Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Banada uyar yapalım mutlaka
Maydanoz lahana bunlar ne için çorba için mı

Tamam yarın başlıyoruz allahın izniyle.

Merhaba ben sırf diyet günlükleri için üye oldum benimle beraber gün gün ne yediğini hangi egzersiz vs yaptıgını paylaşarak birbirimizi gaza getirip motive olacağım arkadaslar istiyorum çok kilo aldım ve bu benim nefesimi etkilemeye basladı artık daha fit ve güzel olmak istiyorum

Gel gel hepimiz aynı durumdayız Vercez kiloları gaza gele gele

Tesekkür ederim artık bir yerden başlamam gerekiyordu günlük neler yaptıgınızı yazıyosunuz değil mi
Son birkaç gündür pek aktif değiliz ama yazıyoruz normalde yediklerimizi, hareketlerimizi.

Hosgeldiinn yarin detoxla cok sıkı basliycaz bence sende basla

Kizlaaaar diyorumi yarin herkes tarti fotosunu atsin bide persembe atalim bide her persembe tarti gunu yapalim tarti fotosu atalim olur mu???

Merhaba kızlar. Bende katılıyorum size. 63 kiloyum boyum 1.60 hedefim 53 kilo. 1 haftadan fazladır diyetteyim henüz 1 kilo verdim. Gece yemelerine engel olamıyorum maalesef. Onu başarsam daha hızlı ilerleyeceğim

Merhaba kızlaar. Beni de aranıza alın. 4 aydır diyet yapıyorum 75 den 63 e düştüm ama bu yılbaşında baya bi yiyerek tekrar 64-65 oldum. Yarın diyete devam ediyorum. Motivasyonumuzu beraber sağlayalım. Hedefim şuan ilk etapta 21 gün. 21 günde 4 kilo vermek istiyorum.
Gün gün buraya yazarım. İlk hedefim 61 kilo olmak. Sonrasında ise 58. Hadi bismillaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…