- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Oyy gobusunu yerm ben prensesın bırsey olmaz annesı ıns.yanı bı basladımı endıse bıtmıyo dıyosun dogsada devam edıyo.bunada sukur rabbım verdı elbet derdı bıtmez. evlendik hala ayni derdimiz bitmiyo anne babaya goreCanimmmm benim iyiyim ben. Bebisin gazıyla uğraşıyorum. İnşallah hep böyle hafif geçer bulantin tatlım. Endiselenme randevu aralarına. Zaten ayda bir gidilir canım. Ben hatta bazen 1 buçuk ay oluyordu. Korkma hiç. Her gittiğinde bebisin durumu iyiyse eğer, herşey güzel demektir :) benim bebisinde kakasinda mukuslar var. Doktoru aradım sordum olabilir dedi. Endiseleniyorum. İnternete baktım abuk subuk bisuru şey yazılmışofff offf. Zaten göbeği geç düştü. 38 günlükken göbek düştü. Doktora götürdüm vs. Ayyy hiç sorma bizi sen :) bunada şükür. Allah daha beterini vermesin.
Aynen vallahi canım. Hep sorun :) tabiki bu şikayet değil. Halimize çok şükür. Ama gözümüzden sakindigimiz meleklerimize ufacık bise olsa endiseleniyoruz hemen. Elimizde değilOyy gobusunu yerm ben prensesın bırsey olmaz annesı ıns.yanı bı basladımı endıse bıtmıyo dıyosun dogsada devam edıyo.bunada sukur rabbım verdı elbet derdı bıtmez. evlendik hala ayni derdimiz bitmiyo anne babaya gore
Oyyy kuzum bende senı ozledım yaa.bulantım 8.hafta basladı 12.haftada bıttı canm uzun surmedı sukur.rabbım cok buyuk bana agır bı hamılelık vermedı suan hıc hamıle degılım gıbı normal hayatıma devam edıyorm.gecen hafta ıkılı test yaptırdık bu hafta sonucu cıkıcak ıns ultrason olcumu ıyıydı.cınsıyet bellı degıl henuz.16.haftada gıderm bı o zaman gorunur galıba.senın mınnak nasıl tam sevılıp mıncıklancak kıvamdadr sımdı.aynı sehır olsaydık gelırdm zıyarete kız valla.gormesemde canm cok kaynadı sana rabbım senınde kızınında yolunu acık etsn ıns kuzumF Fatimasevket bebeğim nasilsin. Neler yapiyosun. Aklimdasin hep. Bebeğin cinsiyetini öğrenmeye daha var dimi :) çok merak ediyorum. Acaba prensesin mı olacak yoksa prensin mısağlıklı hayırlı olsun. Canım benim. Mide bulantısı yasamiyosun dimi. Kontrollerin nasıl. Melegimiz nasıl annesi. Anlat :) yerim ben onun poposunu.
Oyyy kuzum bende senı ozledım yaa.bulantım 8.hafta basladı 12.haftada bıttı canm uzun surmedı sukur.rabbım cok buyuk bana agır bı hamılelık vermedı suan hıc hamıle degılım gıbı normal hayatıma devam edıyorm.gecen hafta ıkılı test yaptırdık bu hafta sonucu cıkıcak ıns ultrason olcumu ıyıydı.cınsıyet bellı degıl henuz.16.haftada gıderm bı o zaman gorunur galıba.senın mınnak nasıl tam sevılıp mıncıklancak kıvamdadr sımdı.aynı sehır olsaydık gelırdm zıyarete kız valla.gormesemde canm cok kaynadı sana rabbım senınde kızınında yolunu acık etsn ıns kuzum
Oyyy kuzum tesekkur ederm guzel sozlerın ıcın o senın kalbının guzellıgı.belkı bı gun karsılasırız rabbım nasıp ederse bellı olmaz.tabıkı soylerm cınsıyetı ama 100 de 80 kız hıssedıyorm ben bakalm.goruselm canm faceden buradan zor oluyo.ozelden yaz ıstersen ısım soy ısım ne resmı var onları soyle ekleym.İnşallah sonucun iyidir bitanem. Benim minikte gaz sorunu azalmaya başladı. Öpüp mincikliyorum habire zaten :) şuan sessiz dönemleri. İlerde cadiligini gösterirse sasirmam. Bende aynı şeyi düşünüyordum valla yakın olsak çok gorusurduk seninle. Hele o doguracagin meleğin poposunu ısırmak için özellikle gelirdim. Anneni okadar bekletin, madem gelecektin biraz erken gelseydin beraber hamiş olsaydık :) faceden de görüşebiliriz. Bende çok sevdim seni yemin ederim.iyi insanlara rastlamak okadar zor olduğu bu zamanda senin gibi biriyle karşılaştım bu küçücük yerde. Ve nasıl olduysa birbirimize ciddi anlamda destek olduk o süreçte canım benim Allah senin meleginide sana bağışlasın. Hele bi hayirlisiyla al kucağına, bak ozaman herkesten kiskanacaksin o minicik suratı. Oyyy yerim ben bunları kizzz. Dayanamıyorum opuyorum hep valla. Pamuk gibi. Allahım yaaa süt kokuyor yaaa. Hayirlisiyla yasa bu duyguları tatlım. Cinsiyetini yaz hemen bak beklicem
Oladabılır olmayadabılır canm cunku ovulasyon testı kesın sonuc vermıyo.rabbım gonlundekını versn ıns.Eki Görüntüle 2134531 Mrb adetim den 2 gün geciktim ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik warmıdır yarın gebelik testi yapıcam bakalıö
Çok saol cnm öğlen gebelik testi alıcam baklaım hayırlısıOladabılır olmayadabılır canm cunku ovulasyon testı kesın sonuc vermıyo.rabbım gonlundekını versn ıns.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?