Banada uyar yapalım mutlakaKizlar sabah 1 haslanmis yumurta yesillik peynir zeytin 1 dilim ekmek yiyin cayininizi icin ama en gec 10a kadar yapin kahvaltinizi.Sonra artik evde ne varsa kabak karnibahar ozellikle lahana varsa mutlaka koyun maydonozda mutlaka koyun odemlerimizide atalim sogan sarimsak koyun yag koymayin 1-2 tane patates salcasiz yagsiz mis gibi cok az tuzlu corbanizi 2-3 saat arayla 1 tabak icin aksam 8e kadar boyle devam edin mutlaka bol su icin ve 1 saat yuruyus yada leslie yapin.Yarin sabah tartilalim heryerimizi olcelim bide persembe sabah detox bittikten sonra tartilalim olculelim.Pazartesi sali carsamba hic kacamaksiz yaparsak en az 2 kilo odemle beraber gider lutfen sadik kalalim ve motivasyonumuz bozulunca hemen buraya yazalm birbirimizi motive edelim.Bide sizden bedeninizden en az 2 beden kucuk bi elbise almanizi bulmanizi yada varsa secmenizi istiyorum.ama boyle bunun icine mutlaka girmem lazim dediginiz bi kiyafet bulun benim bi elbisem var hedefim onun icine girmek her hafta bi kere o elbiseyi giyer vucudundaki degisiklikleri fark edersiniz.Kendimize inanalim.Basaracagiz hic birimiz vazgecmeden aksatmadan yazalim burayi asla bos birakmadan kilolarimizi verelim
Evet kuzum hepsini kaynatip bilendirdan gecircezBanada uyar yapalım mutlaka
Maydanoz lahana bunlar ne için çorba için mı
Tamam yarın başlıyoruz allahın izniyle.Kizlar sabah 1 haslanmis yumurta yesillik peynir zeytin 1 dilim ekmek yiyin cayininizi icin ama en gec 10a kadar yapin kahvaltinizi.Sonra artik evde ne varsa kabak karnibahar ozellikle lahana varsa mutlaka koyun maydonozda mutlaka koyun odemlerimizide atalim sogan sarimsak koyun yag koymayin 1-2 tane patates salcasiz yagsiz mis gibi cok az tuzlu corbanizi 2-3 saat arayla 1 tabak icin aksam 8e kadar boyle devam edin mutlaka bol su icin ve 1 saat yuruyus yada leslie yapin.Yarin sabah tartilalim heryerimizi olcelim bide persembe sabah detox bittikten sonra tartilalim olculelim.Pazartesi sali carsamba hic kacamaksiz yaparsak en az 2 kilo odemle beraber gider lutfen sadik kalalim ve motivasyonumuz bozulunca hemen buraya yazalm birbirimizi motive edelim.Bide sizden bedeninizden en az 2 beden kucuk bi elbise almanizi bulmanizi yada varsa secmenizi istiyorum.ama boyle bunun icine mutlaka girmem lazim dediginiz bi kiyafet bulun benim bi elbisem var hedefim onun icine girmek her hafta bi kere o elbiseyi giyer vucudundaki degisiklikleri fark edersiniz.Kendimize inanalim.Basaracagiz hic birimiz vazgecmeden aksatmadan yazalim burayi asla bos birakmadan kilolarimizi verelim
Gel gel hepimiz aynı durumdayızMerhaba ben sırf diyet günlükleri için üye oldum benimle beraber gün gün ne yediğini hangi egzersiz vs yaptıgını paylaşarak birbirimizi gaza getirip motive olacağım arkadaslar istiyorum çok kilo aldım ve bu benim nefesimi etkilemeye basladı artık daha fit ve güzel olmak istiyorum
Tesekkür ederim artık bir yerden başlamam gerekiyordu günlük neler yaptıgınızı yazıyosunuz değil miGel gel hepimiz aynı durumdayızVercez kiloları gaza gele gele
Son birkaç gündür pek aktif değiliz ama yazıyoruz normalde yediklerimizi, hareketlerimizi.Tesekkür ederim artık bir yerden başlamam gerekiyordu günlük neler yaptıgınızı yazıyosunuz değil mi
Hosgeldiinn yarin detoxla cok sıkı basliycaz bence sende baslaMerhaba ben sırf diyet günlükleri için üye oldum benimle beraber gün gün ne yediğini hangi egzersiz vs yaptıgını paylaşarak birbirimizi gaza getirip motive olacağım arkadaslar istiyorum çok kilo aldım ve bu benim nefesimi etkilemeye basladı artık daha fit ve güzel olmak istiyorum
Hoşbuldummm. Yarın güncel kilomu yazarımm . Şimdiden güzel günlerimiz olsunnn
Aynen bol eksilisindenHoşbuldummm. Yarın güncel kilomu yazarımm . Şimdiden güzel günlerimiz olsunnn
Hoşbulduk
Bende tartı yok ya lazım olmadığından hiç almadımKizlar tarti fotosu atalim demistim gormediniz mi
Yarın benim ilk günüm. Atıcam canımKizlar tarti fotosu atalim demistim gormediniz mi
Yarın tartı kilosuyla başlıyoruz. Herkese bol kilo vermeler olsunKizlar tarti fotosu atalim demistim gormediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?