Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Yaa bende yarın memlekete ablamın yanına gidecem oda bissürü şey hazırlamış zor bi gün olacak benim icinnnn
Bunlarda aman yiyim dersek yapamayiz.Yemeyelim kararli olalim pazar gunu tartida eksi gorelim

Bugun sabah 9 gibi kahvalti yaptim.2 ci ogunu erken aldim saat 13h00 ve yarina kadar bisey yememem lazim.,cok dayanamazsam bir meyve yada bir kase yogurt. Regl donemindeyim tatli.krizim tutuyor malesef

Ben akşam yemegimi yedim kızlar hem biraz acıkmıştım hemde çok geç kalmayayım diye aynı dünkü yemekten az bisey kalmıştı bi kase kadar ondan yedim aynı bi kasede bulgur pilavı yanına az bi yoğurt eğer ileri ki saatlerde acıkırsam yulaf ile biseyler atıştırırım belki maydanoz suyu içiyorum öyle onun dışında 60 kere ip atlama 5 dk alt karın eritme hareketleri 11 dk da 6 egzersiz yaptım benden bu kadar bugün pek bisey yapasım yok

Bugun sabah 9 gibi kahvalti yaptim.2 ci ogunu erken aldim saat 13h00 ve yarina kadar bisey yememem lazim.,cok dayanamazsam bir meyve yada bir kase yogurt. Regl donemindeyim tatli.krizim tutuyor malesef
Ayy o çok zor olur yaa bende tatlı biseyler çektiği zaman canım bisey yapıyorum az da olsa götürüyo istegi

Ayy o çok zor olur yaa bende tatlı biseyler çektiği zaman canım bisey yapıyorum az da olsa götürüyo istegi
Malzemeler:
1 bardak süt
2 silme yemek kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı bal
1 yemek kaşığı kakao

Tarif:
Sütü kaynat. Kaynayan sütün içerisine irmik ve kakaoyu ekle.
Yoğun bir kıvam elde edinceye kadar sürekli karıştır. Ocağın altını kapatıp balı ekle. Pürüzsüz hale gelene dek son kez karıştır. Ve bitti bile!
Üzerini meyve, fıstık ezmesi, granola, kuru yemiş ile süsleyebilirsin. Ama sade olarak da gayet güzel. Ben bir tam ceviz ile süsledim (+30 kalori yani)

Bu tarifi dün insta da gördüm ben irmik yerine yulaf ezmesi atıyordum bunuda deniyecem

Sagol tatlim bunu deniycem mutlaka
Genelde tatli krizim tutunca yogurda meyve dograyip tarcin serperek yiyorum .
Bugun aksam yemegini atladim, detox Cayi iciyorum suan .Sabah bos mideyle uyanmak gercekten guzel

Gunaydin kizlar internet koyde cekmiyo zor girdim dun aksam 1 tabak kabak yemegi yedim sadece asiri aciktim sabaha kadar ama sabah koymadim kendimi bazlamanin ucundan aldim beynir zeytin yedim kalktim

Gunaydin herkese,
Bu sabah 250 kalorilik bir kahvalti yaptim.
Kahve,lor,ve yumurta
Tartildim bu sabah 68,2
Hala kendimi sis hissediyorum ,regl gunumdeyim ve bugun atlatirsam yarin 3 gunlugune sivi diyetine baslamaya istiyorum

Aaaaa kizlar nerdesiniz koyde net cekmiyo diye bi giremedin kimse kalmamis ( meliSSAnil ayni bnde kendimi cok sis hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…