Kararlıyım..

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.402
65.362
598
Evet, kararlıyım.
Evlendigimden beri tam 14 kilo aldim ve bunu kendime haksizlik olarak goruyorum.
Bu benim kararlilik sayfam. Başarılı da olacagim insallah.
Sirf kendime olan saygımdan eski kiloma kavusacagim.

Allahim, sen bana güç ver.
Buraya baslama kilomu ve boyumu yazacağım. Ve herhangi bir diyet listesi paylasmayacagim. Verdigim kilolari tek tek yazacagim.
...

Baslama:
Boy:163
Kilo:66
Başlama tarihim bugün.
Yani 23 Aralık 2014 Salı günü. ...

Edit: Salı yerine pazartesi demişim ya

Son düzenleyen: Moderatör:
İradeli insanlara hayranim. Ben maalesef kendi basima kilo vermeyi beceremeyip diyetisyene gittim. Benim kadar oburu yoktur herhalde

İradeli insanlara hayranim. Ben maalesef kendi basima kilo vermeyi beceremeyip diyetisyene gittim. Benim kadar oburu yoktur herhalde
Ben de cok oburum maalesef. Aslinda hayatimin belli donemlerinde kilo alip kilo verdim. En düşük kilom 48ti ve 62 kilodan 48e dusmustum. Inşallah veririm. Diyetisyene gitmek istedim ama kurallardan nefret ediyorum

Bugün salı canım
ayy cok sagol ya hahahahah resmen mahvoldum hahahah dur hemen duzelteyim de sali yapayim.

bana ver sen onları :)
Al al canim keske verebilsem. Sen kac kilosun?

Takipteyim canmm sonuna kadar desteğim sana
canimmmm cok sagol. Inşallah basaracagim..

Basaricaz kuzuuummm

165 - 40 kg :)

Ay dedim noluyo bu günlere

Koz acciOTE="Kova hatunu, post: 38483115, member: 407280"]165 - 40 kg :)[/QUOTE]
Kiz acik kilo al

Fark etmez fark etmez
Hem ptesi diyete başlama sendromunu böylelikle yaşamamış oldun
Aynen aynen. Boylece diyetimi de birakmamis olurum ;-))

46- 48 arası gidip geliyordum
bi baktım 2yıl önce 40 oldum...
iştahım yok ya....

Aşık olduysan kilo vermissindir. Lütfen al. 40 kilo cok az. Simdilik aşık olma ve güzel seyler düşün. . Bol istahli seyler düşün. Surekli ye ye ve miden büyüsün.

hihi :) evliyim ki ben :)
koca stresi benimkisi...millet evlenir kilo alır ben tersi :)

hihi :) evliyim ki ben :)
koca stresi benimkisi...millet evlenir kilo alır ben tersi :)

Öyle miii? Ben evlendim aldim bu kilolari. Tam 14 aydir evliyim ve her aya 1 kilo düşmüş oluyor.. Gece yemek yiyin. Esim gece yedigi için kendimi tutamayip yedigim icin hep bu kilolari aldim maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…