Bence çok kısa kestirmeyin,pişman olursunuz.
Bi de düzgün bi kuaföre gidin.Ve ustura ile kestirmeyin uzamaz.Ben kestirdim uzamıyor çok az uzuyo benim saçım.
Makasla kestirin hiç ustura değmesin.
arkadaşlar aslında her zaman bir bayanda çok beğendiğim ama bir türlü yapmadığım bir model var,ha şimdi öyle bir kesim mi yapacam hayırrr.ama bir gün mutlaka kullanmak istediğim bir model bu.yaşım şu an 27,şöyle 30'lu yaşlarda mutlaka kullanacağım bir model olacak bu saç kesimi.çünkü bana göre olduğundan genç gösteren bir model olduğunu düşünüyorum.(erkeklerde amerikan modeli diye adlandırılıyor yanlış bilmiyorsam)
iş bu model;
Eki Görüntüle 485815
hey666 gel 30 yaşını bekleme şimdi bu modeli kestir,sana çok yakışacaktır.
arkadaşlar aslında her zaman bir bayanda çok beğendiğim ama bir türlü yapmadığım bir model var,ha şimdi öyle bir kesim mi yapacam hayırrr.ama bir gün mutlaka kullanmak istediğim bir model bu.yaşım şu an 27,şöyle 30'lu yaşlarda mutlaka kullanacağım bir model olacak bu saç kesimi.çünkü bana göre olduğundan genç gösteren bir model olduğunu düşünüyorum.(erkeklerde amerikan modeli diye adlandırılıyor yanlış bilmiyorsam)
iş bu model;
Eki Görüntüle 485815
ne yaptın cnm,kestirdin mi saçlarını.aslında bende saçlarımı kestirmeden önce bu model gibi bir model beğenmiştim ama bob tarzı kestirdimiştim hatırlarsan.sanada bu model yakışır bence.ama senin kararın tabikide
iş bu model;
Eki Görüntüle 485815
bu model çok kısa değil mi ya,biraz cesaret işi,sen omuz buyunda kestirsen yeterlidir bana sorarsan.
Güzel fikir fena değil.
Omuzlarında küt gibi kestirsen çok iyi olur aslında.
Ee ne zaman gidiyorsun kuaföre?
omuz üstünde kestirecem,çarşamba günü kestirmeyi düşünüyorum :))
e hadi hey666 bütün forum sana yoğunlaşmış seni bekliyor,acele et biraz hadi hadiii
arkadaşlar az önce öylece internete gezerken gördüm miley cyrus saçlarını benim düşündüğüm tarzda kestirmiş :)) fikrimi çalmış yani,üzüldüm şimdi miley tarzı diyecekler :))
Eki Görüntüle 488996 Eki Görüntüle 488997
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?