Karar Verdim, Zayıf Olacam :)

evet 4 gün protein diyeti
sabah

yumurta
peynir
yeşillik

öğlen
et-tavuk-balık (mümkünse yağsız)-ayran salata

akşam
öğlenin aynısı

başlangıç salı sabahı
bitiş cuma akşamı son...

hedef : yüksek 2 kg :)

selam kızlar
tık yok bende, sende
aynen bende de
öğlen
bulgur üstü etli nohut
yoğurt

30-40 dk aralıklı yürüyüş

kas ağrılarım hala geçmedi
menün de iyi, bu ara ben de bulgura yüklendim ama napalım, pirinçten makarnadan iyidir
ağrılar 3-4 güne anca geçer cnm
koyarız tabi, peynirde pro nasılsa, dur mahzenimede söyleyim, oda yapsın bari
canımmm,
tamam canım, mahzen de katılabilir bize, işleri bitince uğrar bakalım yapmak istiycek mi :)
valla açıkçası ani oldu, dukan adı geçince iyice de irite oldum, ben böyle listeli şeylerde başarısızım da nasıl olcak şimdi bilemedim
OLUR OLUR NEDEN OLMASIN

TANIŞIRIZ ONLA

NASIL OLSA YILLARDIR UĞRAŞIYOZ BU KİLO İLE
tanışalım cnm iyi olur yaa..
zaten bir zamanlar sarayca ben ve yasimutsuz nickli bir arkadaş vardı, birlikte takılırdık. simdi sen öyle deyince onu hatırladım. ne güzel günlerdi sahi sarayca görüyor musun onu buralarda?

akşam 16:30 gibi
şehriye çorba
yoğurt
lahana haşlanmış

19.00 gibi
1 avuç kuruyemiş

mahzenim, dukan atak gibi bir şey 4 gün yapcaz,karar verirsen sabah kilonu özelden yaz, bakalım ben hazırladım malzemelerimi, somon aldım 4 poşet yapıp buzluğa attım, bir de yarım yağlı yoğurt aldım, öğlenleri dışarıda yerim artık, sabahları zaten bilindik yumurta peynir, yoğurt :)

ne yapacağımı buldum jillian 6 week six pack daha önce indirmiştim, bu gün bir deneyeyim dedim,,, ve sonuç tam bana göre, tamamen bölgesel, göbek-karın ve yan simitlere yönelik bir videoymuş... 35 dk. tüm hareketlerini tam anlamıyla yapamasamda, çoğunu yaptım, başarılı, vakit olursa bununla devam

hazır çocuklar uyumuşken spor yapayım
azmine hayranım cnm
maşallah cnm, bence de isabetli bir karar, başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…