İnşallah canım ya. Bende rezene kimyon anason iciriyorum.. Benim bebişim göbeğini daha düşürmedi. İçim gidiyor ona bakıncaCanım bende kendim rezene ve kimyon iciyorum. Bebise zinco damla veriyorum. Zeytinyağı ile karnımı acı elma yağı ile ayaklarının altına masaj yapıyorum . Kiraz çekirdeği torbamiz var onu da ayaklarına karnına koyiyorum sıcak tutuyo bide yüzustu yatırmaya başladım.
Bazen çok güzel çıkartıyor bazen çok kıvranıyor.
Ama yüzustu yatmak çok iyi oldu bize.
İnşallah b iran önce kurtulurlar
Bende öyle yapmıştım canım biraz beklemistim gitmek için. 7 haftalikti sanırım canım. Kese ve kalp sesini duymuştum :)Kese ne zaman gozukmustu sende canm ben sata gore 6 haftanın ıcındeym
Anladm canm yarın bı gıdeym bakalm kan da vermedm ben daha .oyle koru körune beklıyormBende öyle yapmıştım canım biraz beklemistim gitmek için. 7 haftalikti sanırım canım. Kese ve kalp sesini duymuştum :)
Nasıl dayaniyosun :) ben iki tane test kopkoyu pozitif çıktığı halde aynı gün koşa koşa kan vermeye gitmiştim.Anladm canm yarın bı gıdeym bakalm kan da vermedm ben daha .oyle koru körune beklıyorm
Ikı ıs olmasn dıye ya hastaneyı hıc sevmıyorm.hem kan vereyım tum vıtamın degerlerıme baksn hem de kese gorunur ıns dıye beklıyorm valla.sadece goguslerm cok hassas gecmedı.baskada bı belırtm yok hamıle degılmısım gıbı belkıde o yuzden beklıyormNasıl dayaniyosun :) ben iki tane test kopkoyu pozitif çıktığı halde aynı gün koşa koşa kan vermeye gitmiştim.
Olurmu öyle şey kızzzzz hamilesin sen hayirlisiyla. Şimdilik az olur belirtin canım. Bekle sen bakIkı ıs olmasn dıye ya hastaneyı hıc sevmıyorm.hem kan vereyım tum vıtamın degerlerıme baksn hem de kese gorunur ıns dıye beklıyorm valla.sadece goguslerm cok hassas gecmedı.baskada bı belırtm yok hamıle degılmısım gıbı belkıde o yuzden beklıyorm
Canımm kendim rezene nane içiyorum bebişi sıcak suyla siliyorum her altını aldığımda Ve kulak pamuğuna saf zeytinyağ sürüp totişe sürüyorum yumuşatması için ve her emzirmeden sonra sırtını pıtpıt yapıyorum gazını atması için aklıma başka şeyler gelmiyor inşallah tez zamanda biter bu gaz çilesiYaaa hayırlı olsun caanım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın çok güzel bir haber buduygucum senin de gözünaydın uykusuzluk yorgunluk halsizlik 2aydır devam ben de ama bir gülüşü kokusu bakışı unutturuyor herşeyi
Canım benim öncelikle geçmiş olsun. Keseyi gördüğüne sevindim hadi hayırli olsun tekrardan tatlım01duygu01 slm canm kusura bakma haber edemedm cok hasta oldum gırıp bogaz agrısı oksuruk derken hala tam ıyı olmadm.doktora gıttm 5 gun once kesemızı gorduk sukur ay sonuna da kalp atısı ıcın cagırdı.memketten geldm evıme 14 saat sonunda bı de hastalık mahvoldum dınlenıyorm sımdı
Tamam canm haberdar ederm ıns senın bebıs nasıl yaramaz mı uslu muCanım benim öncelikle geçmiş olsun. Keseyi gördüğüne sevindim hadi hayırli olsun tekrardan tatlımmerakla bekliyorum aşamaları canım. Hep buradan haber et bebisle ilgili.
