Bende internetten vermek istiyorum ama sen nerden verdin canım. Kapıda ödemeli mi. Ben öyle olsun istiyorum. Eczaneye sordum çok pahalı. internetin 2 kat fiyatı neredeyseBende dün gece internetten Laboquick siparişi verdim. Aynı zamanda canimiza tak etmişbu akşam bal, tarçın, çörekotu karışımına başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı
Bende internetten vermek istiyorum ama sen nerden verdin canım. Kapıda ödemeli mi. Ben öyle olsun istiyorum. Eczaneye sordum çok pahalı. internetin 2 kat fiyatı neredeysetak etti canimiza valla doğru
Güvenilir mi peki o site. Kredi kartıyla mi alsam napsamGitti Gidiyor'dan kredi kartıyla aldım canım. 22 adet ovulasyon testi yanında da 6 adet gebelik testi var, 27 lira. Kargo ücreti yok. Sayfaya tekrar girip baktım ama sanırım kapıda ödeme yok.
Evet güvenilir canım ben sıklıkla alışveriş yapıyorum bi sorun yaşamadımGüvenilir mi peki o site. Kredi kartıyla mi alsam napsam
Unutma maydonoz antioksidandır o yüzden düşüğe sebep olabilir ovulasyon gününe kadar içmemi öneririm ilerisine gitme derimKızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
En fazla 1 hafta icecem canım. Evet tehlikeli Allah korusun bebis yapacam derken başka biseye sebep olmayayimUnutma maydonoz antioksidandır o yüzden düşüğe sebep olabilir ovulasyon gününe kadar içmemi öneririm ilerisine gitme derim
Ben 6 aydır istiyorummmmSizler ne zamandır bebek istiyorsunuz?
Esralhan, sen galiba testten pozitif sonuç alanlardansınAlin kizlar alin, ovulasyon testi iyidir candır
Aynen canim ilk kullandığım ay hamile kaldımEsralhan, sen galiba testten pozitif sonuç alanlardansın
Aynen canim ilk kullandığım ay hamile kaldım
22.günümde yumurtladim, yani gec yumurtladım, sata göre baya geriden gelio kese falan ama gec döllenme olduğunu bildigimden içim rahat. Yani cok faydasını gördüm, darısı başınıza inşallah
Ayy canim benim cok sagol amiin amiiinA
Yazdiklarini okuyunca icim acildi vallaAllah sağlıkla kucağına bebeğini almanı nasip etsin. Darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?