Kizlar bugün rüyamda benim aslinda bir çocuğum varmis ama görmüyorum onu yeni doğmuş galiba başka bir erkek çocuk buluyorum onu emzuriyorum. Bunu da ben buyutecegim diyorum ama bnm kendi Çocuğumun cinsiyetini görmedim sadece doğum yapmisim bir çocuğun olmuş ve bir erkek çocuk görüyorum baskasininmis üzülüyorum terkedilmiş alip emziriyorum artik buda benim diyorum
Hayir olsun insallah. Canım ben 2 gun önce buna benzer bi rüya gördüm. Benim bebeğim olmuş. Çıplak bi bebek. Erkekmis. Kucagima alıp emzirdim. Okadar güzel bi duyguyduki anlatamam. Herşey gerçekti sanki. Uyandım sonraKizlar bugün rüyamda benim aslinda bir çocuğum varmis ama görmüyorum onu yeni doğmuş galiba başka bir erkek çocuk buluyorum onu emzuriyorum. Bunu da ben buyutecegim diyorum ama bnm kendi Çocuğumun cinsiyetini görmedim sadece doğum yapmisim bir çocuğun olmuş ve bir erkek çocuk görüyorum baskasininmis üzülüyorum terkedilmiş alip emziriyorum artik buda benim diyorum
ne güzel yazmışsın canım inşallah :)Bebisleri çok istediğimizde bilinçaltı o kucağımıza alacağımız o muhteşem ana odaklanıyor. Böyle güzel rüyalar da kaçınılmaz oluyor dabende önceki aylarda böyle bir rüya görmüştüm. Artık kesin demiştim ama olmadı.
Gebeligin önündeki en büyük engellerden biri stres. Burada paylaşımlarda bulunup birbirimize destek verelim, biraz rahatlayalım. Çünkü eşlerimız dahil bizi bu kadar anlayamaz. İki kere gebelik icin kan testine gidince doktor bile deli muamelesi yaptıben bu grubun birbirine uğur getireceğine inanıyorum
kızlar az önce sipariş verdim netten ovulasyon testi 20 adet. 35 TL. Kapıda ödeme olduğu için böyle biraz pahalı. Ama heycanlandim. İnşallah olur bu sefer :)
aaa hadi bakalım hayırlı olsun bebişe vesile olsun inşallah :)kızlar az önce sipariş verdim netten ovulasyon testi 20 adet. 35 TL. Kapıda ödeme olduğu için böyle biraz pahalı. Ama heycanlandim. İnşallah olur bu sefer :)
İnşallah canım. Hamis kalana kadar buradayız.. Hamis kaldıktan sonrada başka konularla birbirimizin yanında oluruz :) uzaktan uzağa destek hiç bukadar iyi gelmemişti inanın :)Bebisleri çok istediğimizde bilinçaltı o kucağımıza alacağımız o muhteşem ana odaklanıyor. Böyle güzel rüyalar da kaçınılmaz oluyor dabende önceki aylarda böyle bir rüya görmüştüm. Artık kesin demiştim ama olmadı.
Gebeligin önündeki en büyük engellerden biri stres. Burada paylaşımlarda bulunup birbirimize destek verelim, biraz rahatlayalım. Çünkü eşlerimız dahil bizi bu kadar anlayamaz. İki kere gebelik icin kan testine gidince doktor bile deli muamelesi yaptıben bu grubun birbirine uğur getireceğine inanıyorum
İnşallah hepimiz canimmmmaaa hadi bakalım hayırlı olsun bebişe vesile olsun inşallah :)
Sen kaclik aldın :)Benimkiler de kargoda bugün. Gelsin, her gün yapıcam
ben 40 lık almıştım 5 tane de gebelik testi vardı içinde 38 tl laboquıck marka çok memnunum acemilikten geçen ay yarısı gitti bu ay deneyimlendim artık 5 tane yetti :)))Sen kaclik aldın :)
Sen kaclik aldın :)
slm kizlar benide alırmısınz araniza benim 4 yilla girdik hiç o duyguyu anlamadım ALLAH!IM kimseyi evlat acısıyla sinamasin kucagimizi bos birakmasın ( AMİNNNN )
insallah canım bende pazar günü hasta olcam ve bende kullancam ovulosyon testi ama cizgiyi gördukten snramı ne zaman iliski olcak blmyorumHoşgeldin canım, inşallah en yakın zamanda kucağına bebeğini alırsın
İnşallah işe yarar canım buraya yazarız artık :)ben 40 lık almıştım 5 tane de gebelik testi vardı içinde 38 tl laboquıck marka çok memnunum acemilikten geçen ay yarısı gitti bu ay deneyimlendim artık 5 tane yetti :)))
Hayırlı olsun inşallah. Bakalım ne olacak :) haberleselim hep burdan. Benim daha 2. günüm adetimin. Yarın gelir kargoya ama haftasonu yarın. Belki ptesi teslim alirim. Ben kapıya istemedim çünkü. Kargodan alcam22 adet ovulasyon testi yanında 6 adet gebelik testi aldım canım. Akşama kadar teslim ederler. Ben ilk defa kullanacağım.
Hoşgeldin tatlım. Amin inşallah. Burada birbirimize yardım edip destek olacaz.. Hepimizin birden tutar inşallahslm kizlar benide alırmısınz araniza benim 4 yilla girdik hiç o duyguyu anlamadım ALLAH!IM kimseyi evlat acısıyla sinamasin kucagimizi bos birakmasın ( AMİNNNN )
İnşallah bakalimmm bende tatlı yapcam hepben o sirada esime harnup pekmezi yedircem bakalim insllah olacakumut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?