Sağol canım benim. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.Hayırlı olsun canım çok sevindim bende rabbim güç kuvvet versin
Ooyyy kuzum bı gorsen cıft cızgıyı gordum ya ılk bu senın sozun geldı aklıma yemınle.cok sukur rabbım herkese nasıp etsn.bugun sabah yaptm canm testı doktorada yarın gıderm buyuk ıhtımal ne durumda bılmıyorm ama test cok koyuydu degerm yuksektr buyuk ıhtımalAaaaa inanamiyorummmmmm yaaa harikaa bu haber bu bitanem yemin ederim tuylerim diken diken oldu. Allahım çok şükür dualarımız kabul oldu. Oh beee çok şükür vallahi. Canım benimmmm okadar mutlu oldumki yemin ederim modum değişti bu yorgunlukta. Sağ salim dogur bebisini. Sende bir melek sahibi olacan inşallah bitanem. Çok tatlı bir haber yaa hala okuyorum yazdığını. Hayırlı uğurlu olsun inşallah canimsin. Okadar sabrettin ve hakettin bu güzelliği sen. Gittinmi doktora. Nasilmis durumun
1 aylıktır annesi :) benimde öyle koyuydu gittim kan testi yaptırdım 4 haftalık çıktı. Gidip kan testi yaptirsan kaç haftalık olduğunu öğrenirsin tatlım. İnanki çok sevindim yaaa.Ooyyy kuzum bı gorsen cıft cızgıyı gordum ya ılk bu senın sozun geldı aklıma yemınle.cok sukur rabbım herkese nasıp etsn.bugun sabah yaptm canm testı doktorada yarın gıderm buyuk ıhtımal ne durumda bılmıyorm ama test cok koyuydu degerm yuksektr buyuk ıhtımal
Memleketteym canm bugunde annemın mısafırı gelıcek yarın gıderm ıns doktora bakalm ogrenırız ıns.hıc belortm yok ya sankı hayalmıs gıbı gelıyo1 aylıktır annesi :) benimde öyle koyuydu gittim kan testi yaptırdım 4 haftalık çıktı. Gidip kan testi yaptirsan kaç haftalık olduğunu öğrenirsin tatlım. İnanki çok sevindim yaaa.
O belirtiler sonradan öyle bir gelecekki. Ah ahh :) ama harika bi duygu. Anlatılamaz. Heleki kucağına aldigin zaman. O müthiş duygu varya. Deli olacaksin deli :) Allah sağ salim aldırsin kucağına canım. Doktora gidince kesinlikle yaz buraya haber verMemleketteym canm bugunde annemın mısafırı gelıcek yarın gıderm ıns doktora bakalm ogrenırız ıns.hıc belortm yok ya sankı hayalmıs gıbı gelıyo
Ayy hayali bıle guzel amın canm ıns.yazarım tabıkı canmO belirtiler sonradan öyle bir gelecekki. Ah ahh :) ama harika bi duygu. Anlatılamaz. Heleki kucağına aldigin zaman. O müthiş duygu varya. Deli olacaksin deli :) Allah sağ salim aldırsin kucağına canım. Doktora gidince kesinlikle yaz buraya haber ver
Amin canm cok cok sagol guzel duan ıcın rabbım razı olsnKızlar01duygu01 F Fatimasevket
Tebrik ederim ikinizi de
Çok sevindim)
Duygu canım hoşgelmus kuzucuk Rabbim hayırki omur versin prensese çok sukur kurtulmuşsun. Allah kolaylık versin maraton başlamış artık:)) inşallah iyisinizdir. Ahh bu gazlar ahh
Fatıma canım sana da çok sevindim çok sukur stres geride kalmış artık.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:))) çok çok güzel hamilelik kolay bi doğum geçirirsin inşallah .
Çok sağol canım. Ben basedemiyorum bazen gazla. Ağladığı zaman çok üzülüyorum. Sen napiyosun bebiş nasil, sen nasılsın. :)Kızlar01duygu01 F Fatimasevket
Tebrik ederim ikinizi de
Çok sevindim)
Duygu canım hoşgelmus kuzucuk Rabbim hayırki omur versin prensese çok sukur kurtulmuşsun. Allah kolaylık versin maraton başlamış artık:)) inşallah iyisinizdir. Ahh bu gazlar ahh
Fatıma canım sana da çok sevindim çok sukur stres geride kalmış artık.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin:))) çok çok güzel hamilelik kolay bi doğum geçirirsin inşallah .
