suyuna giderim ben uyarım ona genelde zaten fazla gerilimde elim ayağım ağırlaşıyor.böyle evden kaçınca da hoş olmuyor.babasının baskısından diyorum babası konuşulacak insan değil. hem acıyor hem bunaltıyor.çok araştırdım ne yapsamda sorun çözmekten çok göz ardı ediyor.evlilikte karı koca arkadaşlıktaki gibi geçinecek zannediyor iş kocamda bitiyor. ben dediğiniz önerileri sundum.tutturmuş "dizinin dibinde oturamam" diye babasının dizinin dibinde halbuki.ailesinin sıkmasına ondan başka kimse engel olamaz.ben bu zamana kadar paraladım kendimi kötü oldum ailesine de karışırsam dünyanın en iyi ailesi olur sonra.
.
Bekarken eşim eve girmeyen bi tipti. Girdiğinde de ben olurdum yanında (ogünlerede çok pişmanım sülalesine tahammülüm kalmadı)
Sürekli birileri bişey ister birileri biyere gönderir yok halası yok dayısı yok teyzesi yok dedesi yok şu yok bu. Biz biyere gideriz zınk gelirler bizde gelicez sokakta karışlaırız yok oturun
Kp bana sen çok koca yolu bekliyceksin demişti ama şimdi onların hepsi kocamın yolunu bekliyo gitmiyorum kendide gitmek istemiyo
İlkaylarım değil cicimayı kafayı duvarda delme ayı olarak geçti aklım başıma geldi kocamıda kendimide çektim
Babası babası diyosun eee sen nerdesin evde annende ? Senin ailen hayırdır oğlum biz siz evlendiniz öyle hatırlıyoruz bu durum nedir demiyo mu?
Ben kimsenin suyuna gitmem giden benim suyuma gitsin.
Suratsızın tekiyim ama mutluysamda karşımdakininde ayağı yerden kesilir.
Kendini çekme nehissediyosan hissettir mutluysan gülsün yüzün değilsen as yüzünü
Gerilime gelemiyosun ya gerildiğini anlamıyo
Biraz değiştir kendini heranlamda saçını giyimini evde oturduğun koltuğu yeni bi sen doğsun bunuda görsün
32 yaş hiçbişey değil