• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar vermek konusunda danışmak istedim

Problemin kaynağını bulman lazım buadam neden kaçıyo ?Daha öncede yazmıştım diye hatırlıyorum yine yazıyorum biadam eve gelmiyo tüm zamanını dışarda geçiriyosa dışarda olmayı sevdiği için değil eşinden kaçtığı için.Çocuğunuz olsa yine kaçar daha da zor olur normalden 1-2 saat önce eve gelir biraz bebesiyle oynar yatarSende onu iten nevar bunu bulmalısın.Evli arkadaşlarıyla çift görüşün enazından 1-2tanesiyle anlaşabilirsin diye düşünüyorum.Kahvede neyapıyolar okey mi oynuyolar? Sl bi takım oturun birlikte oynayın
İçiyolar mı al bi şişe oturun birlikte için.Sen kavgacı değilim diyosun ama bi bakışın bi tutuşun kavgadan beterdir haberin yoktur
suyuna giderim ben uyarım ona genelde zaten fazla gerilimde elim ayağım ağırlaşıyor.böyle evden kaçınca da hoş olmuyor.babasının baskısından diyorum babası konuşulacak insan değil. hem acıyor hem bunaltıyor.çok araştırdım ne yapsamda sorun çözmekten çok göz ardı ediyor.evlilikte karı koca arkadaşlıktaki gibi geçinecek zannediyor iş kocamda bitiyor. ben dediğiniz önerileri sundum.tutturmuş "dizinin dibinde oturamam" diye babasının dizinin dibinde halbuki.ailesinin sıkmasına ondan başka kimse engel olamaz.ben bu zamana kadar paraladım kendimi kötü oldum ailesine de karışırsam dünyanın en iyi ailesi olur sonra.
Evde mutlu olmadığı için gelmiyor eve. Dışarıya bayıldığından da değildir bence kendini oyalayacak şeyler buluyordur özellikle. Böyle bi örnek biliyorum sebep te eşini sevmiyor kaçıyor o yüzden.Arkadaşlarına çok düşkün madem senin deyişinle evi sevmiyor peki beraber çıktığınızda arkadaşlarlayken aranız nasıl?
ben sevmiyormusun diye sordum."ne alakası var" cevabını aldım.arkadaşlarını can kulağı ile dinler.ilgilenir. bazen elimi tutmak istemez.4 senede bir şey yapmadım ben bu adama onun dediği doğrultuda yaşadık resmen.yaranamadım gitti.
açıkçası bende çok fazla sorun göremedim. yani düşündüğün sorunlar senin saplantıların diye düşündüm.
o da sizin açınızdan bakıyor.ama ben ona rahatsızlığımdan bahsettim.baştan uyardım yani.az çok diğer insanların bir üzüldüğüne benim iki üzüldüğümü biliyor yapacağından geri kalmıyor.

T tugsem_10 sen elini tutuyorsun çekiyor öyle mi? Esin seni benimsemis, karim benim diyerek sahiplenmis gözükmüyor sanki. Dizinin dibinde oturamam neyse. Sanki hakaret ediliyor. Ne evi benimsemis ne karısını.. Kendi evine gelip bi dus alip uzanıp cay icmeyi direk seninle bagdastiriyo. Niye evlenmis evi otel gibi kullanacaksa hayret bi sey. Bu tarzda evli arkadaşları mi var?

suyuna giderim ben uyarım ona genelde zaten fazla gerilimde elim ayağım ağırlaşıyor.böyle evden kaçınca da hoş olmuyor.babasının baskısından diyorum babası konuşulacak insan değil. hem acıyor hem bunaltıyor.çok araştırdım ne yapsamda sorun çözmekten çok göz ardı ediyor.evlilikte karı koca arkadaşlıktaki gibi geçinecek zannediyor iş kocamda bitiyor. ben dediğiniz önerileri sundum.tutturmuş "dizinin dibinde oturamam" diye babasının dizinin dibinde halbuki.ailesinin sıkmasına ondan başka kimse engel olamaz.ben bu zamana kadar paraladım kendimi kötü oldum ailesine de karışırsam dünyanın en iyi ailesi olur sonra.
.

