Kararlıyım ovulasyon testine

01duygu01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.257
1.037
83
36
Kızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarım haydi bismillah bakalım

Bende dün gece internetten Laboquick siparişi verdim. Aynı zamanda canimiza tak etmiş bu akşam bal, tarçın, çörekotu karışımına başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı

Bende dün gece internetten Laboquick siparişi verdim. Aynı zamanda canimiza tak etmiş bu akşam bal, tarçın, çörekotu karışımına başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı
Bende internetten vermek istiyorum ama sen nerden verdin canım. Kapıda ödemeli mi. Ben öyle olsun istiyorum. Eczaneye sordum çok pahalı. internetin 2 kat fiyatı neredeyse tak etti canimiza valla doğru

Bende internetten vermek istiyorum ama sen nerden verdin canım. Kapıda ödemeli mi. Ben öyle olsun istiyorum. Eczaneye sordum çok pahalı. internetin 2 kat fiyatı neredeyse tak etti canimiza valla doğru

Gitti Gidiyor'dan kredi kartıyla aldım canım. 22 adet ovulasyon testi yanında da 6 adet gebelik testi var, 27 lira. Kargo ücreti yok. Sayfaya tekrar girip baktım ama sanırım kapıda ödeme yok.

Gitti Gidiyor'dan kredi kartıyla aldım canım. 22 adet ovulasyon testi yanında da 6 adet gebelik testi var, 27 lira. Kargo ücreti yok. Sayfaya tekrar girip baktım ama sanırım kapıda ödeme yok.
Güvenilir mi peki o site. Kredi kartıyla mi alsam napsam

Unutma maydonoz antioksidandır o yüzden düşüğe sebep olabilir ovulasyon gününe kadar içmemi öneririm ilerisine gitme derim

Bende 7-8 aydır istiyorum. Öncesinde kromozom bozukluğundan dolayı bir düşük oldu. O hemen ilk ayda tutmuştu. Şimdi eskisinden daha çok istiyorum ama... neyse olumsuz cümleler kurmuyorum. Evrene hep olumlu mesajlar gönderiyoruz

Esralhan, sen galiba testten pozitif sonuç alanlardansın
Aynen canim ilk kullandığım ay hamile kaldım
22.günümde yumurtladim, yani gec yumurtladım, sata göre baya geriden gelio kese falan ama gec döllenme olduğunu bildigimden içim rahat. Yani cok faydasını gördüm, darısı başınıza inşallah

A

Yazdiklarini okuyunca icim acildi valla Allah sağlıkla kucağına bebeğini almanı nasip etsin. Darısı başımıza

Bende bu ay ilk defa ovu testi kullandim 13. Günümde çift çizgiyi gördüm sadece o günü değerlendirme bildim bu ay umudum yok hayirlisi artik

İnşallah canım yaaa. Esralhan sen çift cizgiyi gördüğün gün mü birlikte oldun tatlım. Yoksa sonraki gün mü.

Kizlar bugün rüyamda benim aslinda bir çocuğum varmis ama görmüyorum onu yeni doğmuş galiba başka bir erkek çocuk buluyorum onu emzuriyorum. Bunu da ben buyutecegim diyorum ama bnm kendi Çocuğumun cinsiyetini görmedim sadece doğum yapmisim bir çocuğun olmuş ve bir erkek çocuk görüyorum baskasininmis üzülüyorum terkedilmiş alip emziriyorum artik buda benim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…