Rabbim hepimizden razı olsun canım :))Amin canm cok cok sagol guzel duan ıcın rabbım razı olsn
Çok sukur deyim canım.Çok sağol canım. Ben basedemiyorum bazen gazla. Ağladığı zaman çok üzülüyorum. Sen napiyosun bebiş nasil, sen nasılsın. :)
10 günlük benim kızımda. İnşallah 40ından sonra azalır yada geçer. Tek sorun bu şimdilik çok şükür. Gece uyanıyor ağlıyor. Gündüz de aynı şekilde. Korkuyorum napacam bilmiyorum bazen. Hele meme uclarimi hiç sorma. Öldü onlar. Krem sürüyorum biraz iyi geliyor ama çok fenalar yinedeÇok sukur deyim canım.
Bizim gaz sorunu iyice arttı.
Ne yapacağımi bende şaşırıyorum .
Masajlar sıcak tutmalar gaz damlası bunları yapıyorum canım. Ama yinde zorlanıyor yavrum kizariyo ıkinıyor insanın içi gidiyo.
Artık büyusek de bitse gaz sorunu diye bekliyoz sadece
Canım bizim 15 günlükten sonra gaz artmıştı . Şuan 56 günlük tavan yaptı.10 günlük benim kızımda. İnşallah 40ından sonra azalır yada geçer. Tek sorun bu şimdilik çok şükür. Gece uyanıyor ağlıyor. Gündüz de aynı şekilde. Korkuyorum napacam bilmiyorum bazen. Hele meme uclarimi hiç sorma. Öldü onlar. Krem sürüyorum biraz iyi geliyor ama çok fenalar yinede
Gittikçe artacak mı yani bu gazCanım bizim 15 günlükten sonra gaz artmıştı . Şuan 56 günlük tavan yaptı.
Göğüs ucum benim de hala yara.
Onun iyileşeceği yok artık brn alıştım yaraya.
Geçen hafta doktora gittim . Sadece bal sur bide havalandır dedi . Hala tam geçmedi .
Yaaa hayırlı olsun caanım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok güzel bir haber buAaaaa inanamiyorummmmmm yaaa harikaa bu haber bu bitanem yemin ederim tuylerim diken diken oldu. Allahım çok şükür dualarımız kabul oldu. Oh beee çok şükür vallahi. Canım benimmmm okadar mutlu oldumki yemin ederim modum değişti bu yorgunlukta. Sağ salim dogur bebisini. Sende bir melek sahibi olacan inşallah bitanem. Çok tatlı bir haber yaa hala okuyorum yazdığını. Hayırlı uğurlu olsun inşallah canimsin. Okadar sabrettin ve hakettin bu güzelliği sen. Gittinmi doktora. Nasilmis durumun
Aynen canım benimde öyle :) tskr ederim buarada. Allah senin bebisinide sana bağışlasın inşallah. Gaz sorunumu seninde. Biraz azalmış olmalı. İki ayliksa bebiş. Biseyler uyguluyor musun gaz icinYaaa hayırlı olsun caanım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok güzel bir haber buduygucum senin de gözünaydın uykusuzluk yorgunluk halsizlik 2aydır devam ben de ama bir gülüşü kokusu bakışı unutturuyor herşeyi
Canım bende kendim rezene ve kimyon iciyorum. Bebise zinco damla veriyorum. Zeytinyağı ile karnımı acı elma yağı ile ayaklarının altına masaj yapıyorum . Kiraz çekirdeği torbamiz var onu da ayaklarına karnına koyiyorum sıcak tutuyo bide yüzustu yatırmaya başladım.Gittikçe artacak mı yani bu gazaz önce çok fena vardı gazi. Deli oldum. Annem pamuğa rakı damlatti göbeğine koydu. İşe yarıyor canım dene bunu. Gazini az da olsa aldi. Bitane ebe söylemiş anneme eskiden. Bide kimyonu 1 tasimlik kaynat içir. Ama 1 taşım kaynayacak. Bunuda Saraçoğlu söylemişti. Yoksa ben rezene ve anasonda veriyorum. Ama bugün çok fenaydi gazi. Çok korktum. isyan etmemek elde değil o an ya. Sen neler yapiyosun gazi için canım. Allah bizlere sabır versin :)
Yok bebısım daha gıtmedm yarın gıdıcem ıns cunku ultrosanda gozukmez dıye bıraz gec gıdıyım dedmF Fatimasevket tatlım nasılsın. Gittinmi Doktora. Merak ettim durumunu canım. İnşallah bi sıkıntı yoktur
Kese ne zaman gozukmustu sende canm ben sata gore 6 haftanın ıcındeymF Fatimasevket tatlım nasılsın. Gittinmi Doktora. Merak ettim durumunu canım. İnşallah bi sıkıntı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?