapmıştım ve çok keyifliydi, mutlaka denemelisin, senin oryantal dersi nasıl gidiyor?

pazartesi sendromu yaşıyorum galiba günlüğüm....
sabah
sirkeli su
2 kk peynir
7 zeytin
2 dl tam buğday ekmeği
yeşil çay
5-1 çay
500 ml su

öğlen
bulgur üstü etli nohut
yoğurt

30-40 dk aralıklı yürüyüş

öğlen yemeğe gitmeyecektim, sonra eve gidince yemeklere saldırdığım aklıma geldi ve gittim, iyi yapmışım, en sevdiğim bulgur pilavı vardı, dün evde de yemiştim, ama bu günde yemek istedi canım

kas ağrılarım hala geçmedi

allah iyiliğini versin, kilo almam lazım yazmışsın, Allah korusun kız ver artık, bana yakınmışsın gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…