yaaa 3 kere yaptın demek bravo..tamam canım yapacak gücü bulunca ben de başlayayımGünaydın simsims cim jillan 30sharet basla derim. 30 dk zaten ve cok inceltiyor. Ben daha once 3 defa yaptim. Artik etki etmez diye dünkü videoyu yapmaya calistim.
akşam saat 4 gibi yerim
haşlanmış tavuk
salata
yoğurt
canım haftasonları 2 öğün yapardım, bir öğün fazladan oldu o yüzden, erken kalkmış ve kahvaltıyı erken yapmış olsam 3 öğün kabulüm de, benim kahvaltım 10.30 daydıben hep 3 öğün yapıyorum menün gayet iyi canım, üzgün smiley neden?
senden sonra izledim de baya zorlayıcı olduğu belli canım kolaylıklar diliyorum :)Dünkü 22 dk jillian beni mahvetmis. Uzun zamandır böyle kas ağrım olmamisti. Demek ki 1 saat yapsaymisim yerden kalkamiycakmisim. Vakit bulursam yapicam cok sevdim. Bu gün bol temizlik spor icin yeterli olur sanirim. :)
simsimscim tavsiye ederim ben de belim daha iyiyken 2012 de yapmıştım ve çok keyifliydi, mutlaka denemelisin, senin oryantal dersi nasıl gidiyor?yaaa 3 kere yaptın demek bravo..tamam canım yapacak gücü bulunca ben de başlayayım
o zaman hiç bişey olmaz cnmNeyseki yemegi erken yedim 15:30 :)
o zaman hiç bişey olmaz cnm
aynen cnm, bu 2 gün cok önemli, inşallah kazasız geçer2 günü iyi gecirmemiz lazim. Hele ben duelloya iddialı basladim. Kilo veremezsem luckynin dilinden kurtulamam
günaydın canım, bol eksiltili bir gün olsun
kahvaltın güzel, afiyet olsun.
SELAM CANIM NASILSIN
hoşgeldin canım, iyiyim, sen nasılsın?
Bende iyiyim canım
10 gündür kıtlıktan çıkarcasına yer böyle olurrr
ben sana sonra söylerimmmmmmmmm
ama ben akşam 19,00 dan sonra bişi yemedim
hergün 1 saat yürüş yaptım
kilo almam lazımmmmmmm
allah iyiliğini versin, kilo almam lazım yazmışsın, Allah korusun kız ver artık, bana yakınmışsın gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?