Bunlarda aman yiyim dersek yapamayiz.Yemeyelim kararli olalim pazar gunu tartida eksi gorelimYaa bende yarın memlekete ablamın yanına gidecem oda bissürü şey hazırlamış zor bi gün olacak benim icinnnn
Ayni sey bende oyleyim malesef.yedikten sonrada mide agrisi cekiyorum.Ben ilk ayda 4 kilo verdim canım arada kacamaklarim oldu maalesef ki belki olmasa daha çok verirdim halende oluyorBenimki de çok psikolojik sürekli doymamış gibi hissediyorum kendimi
InsallahhhBunlarda aman yiyim dersek yapamayiz.Yemeyelim kararli olalim pazar gunu tartida eksi gorelim
Ya kadın olmak ne zorrr pöfffAyni sey bende oyleyim malesef.yedikten sonrada mide agrisi cekiyorum.
Canim kadin olmakla ne alakasi Var, Bence biz pisbogaziz ondanYa kadın olmak ne zorrr pöfff
Yaa bence alakası varCanim kadin olmakla ne alakasi Var, Bence biz pisbogaziz ondan
Ayy o çok zor olur yaaBugun sabah 9 gibi kahvalti yaptim.2 ci ogunu erken aldim saat 13h00 ve yarina kadar bisey yememem lazim.,cok dayanamazsam bir meyve yada bir kase yogurt. Regl donemindeyim tatli.krizim tutuyor malesef
Malzemeler:Ayy o çok zor olur yaabende tatlı biseyler çektiği zaman canım bisey yapıyorum az da olsa götürüyo istegi
Leslie nasıl oluyoLeslie yap canim
Youtube bak canim videolar varLeslie nasıl oluyo
Tabikii katilabilirsin :)Merhaba ben d katılabilir miyim sizlere?
Tamam saol canımYoutube bak canim videolar var
Sagol tatlim bunu deniycem mutlakaMalzemeler:
1 bardak süt
2 silme yemek kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı bal
1 yemek kaşığı kakao
Tarif:
Sütü kaynat. Kaynayan sütün içerisine irmik ve kakaoyu ekle.
Yoğun bir kıvam elde edinceye kadar sürekli karıştır. Ocağın altını kapatıp balı ekle. Pürüzsüz hale gelene dek son kez karıştır. Ve bitti bile!
Üzerini meyve, fıstık ezmesi, granola, kuru yemiş ile süsleyebilirsin. Ama sade olarak da gayet güzel. Ben bir tam ceviz ile süsledim (+30 kalori yani)
Bu tarifi dün insta da gördüm ben irmik yerine yulaf ezmesi atıyordum bunuda deniyecem
Tabikiii ya boyle sizi gordukce o kadar cok seviniyorum yalniz degilizMerhaba ben d katılabilir miyim sizlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?