kızlar büyük gün geldi :)) öğleden sonra saçlarımı kestirecem,azda olsa heyecan var tabi.heyacanımı sizlerle paylaşmak istedim.bu arada saçlarımı kestirmek istememin özel bir nedeni olduğunuda yazmıştım daha önce.yaklaşık 2 ay önce biriyle tanıştım ve 1 ay önce çıkmaya başladık.ne zaman laf açılsa ''saçlarını kestirsen sana çok yakışacağını düşünüyorum'' diyordu çok nazik bir şekilde.bende hem kendimde değişiklik yapmak isteyince hemde onu kırmamak için öyle bir karar aldım açıkçası.
neyse akşama resim koyarım,yorumlarınızı alırım :))
kızlar hepiniz çok haklısınız,hepinizden çok özür dilerim.lütfen kusura bakmayın.dün eve geldikten sonra babamla biraz takıştık.benimde moral bozulunca erkenden vurdum kafayı yattım.o yüzden nete giremedim.tekrar tekrar hepinizden özür dilerim.
arkadaşlar saçlarımı kestirdim ve siz beğenecekmisiniz bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti.
işte resimler;
Eki Görüntüle 490144 önceki saçım :))
Eki Görüntüle 490145 saçlarımı kestirmeden hemen önce :))
Eki Görüntüle 490146 kestirdikten sonra :)) (kesilen saçlarımı omzuma koyma fikri arkadaşıma ait :)) )
Umarım pişman olmazsın ve çok yakışmış.
İnanamıyorum ya o kadar nasıl kestirdiğine.
Ben biraz daha uzun düşünmüştüm.Ama yakışmış.
Güle güle kullanın,makas ile kestirdiniz değil mi?
canım mükemmel görünüyorsun,saçların çok yakışmış.cesaretinden dolayı kutluyorum seni,hayırlı olsun.senin bu cesaretin birçok arkadaşımıza örnek olur umarım.
kızlar hepiniz çok haklısınız,hepinizden çok özür dilerim.lütfen kusura bakmayın.dün eve geldikten sonra babamla biraz takıştık.benimde moral bozulunca erkenden vurdum kafayı yattım.o yüzden nete giremedim.tekrar tekrar hepinizden özür dilerim.
arkadaşlar saçlarımı kestirdim ve siz beğenecekmisiniz bilmiyorum ama benim çok hoşuma gitti.
işte resimler;
Eki Görüntüle 490146 kestirdikten sonra :)) (kesilen saçlarımı omzuma koyma fikri arkadaşıma ait :)) )
Aman Allahım ne cesaret :))
Güle güle kullan güzel olmuş..
cnm hayırlı olsun çok yakışmış saçların,güzel yüzün çıkmış ortaya.güle güle kullan
birden o kadar kısa saça nasıl alışacaksın :) benim saçlarım da upuzun ama kıyıp da kestiremiyorum. ense hizasında bir saçım olsa depresyona girerim heraldeçok cesur bi karar vermişsin güle güle kullan canım çok yakışmış
diğer arkadaşlar gibi seni tebrik etmeden geçemiyecem hey666 gerçekten saçların çok güzel olmuş.zaten çokta güzel bir yüzün var.başka bişey demiyorum.
iyi günlerde uzat canım.
işte resimler;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?