Bekarken eşim eve girmeyen bi tipti. Girdiğinde de ben olurdum yanında (ogünlerede çok pişmanım sülalesine tahammülüm kalmadı)
Sürekli birileri bişey ister birileri biyere gönderir yok halası yok dayısı yok teyzesi yok dedesi yok şu yok bu. Biz biyere gideriz zınk gelirler bizde gelicez sokakta karışlaırız yok oturun
Kp bana sen çok koca yolu bekliyceksin demişti ama şimdi onların hepsi kocamın yolunu bekliyo gitmiyorum kendide gitmek istemiyo
İlkaylarım değil cicimayı kafayı duvarda delme ayı olarak geçti aklım başıma geldi kocamıda kendimide çektim
Babası babası diyosun eee sen nerdesin evde annende ? Senin ailen hayırdır oğlum biz siz evlendiniz öyle hatırlıyoruz bu durum nedir demiyo mu?
Ben kimsenin suyuna gitmem giden benim suyuma gitsin.
Suratsızın tekiyim ama mutluysamda karşımdakininde ayağı yerden kesilir.
Kendini çekme nehissediyosan hissettir mutluysan gülsün yüzün değilsen as yüzünü

Gerilime gelemiyosun ya gerildiğini anlamıyo

Biraz değiştir kendini heranlamda saçını giyimini evde oturduğun koltuğu yeni bi sen doğsun bunuda görsün

32 yaş hiçbişey değil

Bekarken eşim eve girmeyen bi tipti. Girdiğinde de ben olurdum yanında (ogünlerede çok pişmanım sülalesine tahammülüm kalmadı)
Sürekli birileri bişey ister birileri biyere gönderir yok halası yok dayısı yok teyzesi yok dedesi yok şu yok bu. Biz biyere gideriz zınk gelirler bizde gelicez sokakta karışlaırız yok oturun
Kp bana sen çok koca yolu bekliyceksin demişti ama şimdi onların hepsi kocamın yolunu bekliyo gitmiyorum kendide gitmek istemiyo
İlkaylarım değil cicimayı kafayı duvarda delme ayı olarak geçti aklım başıma geldi kocamıda kendimide çektim
Babası babası diyosun eee sen nerdesin evde annende ? Senin ailen hayırdır oğlum biz siz evlendiniz öyle hatırlıyoruz bu durum nedir demiyo mu?
Ben kimsenin suyuna gitmem giden benim suyuma gitsin.
Suratsızın tekiyim ama mutluysamda karşımdakininde ayağı yerden kesilir.
Kendini çekme nehissediyosan hissettir mutluysan gülsün yüzün değilsen as yüzünü

Gerilime gelemiyosun ya gerildiğini anlamıyo

Biraz değiştir kendini heranlamda saçını giyimini evde oturduğun koltuğu yeni bi sen doğsun

32 yaş hiçbişey değil
ben simdi. O beni ben yapacak faaliyetlere girişemiyorum.depresyona girdigimden olmuyor.cok istedim ama beceremedim.

Aksam cok kötü oldum nedense senelerdir daha cok umursamaz olacağıma tam tersi icimde büyüyerek birikiyor.tepkilerime engel. Olamıyorum gece bire gelirken aradim 1.30 u geçirme diye.tamam dedi 2 yi gece geldi bos arkadaslari ile bos muhabbetler. Sanki ben gel dedikce daha gec gelmeye ozen gösteriyo.11-12de gideceği maca 9 gibi cikti 10 da git zaten gec geliyorsun evine dememe ragmen sana normal geliyo dedim ama degil başlama yineye bagladi sanki 10 gun jayvan gibi dama kapamislarda kacmaya yer arıyo. Baska kadın olsa yerimdesevmiyor der dedim boyle kabul etmiyor.telefonu kilitlenmiş acamiyordu akşam bilerek bence arka cepte durumca öyle oluyor.neyse gece 1.57 de aradim. Irkilerek uyanip kilitli ya telefon acil miyor arkadaşını aradim yeni dagildik diyor.ellerim uyusup kasilmaya aglamaya titremeye basladim hafiften.neyse eve geldi.noldu ne var diyor.anlattim al inanmiyorsan telefonu diyor.korktum bisey oldu sandim dedim.suclu cocuk gibi tedirgin yaptığını dogru bulmadığını anladim ama vazgecmedigi belli. 2ye kadar durmazdi anlamiyorum ne istiyor daha telefonu duzeltip eline verdim kapali tutma dedim.ucal moduna aldi kimse aramasin dedi.yeminle erkek olsam hastanelik eder döverdim izne cikicam yada cok bisey mi istedim hep boyle cinsligini yasiyorum eger karaktersiz insanlara bayiliyorsa ben beceremedim öyle olmayı ayrilmayi da beceremedim. Ama korktum kendimden korkup sinir krizine girecektim nerdeyse

Esinizin ailesinin evinde oturdugunuz icin kira veriyor musunuZ? Oyle bir beklentileri olup dolayli yollardan esinizi tirtikliyor olabilirler.

Back
X