yapsın
hadi bakalım 4 gün
yarın tartılır not alırız cumaaya kadar kaç kg vercezzzz
açıkırsakta aralarda salatalık veya ayran,süt tüketirizzzz
bim de satılan köy peyniri az yağalı ve güzel oluyor veya lorda tüketebilirizzz
aaa tamam lor alırım ben, yağsız yoğurt var mı bakayım markete
ozaman yarın başlarız
ben şimdilik bu sayfaya yazarımmmm
tamam canım, mahzen de katılabilir bize, işleri bitince uğrar bakalım yapmak istiycek mi :)
OLUR OLUR NEDEN OLMASIN
TANIŞIRIZ ONLA
NASIL OLSA YILLARDIR UĞRAŞIYOZ BU KİLO İLE
cnm ben tam yağlıda denedim olduyağsız olması şart mı, yarım yağlı olsa, olmaz mı acaba lamekan
peynir olarak lor tavsiye ediliyor zaten bide yulaf kepeğinden krep yapıyordum süper doyurucu oluyordubim de satılan köy peyniri az yağalı ve güzel oluyor veya lorda tüketebilirizzz
cnm ben tam yağlıda denedim oldu
peynir olarak lor tavsiye ediliyor zaten bide yulaf kepeğinden krep yapıyordum süper doyurucu oluyordu
cnm ben tam yağlıda denedim oldu
peynir olarak lor tavsiye ediliyor zaten bide yulaf kepeğinden krep yapıyordum süper doyurucu oluyordu
burada yulaf kepeği değilde buğday kepeği satılıyor, olur mu ki acaba?
bizim dukan olmasın
bence protein ağırlı olsun
çünkü dukan çok zahmetliiii
sanırım olmuyorburada yulaf kepeği değilde buğday kepeği satılıyor, olur mu ki acaba?
bende sevdim tadını tam aksineaman ben yulaf kepeğini sevmiyommm
aynen bende detık yok bende, sende
menün de iyi, bu ara ben de bulgura yüklendim ama napalım, pirinçten makarnadan iyidiröğlen
bulgur üstü etli nohut
yoğurt
30-40 dk aralıklı yürüyüş
kas ağrılarım hala geçmedi
canımmm,koyarız tabi, peynirde pro nasılsa, dur mahzenimede söyleyim, oda yapsın bari
valla açıkçası ani oldu, dukan adı geçince iyice de irite oldum, ben böyle listeli şeylerde başarısızım da nasıl olcak şimdi bilemedimtamam canım, mahzen de katılabilir bize, işleri bitince uğrar bakalım yapmak istiycek mi :)
tanışalım cnm iyi olur yaa..OLUR OLUR NEDEN OLMASIN
TANIŞIRIZ ONLA
NASIL OLSA YILLARDIR UĞRAŞIYOZ BU KİLO İLE
selam kızlar
aynen bende de
menün de iyi, bu ara ben de bulgura yüklendim ama napalım, pirinçten makarnadan iyidir
ağrılar 3-4 güne anca geçer cnm
canımmm,
valla açıkçası ani oldu, dukan adı geçince iyice de irite oldum, ben böyle listeli şeylerde başarısızım da nasıl olcak şimdi bilemedim
tanışalım cnm iyi olur yaa..
zaten bir zamanlar sarayca ben ve yasimutsuz nickli bir arkadaş vardı, birlikte takılırdık. simdi sen öyle deyince onu hatırladım. ne güzel günlerdisahi sarayca görüyor musun onu buralarda?
azmine hayranım cnmhazır çocuklar uyumuşken spor yapayım
maşallah cnm, bence de isabetli bir karar, başarılar diliyorumne yapacağımı buldumjillian 6 week six pack daha önce indirmiştim, bu gün bir deneyeyim dedim,,, ve sonuç tam bana göre , tamamen bölgesel, göbek-karın ve yan simitlere yönelik bir videoymuş... 35 dk. tüm hareketlerini tam anlamıyla yapamasamda, çoğunu yaptım, başarılı, vakit olursa bununla devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?