Gazi olmazsa kuzumun pek sesi çıkmıyor. Ama gazindan çok çekiyorTamam canm haberdar ederm ıns senın bebıs nasıl yaramaz mı uslu mu
Ayyy bakım deme bana ıkı haftadr hastaydm dun yenı baktm aynaya saftım kaymıs mal olmusum resmen az bakım yaptm yuzume kasımı gozumu aldm.esım geldı ıyı olmussun sankı sen yuzun gozun acılmıs dıyo guldum ıcımden.duygum dua et baslamasn bulantı.benm kımsem yok burda bı yemek yapcak yardm etcek o yuzden ıns olmaz teyzelerımın olmamıs ıns onlara cekerm teyzemın gelınıde bulanmadı ona surtundum az senden bana gecsn dıyeGazi olmazsa kuzumun pek sesi çıkmıyor. Ama gazindan çok çekiyorgaz damlası aldım dün. Doktor önerdi tabiki. Biraz iyi geldi. Ama bikac gün geçsin öyle anlaşılır. Anca tesir ediyormuş. Düzenli kullandıkça. Uykusuzlugu hiç sorma zaten. O iyi olsunda önemli değil. Ama insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor. Bikere hiç dışarı cikamiyorum. Ağzından hava alır gaz olur yada üşütür diye. Ve bugün 22 günlük oldu göbeği düşmedi. Doktoru aradım birazdaha bekle dedi. Fırsat bulamıyorum hicbiseye. Kişisel bakıma bile. Düşün... Herşeye değer tabiki onun mis kokusu.. Ama durum böyle tatlım :) şuan uyukluyor. Ama normalde hep gazlı. 5 dk sonra uyanır. Sen nasılsın. Bulantilarin basladimi canım. Biliyosun ben neler çektim o bulantidan
Gaz gunlerı de gecer canm her anın farklı zamanı var o yuzden sabır ınsGazi olmazsa kuzumun pek sesi çıkmıyor. Ama gazindan çok çekiyorgaz damlası aldım dün. Doktor önerdi tabiki. Biraz iyi geldi. Ama bikac gün geçsin öyle anlaşılır. Anca tesir ediyormuş. Düzenli kullandıkça. Uykusuzlugu hiç sorma zaten. O iyi olsunda önemli değil. Ama insanın ister istemez psikolojisi bozuluyor. Bikere hiç dışarı cikamiyorum. Ağzından hava alır gaz olur yada üşütür diye. Ve bugün 22 günlük oldu göbeği düşmedi. Doktoru aradım birazdaha bekle dedi. Fırsat bulamıyorum hicbiseye. Kişisel bakıma bile. Düşün... Herşeye değer tabiki onun mis kokusu.. Ama durum böyle tatlım :) şuan uyukluyor. Ama normalde hep gazlı. 5 dk sonra uyanır. Sen nasılsın. Bulantilarin basladimi canım. Biliyosun ben neler çektim o bulantidan
Senin baslamamissa bulantin bidaha zor başlar zaten :) olsada az olur canım. İnşallah olmaz tabiki gıcık bi durum. Bise yiyememek çok kötü.. dualarim seninle tatlım. Herşey güzel olacakAyyy bakım deme bana ıkı haftadr hastaydm dun yenı baktm aynaya saftım kaymıs mal olmusum resmen az bakım yaptm yuzume kasımı gozumu aldm.esım geldı ıyı olmussun sankı sen yuzun gozun acılmıs dıyo guldum ıcımden.duygum dua et baslamasn bulantı.benm kımsem yok burda bı yemek yapcak yardm etcek o yuzden ıns olmaz teyzelerımın olmamıs ıns onlara cekerm teyzemın gelınıde bulanmadı ona surtundum az senden bana gecsn dıye
Amın ıns olmaz.gecer kız neler gecmedı kı bı bakmıssın okula gıdıyo mınnakSenin baslamamissa bulantin bidaha zor başlar zaten :) olsada az olur canım. İnşallah olmaz tabiki gıcık bi durum. Bise yiyememek çok kötü.. dualarim seninle tatlım. Herşey güzel olacakbide ben hayırlısıyla atlatsam bu gaz gunlerini. :)
Ayyy Allahım o gunleride göstersin bizlere tatlım yaaaa. Neguzel hala konuşuyor oluruz seninle burdaAmın ıns olmaz.gecer kız neler gecmedı kı bı bakmıssın okula gıdıyo mınnak
Amın ıns.haberlesiriz tabıkı soyle oldu boyle oldu cok yaramazlar dıyeAyyy Allahım o gunleride göstersin bizlere tatlım yaaaa. Neguzel hala konuşuyor oluruz seninle burda
Canimmmm benim iyiyim ben. Bebisin gazıyla uğraşıyorum. İnşallah hep böyle hafif geçer bulantin tatlım. Endiselenme randevu aralarına. Zaten ayda bir gidilir canım. Ben hatta bazen 1 buçuk ay oluyordu. Korkma hiç. Her gittiğinde bebisin durumu iyiyse eğer, herşey güzel demektir :) benim bebisinde kakasinda mukuslar var. Doktoru aradım sordum olabilir dedi. Endiseleniyorum. İnternete baktım abuk subuk bisuru şey yazılmış01duygu01 slm kuzum nasılsn bebıs nasıl.bende 11.haftama gırdm buyuyoruz yavas yavas bulantm 8.haftada basladı ama agır gecmıyo sukur.nısan 25 de ıkılı test ıcın gıdıcem ıns randevuda bır ay oluyo ara hep.o yuzden tedırgın oluyorm az acaba ıyı mı dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?