Iyi de bunu da anlayamiyorum. Iste insallah saglikla dogursun ilk torun onunki olacak zaten. Bir insan neden tas kosmaya calisir ki. Hakikaten kiskancliksa bile bunun sebebini anlayamiyorum.diğer konunada yorum yapmıştım bunada yapıyorum
ablan bütün ilgi kendınde olsun diye kıskançlığından dogurmanı istemıyor ,
inşallah benım gibi hapı bıraktıgın ay hamıle kalırsın , o ablanda orta yerinden çatlasın
Ama sebebi ne. Gercekten anlayamiyorum. Ben ablam gibi rapor vermem ama cekimdigim icin hicbirseyi anlatamayacagim ondan eminim.Bilmiyorum herkes ayni seyi yazmis gordugum kadariyla, ben farkli bi acidan bakiyorum
Tabiki sizin karariniz, tabiki cocuk yapmak icin kimseden izin almayacaksiniz ama hicbi sey hayal ettiginiz gibi de olmayacak. Sevince karsilanmayacak, en basitinden mesela siz de whatsapp grubuna bebeginizle alakali bi gelismeyi yazamayacaksiniz, mutlulugunuzu paylasamayacaksiniz.
Ben bu sartlar altinda ertelerdim. 1 sene de ertelemezdim ama en azindan ablamin dogumundan iki uc ay onceye kadar dusunmezdim.
Iyi de bunu da anlayamiyorum. Iste insallah saglikla dogursun ilk torun onunki olacak zaten. Bir insan neden tas kosmaya calisir ki. Hakikaten kiskancliksa bile bunun sebebini anlayamiyorum.
Bu arada bana isini yoluna koy diyen ablamin garanti bir isi de yok. Kadro bekliyor ama ne zaman olacagi belli degil. Esinin isi de daha bes ay once garanti oldu. Bizim esimle ikimizin isinde bir sorun yok. Kiyaslamak degil amacim ama gelirimiz onlarin iki kati ve ikimiz de kamudayiz. Onlarin durumu da iyi ama bana isini yoluna koy derken benden iyo durumda degil onu anlatmak istedim.
neden mutlulukla karşılanmasın bence biraz da evham yapiyorsunuzIstiyorum ben cok istiyorum. Ama mutlulukla karsilanmayacak ve bu beni cok uzecek.
en erken 4 hafta lik öğreniliyor ben de öyle öğrendim.3 haftalık gebelik diye bir şey tıbben mümkün değil diye biliyorum yanlış mı?
Gebelik testinde 4 haftadan sonra çıkar hatta 5. Hafta.
Kanda çıktığında ise değer minikse gebelik var ama 3 hafta civarı tutunmaya çalışıyor olabilir adette olabilirsin gebelikte devam edebilir deniyor.
3 haftalık gebelik ve şu organı bu organı oluştu demek ?? Bilen birisi aydınlatabilir mi beni
3 haftalık gebelik diye bir şey tıbben mümkün değil diye biliyorum yanlış mı?
Gebelik testinde 4 haftadan sonra çıkar hatta 5. Hafta.
Kanda çıktığında ise değer minikse gebelik var ama 3 hafta civarı tutunmaya çalışıyor olabilir adette olabilirsin gebelikte devam edebilir deniyor.
3 haftalık gebelik ve şu organı bu organı oluştu demek ?? Bilen birisi aydınlatabilir mi beni
Aynen bende öyle biliyorum şaşırdım o yüzden. Teşekkürler açıklama için:)en erken 4 hafta lik öğreniliyor ben de öyle öğrendim.
bazı doktorlar hamilelik başlangıcını ilk adet günü olarak değil de tahmini yumurtlama günü olarak alır bu durumda (4 haftalik yerine) 2 haftalik gebesin derler.
ancak konu sahibinin ablası daha doktora bile gitmemiş kendi kendine haftasini belirlemiş.
4 haftalik gebelikte de daha organ filan oluşmaz. henuz fetüs bile denmez, embriyo denir. hücre bölünmesi gerçekleşir bu haftada.
bu kadar erken gebelik etrafa da söylenmez aslında
Aaaaa kanda mı öğrendi ?? Çok şaşırdım şu an o zaman arkadaşın dediği gibi adeti değil yımurtlamayı baz alıyorlar demek ki. Öğrenmiş oldumKomsu kizim tetikte beklerken 15 gunlukkken ogrenmisti. 4 yaşında çocuğu.
Aaaaa kanda mı öğrendi ?? Çok şaşırdım şu an o zaman arkadaşın dediği gibi adeti değil yımurtlamayı baz alıyorlar demek ki. Öğrenmiş oldum
3 haftalık bebeğinin durumunu siz sormadiğiz halde sürekli paylaşıyorsa, çok net sadece kendi bebeği olsun o değilsin istiyor...kiskanc abla sendromu...Hayir ilginc olan ben kimseye birsey sormuyorum. Onlar korkup bana yapacak misin diye sorup olumsuz fikirlerini asilamaya calisiyorlar. Yok cocuk yapmam diyordu 6 ay oncesine kadar. Simdi uc haftalik bebekteki degisimleri hergun saatlerce watsapptan yazip bildiriyor sorulmadigi halde. Ben de hevesli oldugu icin dinleyip karsilik veriyorum ama acaba hata mı ediyorum bilmiyorum.
Bebegin deri oluşumu başlamış bugun. Bir de fotograf gondermis deri olusumunu anlatan şema şeklinde. Bilmiyorum ki neden boyle oldu. Normalde de cocuk dusunmuyorum daha derdi. Oyle cocuk meraklisi da degildi yani. Ama benim bebegimin olmasinin ona ne zarari var ben bunu anlayamiyorum.3 haftalık bebeğinin durumunu siz sormadiğiz halde sürekli paylaşıyorsa, çok net sadece kendi bebeği olsun o değilsin istiyor...kiskanc abla sendromu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?