Karar vermek için cesaretlendirilmeye ihtiyacım var

Yaaa böyle mükemmel bı duygunun özentisi mi olur Allah askina. Size ne ablanizin hamile kalmasından. Ben olsam sevinirim bile. Ayrıca kimsenin sizin bebek haberinize sevinmesine ihtiyacınız yok. Bu eşinizle sizin mutlulugunuz

Öncelikle ablanıza ne o mu bakacak sizin çocuğunuza.evet çocuğu olan biri olarak cocuk cok guzel bir şey sevgisi hiç biseye benzemiyor ama iyi düşünmek lazım. yapıp yapmayacağınıza biz karar veremeyiz.siz gerçekten istiyorsanız hayatınızın tamamen değişeceğinin, her konuda çocuğunuzu göz önünde tutarak karar vereceginizin bilincindeyseniz yapın yoksa gerçekten cok zorlanızsınız.

Ablaniz sehir disi durumunu dusunerek islerini yoluna koy demistir belki. Ne icin dediyse de cocuk yapma vaktiniz kimseyi ilgilendirmez o ayri. Bi gunde hamilelik de turk filmlerinde oluyor. Oyle hemen korunmayi birakmakla hamile kalmak da cok zor. Ben olsam bu konuda kimseyi konusturmaz denemelere de baslardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…