Karar vermek için cesaretlendirilmeye ihtiyacım var

Iyi de bunu da anlayamiyorum. Iste insallah saglikla dogursun ilk torun onunki olacak zaten. Bir insan neden tas kosmaya calisir ki. Hakikaten kiskancliksa bile bunun sebebini anlayamiyorum.

Ama sebebi ne. Gercekten anlayamiyorum. Ben ablam gibi rapor vermem ama cekimdigim icin hicbirseyi anlatamayacagim ondan eminim.

Menopoza kadar 15 yılınız var sizin 20 sene sonra mı çocuk sahibi olmanizi bekliyorlar?

Onlar' a ne çocuk sahibi olmanizdan.

Kazayla oldu deyin geçin.

Yazık size. Korkmayin ve kimseden icazet almaya ihtiyaciniz yok.

Güçlü olun eşinizle.

Iyi de bunu da anlayamiyorum. Iste insallah saglikla dogursun ilk torun onunki olacak zaten. Bir insan neden tas kosmaya calisir ki. Hakikaten kiskancliksa bile bunun sebebini anlayamiyorum.

valla ablanı bizde çözemedik ama sen kafana takma
ilacı bırak ve herşey yolunda gider inşallahhh

Hamileliğinde rapor alamayabilirsin, onu da göz önünde bulundur bence. Artık eskisi kadar kolay değil rapor almak. Ölüyor olsan rapor vermek istemiyor doktorlar.

Ablamla benim aram da 40 gün var doğumumuzun
Hatta bir evde bir yıl içinde üç Doğum oldu bizde :)
Gerçi bi ara bizde güldük biriniz durun falan diye ama bu işler kader
Birde herkesin evi yurdu ayrı
Ama kafanız ağrıyacağına çok değil birkaç daha durun eğer gereksiz laf eden olursa kusura bakmayın sormam mı gerekiyordu diye bitmez cevap verin daha da yen olmaz ondan sonra

Istiyorum ben cok istiyorum. Ama mutlulukla karsilanmayacak ve bu beni cok uzecek.
neden mutlulukla karşılanmasın bence biraz da evham yapiyorsunuz
arkadaşlar da yazmis belki ha deyince olmayacak 1 sene sonra olacak oyuzden bence hemen başlayın çalışmalara:) tabiki inşallah okadar beklemezsiniz, Allah gönlünüze göre versin
ablanızı bence bu kadar takmayın, herkesin karakteri farklı o paylaşır paylaşmaz kendi kararı, bana biraz görmemişlik gibi geliyor. bebeğim 5 aylik sosyal medyada birkaç fotoğraf ancak paylasmisimdir.
erkek kardeşinizi de doldurmuş bence, çok iyi niyetli göremedim kendisini.
herkesin hayatı kendine, nasıl istiyorsanız öyle davranın, kimseye de bir açıklama yapmanız gerekmiyor, beklentinizi çok yükseltmeyin yakınlarınızdan yana

3 haftalık gebelik diye bir şey tıbben mümkün değil diye biliyorum yanlış mı?

Gebelik testinde 4 haftadan sonra çıkar hatta 5. Hafta.

Kanda çıktığında ise değer minikse gebelik var ama 3 hafta civarı tutunmaya çalışıyor olabilir adette olabilirsin gebelikte devam edebilir deniyor.

3 haftalık gebelik ve şu organı bu organı oluştu demek ?? Bilen birisi aydınlatabilir mi beni

en erken 4 hafta lik öğreniliyor ben de öyle öğrendim.
bazı doktorlar hamilelik başlangıcını ilk adet günü olarak değil de tahmini yumurtlama günü olarak alır bu durumda (4 haftalik yerine) 2 haftalik gebesin derler.
ancak konu sahibinin ablası daha doktora bile gitmemiş kendi kendine haftasini belirlemiş.
4 haftalik gebelikte de daha organ filan oluşmaz. bebege henuz fetüs bile denmez, embriyo denir. hücre bölünmesi gerçekleşir bu haftada.
bu kadar erken gebelik etrafa da söylenmez aslında

Komsu kizim tetikte beklerken 15 gunlukkken ogrenmisti. 4 yaşında çocuğu.

Aynen bende öyle biliyorum şaşırdım o yüzden. Teşekkürler açıklama için:)

3 haftalık bebeğinin durumunu siz sormadiğiz halde sürekli paylaşıyorsa, çok net sadece kendi bebeği olsun o değilsin istiyor...kiskanc abla sendromu...

3 haftalık bebeğinin durumunu siz sormadiğiz halde sürekli paylaşıyorsa, çok net sadece kendi bebeği olsun o değilsin istiyor...kiskanc abla sendromu...
Bebegin deri oluşumu başlamış bugun. Bir de fotograf gondermis deri olusumunu anlatan şema şeklinde. Bilmiyorum ki neden boyle oldu. Normalde de cocuk dusunmuyorum daha derdi. Oyle cocuk meraklisi da degildi yani. Ama benim bebegimin olmasinin ona ne zarari var ben bunu anlayamiyorum.

Tüm aile sadece onun bebeğini sevecek iken, senin de çocuğun olursa onun bebeginin sevgisi paylaşılacak...

Kizkardes bile olsa herkes sadece yada en çok kendi cocugu sevilsin ister....

Muhtemelen annenle konuştu, onun bakmasını rica etti. Senin de bebek düşünüyor olman annenin bakmasını talep etme ihtimalini getireceğinden, annen zor durumda kalacak diye de erkek kardeşin konuyla ilgili fikrini beyan gereği duydu. Yoksa durduk yerde bu kadar bekle baskısı görmezdin. Veya ablanın kaprisli ve kıskanç bir tarafı var ve aile bunu iyi biliyorsa onun çekilmez olacağını düşünüp korkarak seni vazgecirmeye çalışıyor olabilirler. Söz konusu çocuksa ve bütün düzen oturmuşsa asla beklenmemeli çünkü yolcunun işini Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…