Saç Kesim Şekilleri Kararımdan vazgeçtim :) saçlarımı kestiriyorum :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bence çok kısa kestirmeyin,pişman olursunuz.
Bi de düzgün bi kuaföre gidin.Ve ustura ile kestirmeyin uzamaz.Ben kestirdim uzamıyor çok az uzuyo benim saçım.
Makasla kestirin hiç ustura değmesin.

bu model düşündüğüm modele benziyor zaten,buna benzer bişey olacak zaten :))

Bence çok kısa kestirmeyin,pişman olursunuz.
Bi de düzgün bi kuaföre gidin.Ve ustura ile kestirmeyin uzamaz.Ben kestirdim uzamıyor çok az uzuyo benim saçım.
Makasla kestirin hiç ustura değmesin.

ya sheggy yapma böyle,zaten zar zor karar verdim saçlarımı kestirmeye sen böyle yapınca şüpheye düşüyor insan :)) ustura kısmına bende katılıyorum :))

arkadaşlar aslında her zaman bir bayanda çok beğendiğim ama bir türlü yapmadığım bir model var,ha şimdi öyle bir kesim mi yapacam hayırrr.ama bir gün mutlaka kullanmak istediğim bir model bu.yaşım şu an 27,şöyle 30'lu yaşlarda mutlaka kullanacağım bir model olacak bu saç kesimi.çünkü bana göre olduğundan genç gösteren bir model olduğunu düşünüyorum.(erkeklerde amerikan modeli diye adlandırılıyor yanlış bilmiyorsam)

iş bu model;

Rica edin bence makas ile keser misiniz diye.
Anlayışla karşılar keser yani.

hey666 gel 30 yaşını bekleme şimdi bu modeli kestir,sana çok yakışacaktır.

ne yaptın cnm,kestirdin mi saçlarını.aslında bende saçlarımı kestirmeden önce bu model gibi bir model beğenmiştim ama bob tarzı kestirdimiştim hatırlarsan.sanada bu model yakışır bence.ama senin kararın tabikide

yok canım ya 2-3 güne kestirmeyi düşünüyorum :)) evet hatırlıyorum sende öyle bir model beğendiğini yazmıştın.bende bir mutlaka öyle bir model deneyeceğim,ama şimdi değil :))

seni görünce aklıma Kimbra geldi bence bu tarz kesim sana çok yakışır

bu da biraz uzun hali:

Eklentiler

• $kimbra_292807.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73

bu model çok kısa değil mi ya,biraz cesaret işi,sen omuz buyunda kestirsen yeterlidir bana sorarsan.

arkadaşlar saçlarımı kestirdikten sonra yakın bir arkadaşıma söz verdiğim için ona hediye edecem:)) çıt çıt yaptıracakmış kendine :))

Güzel fikir fena değil.
Omuzlarında küt gibi kestirsen çok iyi olur aslında.
Ee ne zaman gidiyorsun kuaföre?

hey666 saçlarını yarın kestireceğini söylemişsin,hadi hayırlı olsun.işlerim biraz yoğun olduğu için fazla giremiyorum nete.o yüzden şimdiden hayırlı olsun deyim dedim.ne bileyim yazmak istedim işte..

arkadaşlar az önce öylece internete gezerken gördüm miley cyrus saçlarını benim düşündüğüm tarzda kestirmiş :)) fikrimi çalmış yani,üzüldüm şimdi miley tarzı diyecekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…