- 17 Nisan 2012
- 30.402
- 65.362
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ben de verebilriimmbana ver sen onları :)
Ben de cok oburum maalesef. Aslinda hayatimin belli donemlerinde kilo alip kilo verdim. En düşük kilom 48ti ve 62 kilodan 48e dusmustum. Inşallah veririm. Diyetisyene gitmek istedim ama kurallardan nefret ediyorumİradeli insanlara hayranim. Ben maalesef kendi basima kilo vermeyi beceremeyip diyetisyene gittim. Benim kadar oburu yoktur herhalde
Bugün salı canım
Al al canim keske verebilsem. Sen kac kilosun?bana ver sen onları :)
Takipteyim canmm sonuna kadar desteğim sana
Basaricaz kuzuuummmBen de cok oburum maalesef. Aslinda hayatimin belli donemlerinde kilo alip kilo verdim. En düşük kilom 48ti ve 62 kilodan 48e dusmustum. Inşallah veririm. Diyetisyene gitmek istedim ama kurallardan nefret ediyorum
ayy cok sagol ya hahahahah resmen mahvoldum hahahah dur hemen duzelteyim de sali yapayim.
Al al canim keske verebilsem. Sen kac kilosun?
canimmmm cok sagol. Inşallah basaracagim..
Basaricaz kuzuuummm
165 - 40 kg :)Ben de cok oburum maalesef. Aslinda hayatimin belli donemlerinde kilo alip kilo verdim. En düşük kilom 48ti ve 62 kilodan 48e dusmustum. Inşallah veririm. Diyetisyene gitmek istedim ama kurallardan nefret ediyorum
ayy cok sagol ya hahahahah resmen mahvoldum hahahah dur hemen duzelteyim de sali yapayim.
165 - 40 kg :)
Ay dedim noluyo bu günlereBen de cok oburum maalesef. Aslinda hayatimin belli donemlerinde kilo alip kilo verdim. En düşük kilom 48ti ve 62 kilodan 48e dusmustum. Inşallah veririm. Diyetisyene gitmek istedim ama kurallardan nefret ediyorum
Amin canm aminnEveeettt basaracagiz inşallah. Kendimden eminim... Allahim güç kuvvet versin...
Ay dedim noluyo bu günlere
Fark etmez fark etmezBen zaten hep günleri unuturumHa sali ha pazartesi ne fark eder diyormusum
46- 48 arası gidip geliyordumAyyyben sana 10 kilomu vereyim swn de mutlu ol ben de olayim
Peki hic kilo alamiyor musun? Cok zayifsin ya..
Aynen aynen. Boylece diyetimi de birakmamis olurum ;-))Fark etmez fark etmez
Hem ptesi diyete başlama sendromunu böylelikle yaşamamış oldun
46- 48 arası gidip geliyordum
bi baktım 2yıl önce 40 oldum...
iştahım yok ya....
hihi :) evliyim ki ben :)Aynen aynen. Boylece diyetimi de birakmamis olurum ;-))
Aşık olduysan kilo vermissindir. Lütfen al. 40 kilo cok az. Simdilik aşık olma ve güzel seyler düşün. . Bol istahli seyler düşün. Surekli ye ye ve miden büyüsün.
hihi :) evliyim ki ben :)
koca stresi benimkisi...millet evlenir kilo alır ben tersi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?