Saç Kesim Şekilleri Kararımdan vazgeçtim :) saçlarımı kestiriyorum :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar büyük gün geldi :)) öğleden sonra saçlarımı kestirecem,azda olsa heyecan var tabi.heyacanımı sizlerle paylaşmak istedim.bu arada saçlarımı kestirmek istememin özel bir nedeni olduğunuda yazmıştım daha önce.yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 1 ay önce çıkmaya başladık.ne zaman laf açılsa ''saçlarını kestirsen sana çok yakışacağını düşünüyorum'' diyordu çok nazik bir şekilde.bende hem kendimde değişiklik yapmak isteyince hemde onu kırmamak için öyle bir karar aldım açıkçası.

neyse akşama resim koyarım,yorumlarınızı alırım :))

şimdiden hayırlı olsun cnm,akşama resimleri görünce yazarım gene.

bu arada anlattıklarına senin adına çok sevindim,mutluluğun daim olsun cnm

arkadaşlar ne oldu ki,saçlarımı kestirecem deyip kestirmedi mi acaba? o yüzden hiç forumada uğramadı.ya da dediğiniz gibi beğenmedi saç kesimini resim koymaktan vazgeçti.neyse bekliyelim görelim.gecenin ilerleyen saatlerinde çıkar kokusu

Umarım kestirmiştir.İstediği gibi.
Çok merak ediyorum ya saçları çok uzundu.

kızlar hepiniz çok haklısınız,hepinizden çok özür dilerim.lütfen kusura bakmayın.dün eve geldikten sonra babamla biraz takıştık.benimde moral bozulunca erkenden vurdum kafayı yattım.o yüzden nete giremedim.tekrar tekrar hepinizden özür dilerim.

arkadaşlar saçlarımı kestirdim ve siz beğenecekmisiniz bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti.

işte resimler;

önceki saçım :))

saçlarımı kestirmeden hemen önce :))

kestirdikten sonra :)) (kesilen saçlarımı omzuma koyma fikri arkadaşıma ait :)) )

Umarım pişman olmazsın ve çok yakışmış.
İnanamıyorum ya o kadar nasıl kestirdiğine.
Ben biraz daha uzun düşünmüştüm.Ama yakışmış.
Güle güle kullanın,makas ile kestirdiniz değil mi?

canım mükemmel görünüyorsun,saçların çok yakışmış.cesaretinden dolayı kutluyorum seni,hayırlı olsun.senin bu cesaretin birçok arkadaşımıza örnek olur umarım.

teşekkür ederim sheggy tam istediğim gibi bir model diyebilirim :)) evet makasla kestirdim.

canım mükemmel görünüyorsun,saçların çok yakışmış.cesaretinden dolayı kutluyorum seni,hayırlı olsun.senin bu cesaretin birçok arkadaşımıza örnek olur umarım.

belki karar vermesi biraz oldu ama hayırlı oldu :)))teşekkür ediyorum kethy,senin kadar cesur olamasamda bende cesaretliyim heralde :))) umarım dediğin gibi arkadaşlarımıza örnek teşkil ederiz diyorum :))

cnm hayırlı olsun çok yakışmış saçların,güzel yüzün çıkmış ortaya.güle güle kullan

birden o kadar kısa saça nasıl alışacaksın :) benim saçlarım da upuzun ama kıyıp da kestiremiyorum. ense hizasında bir saçım olsa depresyona girerim heralde çok cesur bi karar vermişsin güle güle kullan canım çok yakışmış

diğer arkadaşlar gibi seni tebrik etmeden geçemiyecem hey666 gerçekten saçların çok güzel olmuş.zaten çokta güzel bir yüzün var.başka bişey demiyorum.

iyi günlerde uzat canım.

alıştım bile yeni saçlarıma,hani saçlarımı kestirmekten kormuyordum ama yinede bir şüphem vardı yakışır mı,ama bence güzel oldu.alıştım yani :))

diğer arkadaşlar gibi seni tebrik etmeden geçemiyecem hey666 gerçekten saçların çok güzel olmuş.zaten çokta güzel bir yüzün var.başka bişey demiyorum.

iyi günlerde uzat canım.

teşekkürler nermin,o sizlerin güzelliği.şımartacaksınız beni bu gidişle :))

canım seni tebrik ediyorum çok radikal bir karar bu saçların çok hoş olmuş arkası filan katlı mı yoksa düz küt bir model mi?
tam anlayamadım ama yüzün ortaya çıkmış çeşitli saç bandanalarıyla filan kullandığında da çok ayrı bi hava verir ,yeni saçını güle güle kullan tekrar

saçların çok güzel olmuş,diğer arkadaşların dediği gibi yüzün ortaya çıkmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…