Mezurayla olcul bariBende tartı yok ya lazım olmadığından hiç almadım
ÖlçerimMezurayla olcul bari
Bende cevizli su içerek başlıyorum güne. Acaba faydası var mı bağırsaklarımıza :)Bende güne cevizli suyla başladım. Yarım saat sonra 2 kaşık yoğurda 1 dilim elma doğrayıp yedim. Kilom da dün akşam tartıldığımda 79 küsur bi şeydi yuvarlayıp 80 diyelim
Vardır heraldeBende cevizli su içerek başlıyorum güne. Acaba faydası var mı bağırsaklarımıza :)
Ben daha cevizli suyumu yeni içiyorum, kahvaltıya geçmedim.Kizlar tunaydin online dersim oldugu icin 9da kahvaltimi yaptim suan aciktim ama dersim bitmedi daha siz naptiniz
Egzersizi saymıyorsun. Senin aldığın kalori normal zamanda 2000 kalori ise 1500 kaloriye düşürmen gerekiyor. Googledan boyunu kilonu yaşını girip günlük alman gereken kaloriyi öğrenebiliyorsun. Ben de kalori hesabı yapıyorum ama istediğim herşeyi yiyorum kaloriye dikkat ederek. Etkili olur mu bilmiyorumKızlar benim aklıma bir soru takılıyor. Şimdi kilo vermek için kalori açığı oluşturmak gerekiyor ya. Ben günde 1.200 kalori alıyorum en fazla. Onun yanında 500 kalori civarı da egzersiz yapıyorum. Benim aldığım kalori otomatikman 700 kaloriye mi düşüyor? Eğer öyleyse ben böyle yapa yapa 21 günde cidden 4 kilo veririm.
Myfitnesspall uygulamasında egzersizlerde yaktığın kaloriyi yediğinden düşüyor. Yani 1.200 yemekten alıp ,200 kalori egzersizden verditsen. 1.000 kalori olarak hesaplıyor. Bende o yüzden sormuştumEgzersizi saymıyorsun. Senin aldığın kalori normal zamanda 2000 kalori ise 1500 kaloriye düşürmen gerekiyor. Googledan boyunu kilonu yaşını girip günlük alman gereken kaloriyi öğrenebiliyorsun. Ben de kalori hesabı yapıyorum ama istediğim herşeyi yiyorum kaloriye dikkat ederek. Etkili olur mu bilmiyorum
Bende 6 şu önce dogum yaptım eliptik bisiklete başladım yavaş yavaş kilo veriyorum 15 kilo fazlam varKizlar bundan 2 yil once 1 ayda 75 kiloda 67 kiloya inmistim.Bi arkadasimla birbirimize motive ederek vermistik.Sonra o hamile kaldi ve ben tek basima duzgun devam edemedim.Daha sonra 2.bebegimi dogurdum vs suan 75 kiloyumama 81 kilodan 75 kiloya dustum.Simdi birbirmizi motive edecegimiz, öğün öğün konusacagimiz vazgecmeden devam edecgimiz kisi veya kisiler olsun istiyorum.Kardes gibi gorup birbirimizi destek olalim.Diyetimze napcagimiza beraber karar verelim.Boyle biri varsa beraber zayiflayalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?