arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bir konu açarak resmimi paylaşmış ama saçlarımı kestirme gibi bir niyetim olmadığını belirmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/543837-saclarim.html
fakat geçen 1 aylık sürede annem olsun,kız kardeşim olsun gerekse çevrem olsun hep kendimde değişiklik yapmamı önerdiler :) bende artık uzun saçtan sıkıldığımı itiraf ediyorum:)) bayram öncesi saçlarımı kestirecem.
siz değerli arkadaşlarımada bir danışayım dedim.gerçi benim aklımda bir kaç model ama sizinde fikirlerinizi alayım istedim.
Eki Görüntüle 484555
merhaba hey666,nasıl bir model düşünüyorsun.bana göre çok kısa yapmadan omuz boyunda bir model güzel olabilir.
herkeze kısa kestir bob kestir deyip sana da uzun kestir demek olmaz bencene dersin arkadaşım şaka bi yana sen nasıl bir model ketirmek istiyorsun
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce bir konu açarak resmimi paylaşmış ama saçlarımı kestirme gibi bir niyetim olmadığını belirmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/543837-saclarim.html
fakat geçen 1 aylık sürede annem olsun,kız kardeşim olsun gerekse çevrem olsun hep kendimde değişiklik yapmamı önerdiler :) bende artık uzun saçtan sıkıldığımı itiraf ediyorum:)) bayram öncesi saçlarımı kestirecem.
siz değerli arkadaşlarımada bir danışayım dedim.gerçi benim aklımda bir kaç model ama sizinde fikirlerinizi alayım istedim.
Eki Görüntüle 484555
öncelikle şunu belireteyimki interette bulduğumuz bu gibi resimler hep yapılı saçlardır, saç kestirirken yada uzatırken farketmez ne kadar bakımlı gözükerbilirsiniz onu düşünün, her gün fön çektirebilcekmisin yada kendin evde uğaraşabilecekmisin? genelde bu tarz kısa kesilmiş saçlar bakımsızken insanı fena yaşlı-olgun gösteriyor
yani dikkat etmek lazım
Kestirmeden önce iyi düşünmeni tavsiye edrim benim saçlarımda çabuk uzamaz ve çok gür ler sıcaklarda hiç ugrasamıyorum bunaltıyorlar beni kestiriyorum bunun için ama sonra çok üzülüyorum keşke kestirmeseydim diyorum pişman oluyorum.Şimdi alışkınsın o uzun saçlara çok kısa kestirme derim pişman olabilirsin
konuyu açarkende belirtiğim gibi 1 ay önce kestirmem diyordum.ama son günlerde inanılmaz bir şekilde değişiklik yapmak isteyorum kendimde.tabi bunda çevremin çok büyük etkisi var :)) ve bazı özel nedenlerimde var :)))
şimdiden hayırlı olsun cnm,doğru yolu buldun sende saçlarını kestirmeye karar vererek.zaten ben bir dernek kuracam saçlarını kestirmek isteyenler veya kestirenler derneği diye :) sende üye olursun.
dediğin gibi ense boyunda bir model sana yakışır kanımca,ama sen mutlu ol yeter.bu arada bazı özel nedenlerimde var demişsin çok özel değilse bizede söylesene :)
istediğin model güzel sana yakışır birde saçların çok fazla uzun geldi bana hiç olmazsa biraz kestirmelisin tabi karar senin
bence fazla bekleme en kısa sürede kestir yoksa vazgeçecek gibisin bende toto ya katılıyorum enseyi aç hatta ondanda kısa kestirrihanna gibi nasıl fikir şaka bir yana kısa kestirken dikkatli düşün sonuçta sen kullanacan sonra neden kestirdim , keşke kestirmeseydim deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?