Eve donunce bnde 3 gunluk sivi diyeti yapicamGunaydin herkese,
Bu sabah 250 kalorilik bir kahvalti yaptim.
Kahve,lor,ve yumurta
Tartildim bu sabah 68,2
Hala kendimi sis hissediyorum ,regl gunumdeyim ve bugun atlatirsam yarin 3 gunlugune sivi diyetine baslamaya istiyorum
BanadaEve donunce bnde 3 gunluk sivi diyeti yapicam
Evet bugun sakindi buralar,kendi kendime yazmakta istemedim. Yarin sivi diyetiyle devam etmek istiyorum umarim yapabilirim. Midem kaziniyor bugun aklim hep yemekte. Aksama kucuk bir porsiyon Izgara et yedim.Midemi nasil kucultucem bilmiyorumAaaaa kizlar nerdesiniz koyde net cekmiyo diye bi giremedin kimse kalmamis( meliSSAnil ayni bnde kendimi cok sis hissediyorum
Gunaydin,evet canim istersen beraber baslayalim,bende tam olarak nasil yapicam bilmiyorum ama ogleye ve aksam uzeri hafif bir sebze torbasi dusunuyorum. Sabah ise 2 kati yumurta ve kahveGünaydın kızlar dün giremedim ablama gitmiştim biraz kaçırdım ginede dikkat ettim. Saat 8 gibi felan bi bardak portakal suyu iki ceviz ve limonlu su içtim şimdide sütlü kahve içiyorum yanına bi dilim börek yedim( niye güzel şeyler hep kilo yapar kiiiii ) bu sıvı diyetini bende mı yapsam ne dün kaçırdım çünkü biraz ne kadar dikkat etsem de yedim sonuçta
Bende hava bugün guzel olunca evde sıkıldım kızımı alıp kayinvalideye geldim yuruyerek 15 dk belki 20 felan yolumuz surdu saate bakmayı unutmuşumGunde 2 -3bardak kadar zencefil limon ve tarcinla hazirladigim detoxu iciyorum.sabahlari illa bir kare cikolata kahveyle birlikte.Yoksa gun ortasinda seker krizim tutuyor.
Sabah 300 kalorilik bir kahvalti yaptim.Sonrasinda ise bol sivi almayi dusunuyorum.
Birde kizlar ne zaman tartilmayi dusunuyorsunuz
Canim k.bakmayin nolur burda net cekmiyo bende pazartesi donunce 3 gun yapicam siz deneyin bakalim kac kilo goturcek.Bide sislikten ölcem.duzenli olmaya calisiyorum ama ev gibi degilGunde 2 -3bardak kadar zencefil limon ve tarcinla hazirladigim detoxu iciyorum.sabahlari illa bir kare cikolata kahveyle birlikte.Yoksa gun ortasinda seker krizim tutuyor.
Sabah 300 kalorilik bir kahvalti yaptim.Sonrasinda ise bol sivi almayi dusunuyorum.
Birde kizlar ne zaman tartilmayi dusunuyorsunuz
Benimde ihtiyacım vaar bende sizinle motive olabilirmiyim tek başıma imkansız kaçıyo biyerden sonraKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
Gunaydin canimkızzllaarrr nerdesinizz????????
Ahh senin kilolarina bi dussen artik bende aynisi dusunuyorum pazartesi sali carsamba yapicam sabah haslanmis yumurta peynir zeytin yer gunuj geri kalanin sebze corbasi icerimSabah 67,8 ciktim.olculerim 95-71-101 her bolgeden bir 5cm incelsem super olucak .
Evet aynen ben varim.3 gunluk detox gibi sivi diyetini birlikte yapalimmi pazartesi baslayalim?
Olabilir canim3 gunluk detox gibi sivi diyetini birlikte yapalimmi pazartesi baslayalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?