Kararlıyım..

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

aynen hergün tartılma cnm haftada bir çnkü vücut hemen kilo vermiyor birde yediğin içtiğinle bazenler şişkinliğin oluyor değişiyor haftada bir bir gün yap tarıya bugun çıkıcam diye ilk 2 hafta zaten pek anlaşılmıyo ondan sonra vücut salıyor kendini pes ediyor:) şimdiden Hayırlı olsun:)

Teşekkür ederim. Inşallah hakkimda hayirlisi olur..

Evet, açlığımı hissetmeye başladım, tatlıyı tamamen kesmeyi düşünüyorum zaten çayı şekersiz içerim ama çikolata hastasıyım, fakat onu da çok arzularsam biraz pekmezle bu ihtiyacımı gidereceğim.
İştahım kapansın diye arada kahve içiyorum ve salata yiyorum, bugün bütün gün boyu karnım dümdüz, o kadar güzel bir duygu ki, kendimi çok huzurlu hissediyorum. Normalde regl döneminde şişkinlik yaşamam gerekirken yaşamadım da çok şükür.
Evet Bilgece, azmedeceksin, Akşam 5'ten sonra asla yemeyeceksin. Hiçbir şey yemeyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…