- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
nasil tatli yapacan cnmİnşallah bakalimmm bende tatlı yapcam hep
insallah canım bende pazar günü hasta olcam ve bende kullancam ovulosyon testi ama cizgiyi gördukten snramı ne zaman iliski olcak blmyorum
ozman ben 4 gun üst üste deniycem bakalim bide kayınvaldemin dediklerinede deniycem umut insllahÇizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişki olmalıymış. Ben de arastirdiklarimi söylüyorum. Tabii tecrübe edenler daha iyi bilir
Bol Şireli tatlılardan. Zaten seviyor tatlı yemeyi.. Bide benim kayinvalidem yakı koymami söyledi belime. Daha kolay tutunurmus bebek rahime. Onu içten çekermiş. İnternetten de araştırdım doğruymuş. Kimisi öyle kalmış hamile. Ama ben denesemmi bilemiyorumnasil tatli yapacan cnm
Senin kayinvaliden neler söyledi. Eski kadınlar çok şey bilir aslindaozman ben 4 gun üst üste deniycem bakalim bide kayınvaldemin dediklerinede deniycem umut insllah
Krem değil canım. Beline yapistiriyosun. Tam popo üstüne beline. Eczanede satılıyor. Herşeyi denemek lazım. Bi zararı yok aslında ama kararsizim. Bide onu yapistiracan bikac gün kalacak. Cikarmican. Ama yumurtlama gününde yap. Banyo yapma bikac gün. Nasıl olacaksa artıkalllah alllah yaki krem mi nsl olcak bnm kaynvaldemde dediki adettin bittigi aksam bslayıp 3 gün iliski gir dedei tertemiz olnca vucud kly kalınyorms
aynen vallah herseyii deniycez bakalim ben birde sey lazim istek artrici ama belli olmayanlardan nasl blablirim kiKrem değil canım. Beline yapistiriyosun. Tam popo üstüne beline. Eczanede satılıyor. Herşeyi denemek lazım. Bi zararı yok aslında ama kararsizim. Bide onu yapistiracan bikac gün kalacak. Cikarmican. Ama yumurtlama gününde yap. Banyo yapma bikac gün. Nasıl olacaksa artık
Vitaminli şeyler yedirip icirsen daha doğal olmazmi. İstekte artar hem. Tatlı türleri, yada onun sevdiği şeylerden yapsan.. Pekmez yada keçiboynuzu yedir.. Atom tarzı bise yapabilirsin mesela. Çok etkili. Bal ceviz süt seklinde.aynen vallah herseyii deniycez bakalim ben birde sey lazim istek artrici ama belli olmayanlardan nasl blablirim ki
aynennn cnm dogru diyon harnup pekmezi var kecibonuzu yedircem bklımVitaminli şeyler yedirip icirsen daha doğal olmazmi. İstekte artar hem. Tatlı türleri, yada onun sevdiği şeylerden yapsan.. Pekmez yada keçiboynuzu yedir.. Atom tarzı bise yapabilirsin mesela. Çok etkili. Bal ceviz süt seklinde.o dediğin istek arttırıcı ilaçlar internette satılıyor ama nekadar güvenilir bilemezsiniz. Ve sexshoplarda da satılıyor ama dediğim gibi işte nekadar guvenebilirsin. Adamın hormonlarini bozma :)
Benim adetimin ikinci günü bugün. Dün oldum canım. Ovulasyon testi sipariş ettim en sonunda. Obur ayı beklicez bakalım. Ne değişiklikler olacak bizde :)aynennn cnm dogru diyon harnup pekmezi var kecibonuzu yedircem bklıminsllah hamile kaliriz adet gunun ne zaman
Senin ne zamanBenim adetimin ikinci günü bugün. Dün oldum canım. Ovulasyon testi sipariş ettim en sonunda. Obur ayı beklicez bakalım. Ne değişiklikler olacak bizde :)
Benim adetimin ikinci günü bugün. Dün oldum canım. Ovulasyon testi sipariş ettim en sonunda. Obur ayı beklicez bakalım. Ne değişiklikler olacak bizde :)
canim benim 1 mayis insallahSenin ne zaman
İnşallah canım şu adetlerimizi bi atlatalim hayırlısıyla temiz temiz başlayalım baştan. Ne zamandır istiyorsun bebişinsallah cnm benim adet ben olmazdim ilcsiz 1 mart oldum snra 1 nsanda oldum simdi ağrilarım var cok pazar günü olcam galba buda beni cok umutlandırdi blkı ovlsyonla olcakms gibi gelyor allhm yüzmze gülsün
Biz 6 aydır istiyoruz tatlım ama neden okadar az çalışma yapıyorsunuz. Her iki günde bir birlikte olsaydınız tutardı. Esin yurt dışında falanmi çalışıyor. Özel oldu biraz sanırımbz herzaman istedik 4 yla gidik ama iliskmz yoktu oyle olnca bebs yok yanı 1 ayda 1 kere 3 ayda 2 kere filan artk karar verdik istyoz siz cnm
yok cnm istemedik olmadı olsun simdi esimde cok istiyor bendeeBiz 6 aydır istiyoruz tatlım ama neden okadar az çalışma yapıyorsunuz. Her iki günde bir birlikte olsaydınız tutardı. Esin yurt dışında falanmi çalışıyor. Özel oldu biraz sanırım
İnşallah hayırlı zamanda olur bebislerimiz. Uğur getirirler bizeyok cnm istemedik olmadı olsun simdi esimde cok istiyor bendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?