Kararli diyet arkadasi&arkadaslari ariyorumm

Ilk tarti fotosu benden kizlar gecen hafta 75.5dim duzenli beslenemedim ama yinede almamis vermisim

Eklentiler

• 20210104_085346.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 29
Gunaydin kizlar
Tartim suan yok yarin sabah tartilip foto cekicem .67. 8 kilom
Bu sabah kahve ve 1 biskui ile basladim.
Sonrasinda corba ile devam.
Sanirim corba hazirlamaya vaktim olmuycak, calisiyorum, hazir sebze corbasiyla idare edicem.

Günaydın kızlar. Sabah 9 da sade kahve içtim 11 gibi de 1 haşlanmış yumurta, yarım domates, peynir, zeytin ve yeşillik yedim. 10 gündür 1 kilo ya verdim ya vermedim. Aralıklı oruca başlayacağım bugün. Leslie ve plates yapıcam egzersiz olarak

Iyi günleeer herkeseee
Evet benimde tartım yok ne zaman tartılırsam eğer o zaman yazarım bu hafta ici tartılırım büyük ihtimalle.
Bende sabah kahvaltımı 10 gibi yaptım 2 haşlanmış yumurta bi dilim ekmek yeşil çay zeytin Peynir domates maydanoz 3 lt su icicem ayriyeten zerdecalli su yaptım karışık ondan da içecem 3 4 bardak şuanda ev işlerim var birazdan da çorbayı koyarım artık

04.01.2021 DİYETTE 1.GÜN
Merhaba Kızlar. Bugün tartıldım 65.6 yı gördüm. +2,600 gram almışım. Ama asla üzülmedim. Hakettim bu molayı ben. O yüzden bugün tam gaz devam ediyorum.

Bende güne cevizli suyla başladım. Yarım saat sonra 2 kaşık yoğurda 1 dilim elma doğrayıp yedim. Kilom da dün akşam tartıldığımda 79 küsur bi şeydi yuvarlayıp 80 diyelim

Bende güne cevizli suyla başladım. Yarım saat sonra 2 kaşık yoğurda 1 dilim elma doğrayıp yedim. Kilom da dün akşam tartıldığımda 79 küsur bi şeydi yuvarlayıp 80 diyelim
Bende cevizli su içerek başlıyorum güne. Acaba faydası var mı bağırsaklarımıza :)

Bende cevizli su içerek başlıyorum güne. Acaba faydası var mı bağırsaklarımıza :)
Vardır heralde kilo verimini de yardımcı oluyor diye içiyorum ben. Bir de bi tokluk hissi veriyor kahvaltıyı pek yiyemiyorum, birkaç bi şey yeterli oluyor.

Kizlar koydrn donmemle ev islerine basladim hic oturmadim bugun sabah 1 yumurtali kahvaltimla basladim tum gun sebze corbasi devam ettim

Tartı fotosunu paylaşıyım kızlar

Eklentiler

• IMG_20210104_215857.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar 1.Günümün özeti budur. 765 kalori açıkta bıraktım her gün bu şekilde paylaşıcam
Bu da sabah ki kilomm. Perşembe sabahı tekrar tartılıcam

Kizlar tunaydin online dersim oldugu icin 9da kahvaltimi yaptim suan aciktim ama dersim bitmedi daha siz naptiniz

Kızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.

Egzersizi saymıyorsun. Senin aldığın kalori normal zamanda 2000 kalori ise 1500 kaloriye düşürmen gerekiyor. Googledan boyunu kilonu yaşını girip günlük alman gereken kaloriyi öğrenebiliyorsun. Ben de kalori hesabı yapıyorum ama istediğim herşeyi yiyorum kaloriye dikkat ederek. Etkili olur mu bilmiyorum

Myfitnesspall uygulamasında egzersizlerde yaktığın kaloriyi yediğinden düşüyor. Yani 1.200 yemekten alıp ,200 kalori egzersizden verditsen. 1.000 kalori olarak hesaplıyor. Bende o yüzden sormuştum

Bende 6 şu önce dogum yaptım eliptik bisiklete başladım yavaş yavaş kilo veriyorum 15 kilo fazlam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…