Tamam.Ne sorunu olcak mezuran var mi vucut olculerini olc yaz yarin sabah ilk onu yapalim
Canim suan koydeyim net tek bi yerdr cekiyor o yuzden yazamiyorum pazartesiye kadar mazur gorun ya koyde adam akilli yapamadim.Aralikli aclik diyetini biliyomusun? Yapmak istedigimiz oTamam.Kilo ve basen ölçüsu yeterlimi. Nasil bir diyet uyguluyorusnuz yani herkes kendisi mi yapiyor yoks ortk mı ypiliyor.
Canimmmm yazamiyorum pazartesiye kadar mazur gorun pazartesiden sonra o kadar cok yazcamki bunaltcam sizi sozAaaaaa nerelerdesinizzzz sizzzzz
Benim kahvaltı menüm
Yulaf ile menemen yaptım peynir zeytin aynı öyle üç dilim ıslak kek yedimakşam bisey yememeyi düşünüyorum çok açılacak olursam biseyler atıştırırım belki
Kesinlikle şu sıralar çok saldık resmennnnnKizlar hepimiz pazartesi sali carsamba sivi detox yapalim tamamen sıkı bi diyete baslayalimmi okey?
Tamam anlastikKesinlikle şu sıralar çok saldık resmennnnn
Bana uyar.Kizlar hepimiz pazartesi sali carsamba sivi detox yapalim tamamen sıkı bi diyete baslayalimmi okey?
Olur yapalım. Bende diyorum kimsenin sesi çıkmıyo, grup çöktü neyse yine toparlanırız pazartesiKizlar hepimiz pazartesi sali carsamba sivi detox yapalim tamamen sıkı bi diyete baslayalimmi okey?
Ay yok cokturmem bu grubu hic merak etmeyinOlur yapalım. Bende diyorum kimsenin sesi çıkmıyo, grup çöktü neyse yine toparlanırız pazartesi
İyi olur, motivasyonumuz düşmesinAy yok cokturmem bu grubu hic merak etmeyin
Ben araniza yeni katıldım.ama kesintisiz deva edecem. Sıvı diyetiyle başlıyoruz inşallah. Durmak yok yola devamAy yok cokturmem bu grubu hic merak etmeyin
Merhabalar hoşgeldin sende aramızaBen araniza yeni katıldım.ama kesintisiz deva edecem. Sıvı diyetiyle başlıyoruz inşallah. Durmak yok yola devam
69 kiloyum. İlk hedefim 60 a düşmek. Ama daha çok basen bölgemden vermek istiyorum. Maalesef sorunlu bölgem orasıMerhabalar hoşgeldin sende aramızakilo kaç hedefin kaç
69 kiloyum. İlk hedefim 60 a düşmek. Ama daha çok basen bölgemden vermek istiyorum. Maalesef sorunlu bölgem orası
Bu örnek menü detox için mi geçerli? Yarın bu şekilde mi besleniyoruz?Kizlar sabah 1 haslanmis yumurta yesillik peynir zeytin 1 dilim ekmek yiyin cayininizi icin ama en gec 10a kadar yapin kahvaltinizi.Sonra artik evde ne varsa kabak karnibahar ozellikle lahana varsa mutlaka koyun maydonozda mutlaka koyun odemlerimizide atalim sogan sarimsak koyun yag koymayin 1-2 tane patates salcasiz yagsiz mis gibi cok az tuzlu corbanizi 2-3 saat arayla 1 tabak icin aksam 8e kadar boyle devam edin mutlaka bol su icin ve 1 saat yuruyus yada leslie yapin.Yarin sabah tartilalim heryerimizi olcelim bide persembe sabah detox bittikten sonra tartilalim olculelim.Pazartesi sali carsamba hic kacamaksiz yaparsak en az 2 kilo odemle beraber gider lutfen sadik kalalim ve motivasyonumuz bozulunca hemen buraya yazalm birbirimizi motive edelim.Bide sizden bedeninizden en az 2 beden kucuk bi elbise almanizi bulmanizi yada varsa secmenizi istiyorum.ama boyle bunun icine mutlaka girmem lazim dediginiz bi kiyafet bulun benim bi elbisem var hedefim onun icine girmek her hafta bi kere o elbiseyi giyer vucudundaki degisiklikleri fark edersiniz.Kendimize inanalim.Basaracagiz hic birimiz vazgecmeden aksatmadan yazalim burayi asla bos birakmadan kilolarimizi verelim
Aynen pazartesi sali carsamba icin daha onceden yapmistim bunu instagramda bi diyetisyenden alip yapmistim 3 kilo vermistim sisliklerim inmisti bayaBu örnek menü detox için mi geçerli? Yarın bu şekilde mi besleniyoruz?
Super yapicam aynenKizlar sabah 1 haslanmis yumurta yesillik peynir zeytin 1 dilim ekmek yiyin cayininizi icin ama en gec 10a kadar yapin kahvaltinizi.Sonra artik evde ne varsa kabak karnibahar ozellikle lahana varsa mutlaka koyun maydonozda mutlaka koyun odemlerimizide atalim sogan sarimsak koyun yag koymayin 1-2 tane patates salcasiz yagsiz mis gibi cok az tuzlu corbanizi 2-3 saat arayla 1 tabak icin aksam 8e kadar boyle devam edin mutlaka bol su icin ve 1 saat yuruyus yada leslie yapin.Yarin sabah tartilalim heryerimizi olcelim bide persembe sabah detox bittikten sonra tartilalim olculelim.Pazartesi sali carsamba hic kacamaksiz yaparsak en az 2 kilo odemle beraber gider lutfen sadik kalalim ve motivasyonumuz bozulunca hemen buraya yazalm birbirimizi motive edelim.Bide sizden bedeninizden en az 2 beden kucuk bi elbise almanizi bulmanizi yada varsa secmenizi istiyorum.ama boyle bunun icine mutlaka girmem lazim dediginiz bi kiyafet bulun benim bi elbisem var hedefim onun icine girmek her hafta bi kere o elbiseyi giyer vucudundaki degisiklikleri fark edersiniz.Kendimize inanalim.Basaracagiz hic birimiz vazgecmeden aksatmadan yazalim burayi asla bos birakmadan kilolarimizi verelim
Tamamdır bu şekilde yapalım 3 günAynen pazartesi sali carsamba icin daha onceden yapmistim bunu instagramda bi diyetisyenden alip yapmistim 3 kilo vermistim sisliklerim inmisti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?